Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Tegelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Tegelen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Tegelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Tegelen of directe omgeving.

116 klanten uit Tegelen bevelen een bij Casius in Tegelen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Tegelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer in slaapkamer, nieuwe badkamer plaatsen, inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw, badkamer renoveren, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer realiseren, badkamer verbouwen, bad verwijderen en een douche plaatsen, badkamer plaatsen nieuwbouwwoning, verbouwing van de badkamer, geheel nieuwe badkamer plaatsen, badkamer en apart toilet vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Tegelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Tegelen:

Verwijderen wastafels

Ik wil graag 2 wastafels verwijderen en leidingen afdichten.

Plaatsen douchewand/schuifdeur

Ik wil een douchecabine laten plaatsen, bestaande uit een zijwand en een schuifdeur.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer laten verbouwen. De ruimte is ongeveer 160 cm breed en 260 cm lang. Er staat nu een ligbad in, maar we willen dat eruit en er een douche laten maken. Ik kan zelf het sloopwerk verzorgen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Dan hoor ik ook graag of er over het bestaande tegelwerk kan worden betegeld. Op het plafond zitten schroten en ik wil er graag een plafond met stucwerk in. Ik wil de klus na carnaval laten starten. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen: met een inloopdouche, hangend toilet en wasbakmeubel. De vloer en muur opnieuw betegeld.

Nieuwe badkamer compleet maken op slaapkamer

Wij willen een nieuwe badkamer laten maken op een van onze slaapkamers. Al het elektrawerk en de watertoevoer en ook afvoer moet gemaakt worden. We hebben alle materialen al gekocht, dus moet ingebouwd worden. Kamer is 300 x 200 cm ongeveer. De ruimte zal betegeld moeten worden (wand en vloer). Verder komt er een bad, een douche, een toilet en een wastafel. Ook komt er elektrische vloerverwarming in.

Reparatie in de badkamer

Het plaatsen van een douchebak en cabine. En ervoor zorgen dat de afvoer lekkage vrij is.

Renovatie van de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag laten renoveren. Ik wil graag de afvoer, het riool en water verleggen, vervolgens een inbouw toilet plaatsen. Ik wil graag een klein muurtje optrekken en een hoekbad plaatsen (geen douche). Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren (op wand lijmen op vloer nieuw) en een nieuw plafond. Daarna het afmonteren van het sanitair. Het sanitair en tegels heb ik al. Elektra doe ik zelf. Ik wil ook best meehelpen. Badkamer is 2 x 2.30 meter.

Badkamer opknappen

De afmeting van de badkamer is 2. 00 of 1. 30 meter.

Extra badkamer en toilet laten maken

Wij hebben een serre met schuur. Hierin willen we graag een slaapkamer en een eenvoudige badkamer met toilet. Zodat ik mijn schoonmoeder in huis kan nemen.

WC-ruimte renoveren

Ik heb een offerte nodig voor mijn WC renovatie. Er moet betegeld worden. Er is nu een staand toilet, dit wil ik graag laten vervangen voor een hangend toilet. Ook wil ik graag het fonteintje laten vervangen. De leidingen lopen nu over de muur, deze wil ik graag in de muur laten wegwerken. Graag wil ik dan de muren laten stucen en dan laten laten betegelen. De vloer is ongeveer 1.50 m2 en de wanden zijn samen ongeveer 12 m2. Ik wil graag de muren tot aan het plafond betegeld hebben.

Badkamer geheel laten renoveren

Ik wil graag mijn badkamer geheel laten renoveren. Het huidige ligbad, wastafel, staand toilet en tegelwerk dienen verwijderd te worden. Vervolgens wil ik vloerverwarming laten plaatsen, nieuwe vloertegels en wandtegels tot aan het plafond. Een nieuw plafond maken, een inloopdouche en hangend toilet plaatsen en een nieuw badkamermeubel. Graag uw offerte inclusief het genoemde sanitair.

Renovatie van een Toilet

Oude pot en tegels verwijderen, plaatsen nieuwe hang WC en tegels (vloer en wanden) Complete renovatie toilet

Douchekraan en douchecabine plaatsen

Douchekraan verleggen en monteren en douchecabine plaatsen. Materialen zijn aangeschaft bij de Karwei. Douchecabine met douchebak.

Toilet vernieuwen

In bestaande ruimte de toilet vernieuwen. Eventueel wijzigen in toilet met inbouwreservoir.

Afkitten en betegelen badkamer

De badkamer is gedeeltelijk betegeld, de rest moet nog betegeld worden: -vloertje 1.20 m maal 1.20 meter. -muren betegelen 1.20m maal 2.50 / 1.30 maal 2,50 meter. -afkitten douchebak. -plafond verven. 2.0 m maal 1.30 meter. De tegels zijn reeds aanwezig.

Nieuwe badkamer

Ruimte = 2,06 x 2,25 x 2,25 (circa) - vloertegels - wandtegels - plafond - plaatsen bad - plaatsen wc - plaatsen radiator - plaatsen badkamermeubel - kranen, verlichting etc Geschat budget = materialen en plaatsing door vakman

Renovatie douche

Uitbreken douchebak, maken inloopdouche met nieuwe vloer van 6 m2. Vervangen oude wandtegels door nieuwe, oppervlak 17 m2. Aanleggen nieuw plafond, houten latten vervangen door gipsplaten. Vervangen radiator door designradiator. Vervangen wasbak. Materiaal in overleg, eventueel leveren. In augustus willen we het laten doen. Momenteel is er ook lekkage in de badkamer.

Vervangen toilet

Oude staande toilet verwijderen en nieuwe plaatsen. Toilet ook leveren.

Toilet opnieuw installeren

Ons toilet lekt en regelmatig hebben we ook stankoverlast. Toilet opnieuw installeren.

Afzuigventilator plaatsen in badkamer

Wij willen een afzuigventilator in onze badkamer geplaatst hebben. Ventilator kan eventueel ook geleverd worden.

Badkamer

Ik wil graag op de (lege) zolder van ons huis een badkamer laten maken. Er moet een (inloop)douche komen en een badkuip worden geplaatst. Leidingen zijn voorbereid, badkuip en tegels hebben we al. De zolder heeft een houten vloer. Ons huis staat in Duitsland, 4 kilometer over de grens bij Tegelen.

Het plaatsen van een douchscherm met ...

Het plaatsen van een douchscherm met afmetingen: 120cmx180cm (bxh).

Ik wil weten wat het mij gaat kosten om ...

Ik wil weten wat het mij gaat kosten om een twee steens hoog muurtje van 1 meter lang te laten aanbrengen en vervolgens te laten betegelen. Kleur tegel is de kleur die nu in de douche ruimte aanwezig is.

Wij hebben een stoomdouche cabine staan ...

Wij hebben een stoomdouche cabine staan in 5 delen plus nog een paar kleine delen zoals twee glasdeuren. Deze delen willen wij vakkundig in elkaar en aangesloten krijgen op onze badkamer. Bijna alle aansluit voorzieningen zoals (warm)water aanluiting en afvoer is al beschikbaar, alleen stroom moet door een dunne kalksteenmuur op de andere kamer gehaalt worden. Hiervoor zoeken wij een Monteur die hier ervaring in heeft.Volgens ons is het werk voor 2 a 4 uurtjes (afkitten hoort er ook bij natuurlijk).

Het compleet verbouwen van een ...

Het compleet verbouwen van een badkamer. Muurtje 55cm verplaatsen, leidingwerk verleggen, betegelen wanden en vloer, evt. stucwerk, plafond, electra, sanitair plaatsen en aansluiten. Ook alles slopen.