Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wc en doucheset plaatsen:

WC en doucheset plaatsen

Duoblok met hoge pot plaatsen in woning en installeren van een regendouche set. De oude materialen verwijderen en afvoeren. De pot is nog nieuw. De materialen zijn besteld. Heeft u het aansluitmateriaal? Het moet voor 31 januari uitgevoerd zijn.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc en doucheset plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer van 2,70 x 1.70 meter vernieuwen, zie bijlage. Oude tegels, ligbad, douche, wastafel verwijderen. Nieuw ligbad, badwand glas van 140 x 80 cm, doucheset in ligbad, wastafel met onderkast, plafond en wanden stukwerk, wand en vloer tegels, radiator, en WC (bijvoorbeeld een Sanibroyeur) en het aanpassen van het leidingwerk. Er is nu geen toilet.

Verschillende sanitaire werkzaamheden

Keuken: Rondom keukenblok betegelen, nieuwe kraan aansluiten, plaatsen van een aluminium spatscherm bij het gasfornuis. WC beneden: Ophangen en aansluiten zwevend toilet, achterwand zwevend toilet betegelen, grond tegels aanbrengen. Badkamer: Nieuwe bad/douche kraan aanbrengen, verwarmingsbuizen vernieuwen, bad ombouw betegelen, bij raam tegelwerk afmaken, inloop douche (nieuw te maken) afvoer aansluiten en inbouw doucheset plaatsen. Nieuw zwevend toilet plaatsen (afvoer is al aanwezig), aansluiten wastafel/wasbak, design radiator vervangen, nieuwe vloertegels leggen. Er hoeft geen sloopwerk gedaan te worden.

Badkamer en toiletruimte betegelen en monteren sanitair

Graag ontvang ik uw offerte voor de volgende werkzaamheden in de badkamer. Er moeten tegels worden geplaatst over het bestaande tegelwerk. Het betreft vloeren: (badkamer/bijkeuken/wc) samen 10,6 m² tegels van 60 x 60 cm. Wanden: Badkamer: 16 m² tegels van 30 x 60 cm, de tegelhoogte is 210 cm. Badkamer: 4 m² tegelstroken, 1 x achterwand douche en de voorzijde van het bad. Toiletruimte: 4,7 m². Verder moet er een oude wastafel worden verwijderd en een IKEA badmeubel worden geplaatst en aangesloten op de bestaande aansluiting. Er moet een regendouche met verstelbare stang op de bestaande aansluiting worden geplaatst. In de toiletruimte moet een bestaand toilet en fonteintje worden herplaatst. Betaling zal geschieden vanuit een bestaand bouwdepot. De einddatum daarvan is echter al 16 mei 2016. De tegels en doucheset staan in offerte bij de leverancier, het badmeubel is reeds aangeschaft. Graag ontvang ik uw spoedige reactie.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

Ik sloop de badkamer en toilet zelf. Ik lever de badkamer en toilet kaal op. In de badkamer gaat het om 4,94 m2 vloertegels en 19,68 m2 wandtegels aanbrengen. In de toiletruimte gaat het om 1,17 m2 vloertegels en 8,4 m2 wandtegels aanbrengen. Verder moet in de badkamer de vloer hellend worden gelegd voor de afvoer douche. Ook moet het douchescherm/doucheset geplaatst worden. De oude radiator moet vervangen worden voor een nieuwe designradiator. Als laatste moet een wastafelmeubel geplaatst worden. In de toiletruimte moet de afvoer van de wc verplaatst worden er staat nu een stortbak en er moet een zwevend toilet geplaatst worden. Ook moet er dus nog een muurtje komen waar het reservoir achter kan.

Badkamer en keukenwand betegelen

De badkamer betegelen. Wanden 14 m2. Vloer 3 m2. De keukenwand betegelen. Wand is 5 m2. Vervangen sanitair: doucheset, wc pot en wasbak.

Badkamer plaatsen

Wij hebben eeen badkamer van 1.84 bij 2.12 en hoog 2.50 meter. Hierin moet geplaatst worden : - aluminimum plafond met verlichting - zwevende WC - er moet een muurtje worden opgetrokken - een glazen deur en een doucheset geplaatst en aangesloten - alles moet betegeld worden(en wel zo dat we geen natte voeten krijgen) - een zwevende kast geplaatst - een badmeubel geplaatst - een spiegel ophangen - en een radiator dient te worden aangesloten en opgehangen. Ook moet er daar waar nodig electra worden aangelegd en voor de aan en afvoer van water en afvalwater worden gezorgd. Verder dient alles wat er nu is te worden weggesloopt en afgevoerd. Mocht het nodig zijn kan ik tekeningen (voorlopige) leveren. Sanitair en tegels zijn aanwezig.

Plaatsen van een badkamer

Wij hebben eeen badkamer van 1.84 bij 2.12 en hoog 2.50 meter. Hierin moet geplaatst worden : - aluminimum plafond met verlichting - zwevende WC - er moet een muurtje worden opgetrokken - een glazen deur en een doucheset geplaatst en aangesloten - alles moet betegeld worden(en wel zo dat we geen natte voeten krijgen) - een zwevende kast geplaatst - een badmeubel geplaatst - een spiegel ophangen - Ook moet er daar waar nodig electra worden aangelegd en voor de aan en afvoer van waterleidingen worden gezorgd. Verder dient alles wat er nu is te worden weggesloopt en afgevoerd. Mocht het nodig zijn kan ik tekeningen (voorlopige) leveren.

Verbouwen badkamer en wc

Ik wil graag mijn badkamer en wc renoveren. De badkamer en wc zijn in totaal ongeveer 4 a 5 vierkante meter. Het is als volgt: - Bad/wastafel/wc/radiator, wandtegels, vloertegels eruit - Vloertegels leggen badkamer en wc - Muurtegels plaatsen voor badkamer gehele muur en wc tot 120 cm hoog - Douchecabine + Douchebak + Doucheset plaatsen + verhoging van 10 cm ten behoeve van douchebak - Plaatsen 2 wastafels - Plaatsen designradiator badkamer - Verlaagd plafond met 4 spotjes badkamer - Scheur wand dichten wc

badkamer verbouwen

Badkamer van 1.97 bij 1.83. Invrezen van 4 meter leiding. Vloer en wanden betegelen tot het plafond. Over de tegels heen die er nu zitten. Plaatsen van douchecabine met douchebak. Plaatsen van overloop op wc afvoer, zodat de aansluiting van de douchecabine hierop past. Plaatsen van thermostatische kraan en doucheset. Vervangen oude radiator door nieuwe (exact hetzelfde). Betreft alleen het werk.

Tegels,wanden,vloer,glasblokken voor ...

Tegels,wanden,vloer,glasblokken voor inloop douche zijn al gekocht.Kraan,stort doucheset is ook gekocht. moeten nog kopen hangend wc,event wastafel,afvoer inloopdouche.desingradiator.kleur.creme wc en wasbak is niet te vinden,in die kleur.kraan moet verhangen worden naar andere muur.er is nu een ligbad maar gaat weg ,en komt inloopdouche.