Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toilet met afvoer monteren:

Toilet met afvoer monteren

Toilet lekt in kruipruimte en er is urinesteen. Oude toiletpot met afvoer naar riolering afkoppelen. Nieuw toiletpot met aansluiting op riool monteren. graag Incl. btw en montage en installeren en overige kosten.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet met afvoer monteren uit heel Nederland:

Afvoer toilet verleggen

Afvoer onder staand toilet heeft bij de eerste bocht richting riool wortelgroei. Staand toilet vervangen voor zwevend toilet en oude rioolpijp met wortelgroei laten vervallen en nieuwe pijp aansluiten op het rechte stuk richting nieuwe hangende toilet. Toilet heeft betonvloer en kruipruimte loopt maar tot de hal. Onder fundering kan er richting toilet worden gegraven vanaf buiten ( toilet is buitenmuur ) of vanuit kruipruimte in de woning. Graag zwevend toilet plaatsen met nieuw stuk riool dus geen springbocht. Tegelen etc kan ik zelf maar is bij goede prijs ook bespreekbaar.

Nieuwbouwwoning voorzien van een badkamer en toilet

In verband met nieuwbouw (oplevering 5-2021) zoek ik een specialist voor het plaatsen van badkamer en beneden de toilet alles wordt geleverd zoals bad toiletpotten, kranen enz. en leidingen/afvoer zitten al op de goede plek. Wat nog wel gedaan moet worden is de douchedrain plaatsen en de afvoer aansluiten op de afvoer van de wastafel en er moet een muurtje geplaatst worden als afscheidingswand.

WC verbouwen

Ik wil graag mijn toilet laten renoveren: afmetingen: 105 cm breed 130 cm diep 260 cm hoog Verwijderen oude tegels, oud toilet en oude fontein inclusief afvoeren Plaatsen Geberit UP320, inclusief toiletombouw en plaatsen hangend toilet (merk nader te bepalen); afvoer zit strak tegen achterwand en hoeft dus niet verplaatst te worden) toiletombouw betegelen (mozaiek) en voegen etc vlak maken muren en vloer opnieuw betegelen met tegels van 60 bij 60 cm, voegen etc. Plaatsen nieuw fontein plafond met inbouw spots plaatsen

Broyeur toilet aansluiten op afvoer

Ik wil graag een broyeur toilet laten aansluiten op de afvoer. Toilet is verschuifbaar dus je kan er makkelijk bij.

Totaalrenovatie jaren 30 huis

Voor een nieuw aan te kopen huis wil ik weten wat daar de kosten voor zijn voor een totaalrenovatie. Indien mogelijk strippen en opnieuw opbouwen van een jaren 30 huis van 150 m2, inhoud 529 m³. Ook benieuwd naar de tijdsduur. Slopen: -schuurtje -keuken -badkamer -woonkamer vloerverhoging/vloer/balken -open haard -afvoer vanaf keuken naar dak -eventueel muurtje voor open keuken -tussenmuurtjes Nieuw: -Nieuwe elektra -Nieuwe leidingen -Nieuwe CV + verwarmingen -Vervangen van een bestaande aanbouw -Vervangen ramen en kozijnen (deuren) -Schuimbetonnen vloer op begane grond, inlc. vloerverwarming -Vloerisolatie -Dakisolatie -Muurisolatie -2 x nieuwe trappen -Nieuwe keuken -Nieuwe badkamer -2 x nieuw toilet -1 dakkapel vervangen +-4 m. en 1 dakraam (lekkage) vervangen door dakkapel +- 4m. -Begane grond: wc, gang, keuken, woonkamer -Verdiepingen liefst opnieuw opbouwen met tussenmuurtjes, deuren -Verdieping 1: 3 kamers en 1 badkamer, 1 aparte wc -Verdieping 2: 2 (3) kamers -Verdiepingen met zwevende vloeren/goede demping -Stucen -Schilderen -Alles wat ik vergeten ben

Riolering toilet verleggen

Ivm vervangen van staand toilet voor hang dient de afvoer verplaatst te worden. Is op begane grond met kruipruimte onder de woning. De ruimte is al leeg dus u kan direct bij de leidingen.

Betonvloer garage

Ik ben op zoek naar goed advies en een offerte voor het volgende: Op dit moment zijn we bezig om de vrijstaande garage om te bouwen naar kantoor ruimte. De bestaande betonvloer is verzakt. De installateur kwam er tijdens het boren voor een toilet-afvoer achter dat het beton bijzonder hard is en had er erg veel moeite mee om hierdoor te komen. (zie bijgevoegde foto) Om een egale vloer te krijgen heb ik twee opties: 1/ Vloer egaliseren Voordelen: - Goedkoper - Sneller - Geen hard beton weghalen Vragen: (zie bijgevoegde tekening) a/ In het midden is de vloer 10 cm lager dan aan de voorste kant. (0 punt). Is dit met beton en daarna egaline goed te krijgen zonder dat er totaal 5cm bij-op moet? Dus in het midden beton opvulling en het laatste laagje egaline? 2/ Compleet nieuwe vloer Voordeel: - Strak waterpas - Isolatiemogelijkheden Nadeel: - Harde beton weghalen - Kosten Vraag: b/ Wat kost het om een nieuwe betonvloer te plaatsen en/of te verwijderen? Belangrijk: - Woning uit ’73 - Vloer wordt NIET zwaar belast, kantoor/lopen - Komt afwerkvloer overheen - Graag zo snel als het kan uitvoeren.

Kleine reparaties in keuken, badkamer en toilet laten uitvoeren

Vervangen aanrecht tafelblad, kookplaat, spoelbak, kraan en afzuigkap in de keuken, het aanrecht is ongeveer 60 x 2 meter. Vervangen WC pot en reservoir. Correct aansluiten radiator en ontstoppen afvoer in badkamer. Aanschaf materiaal doe ik zelf maar wil ik in overleg met uitvoerder doen.

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet plaatsen. Mogelijk kan de afvoer naar de zijkant en aangesloten worden op de toilet afvoer van de toilet van boven. Dit zult u even in het werk moeten bekijken. Afvoer zit nu in de vloer.

Toilet renovatie

Toilet renovatie * Nieuw betegeld van vloer tot plafond. Oude tegels moeten er af ( nu tot de helft betegeld) * Nieuwe vloertegels, overheen tegelen * Hangend toilet, kleine maat 48,5. * Afvoer uit de vloer verleggen richting muur ivm ruimte * Nieuw klein hoekfontein en kraan * Leidingen hoeven niet te worden verlegd * Wij zorgen voor tegels, pot, wasbak, kraan, reservoir, excl eventueel een nieuwe afvoer.

Partners

Partners van Casius