Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Swalmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Swalmen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Swalmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Swalmen of directe omgeving.

62 klanten uit Swalmen bevelen een bij Casius in Swalmen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Swalmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Swalmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Swalmen:

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer (2 x 4 meter). Er zit nu een bad in, hier wil ik een inloopdouche van maken. Daarnaast wil ik het opnieuw laten betegelen, nieuw badmeubel, een radiator, leidingen verleggen en de elektra verplaatsen (indien nodig). De huidige meubels en tegels verwijder ik zelf.

Fontein op toilet vervangen

Een 20 jaren oude fontein in de toiletruimte in de hal zou vervangen moeten worden. De nieuwe fontein afmeting: 37,5 x 18,5 cm (kraan, sifon en afvoerplug zijn reeds gekocht bij praxis). De oude fontein moet eruit en de nieuwe graag plaatsen. Eventueel soldeer werkzaamheid? (Er komt een koperleiding uit wand naar kraan). Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbouwen

Betreft een nieuwbouwwoning. Badkamer van 3 meter bij 2.14 meter. Hierin moet een inloopdouche, wastafel en toilet komen. De inloopdouche wordt ongeveer 1,30 meter bij 0,85 meter. Benieuwd of jullie iets voor de wand(en) van deze ruimte hebben. Ik wil namelijk neolith tegels van 1 bij 2 meter hebben ongeveer of 1 bij 1 meter voor de inloopdouche. Ik wil eventueel de hele vloer betegeld hebben maar dat niet met neolith tegels. Ik wil een zwevend toilet hebben. De waterleidingen moeten nog geplaatst worden. Betegelen graag tot aan het plafond.

Badkamer compleet vernieuwen

Ik wil de huidige badkamer compleet vernieuwen. Afmeting is 2,66 diep en 1,73 breed en 2,45 meter hoog. Leidingwerk voor water en afvoer verleggen Vloer en wanden tot aan het plafond tegelen De radiatorleiding verleggen en radiator plaatsen Badmeubel monteren inclusief kranen op de dubbele wastafel Douchegarnituur plaatsen Het plafond vernieuwen met platen Nieuwe ventilator plaatsen Een doucheschuifwand monteren Alle materialen zijn besteld of al in huis.

Toiletrenovatie uit laten voeren

Graag willen wij een offerte ontvangen voor een toiletrenovatie. Het betreft het geheel betegelen van de wanden en de vloer. Installeren van het toiletreservoir en het ophangen van het toilet, radiator en wasbakje. (radiator ook graag afkoppelen). Het aantal m2 van de muren is ongeveer 10. De vloer ongeveer 2 m2. Vensterbankje is nu schuin, maar moet recht worden gemaakt. Ongeveer 75 bij 10 centimeter ophoging. Vloertegels zijn 50 x 25 centimeter ongeveer en de wandtegels zijn 30 x 20 centimeter ongeveer. Sloopwerk, plafond en elektriciteit wordt zelf gedaan. Toilet, tegels en wasbakje zijn al aangeschaft.

Douchedeur installeren en glazen planchet ophangen

Ik wil een douchedeur laten monteren. Het is een tweedelige deur en gaat in het midden open. Er moet eerst nog een strip aan de zijwand bevestigd worden van 1 centimeter om de overige ruimte op te vullen. Verder nog een glazen planchet ophangen.

Renoveren en verbouwen van de badkamer

Wij willen onze doucheruimte aan laten passen i.v.m. de te hoge instap van de douchecabine. De oude zal verwijderd moeten worden en indien mogelijk een douchecabine plaatsen met een lage instap. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan overwegen wij een inloopdouche. Verder zal het nodige tegelwerk aangepast moeten worden. Verdere wensen bespreek ik graag met de vakman.

Badkamer betegelen en douchecabine plaatsen

De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Daarnaast zal de douchecabine vervangen worden. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter.

Tegelwerk vloer/wand. Vloerverwarming ...

Tegelwerk vloer/wand. Vloerverwarming installeren, toilet vernieuwen. Afvoer douche moet in tegelvloer worden verwerkt.

Het gedeelte van de badkamer de ...

Het gedeelte van de badkamer de douchebak slopen, met het aanrechtblok (hebben we ooit zelf in de badkamer gezet) en het toilet. Vernieuwen van het toilet en gemetselde aanrecht met glassteen met daarop een aanrechtblad met aan de onderkant kastjes. Douche maken met aan een kant een gemetselde muur van glassteen en aan de kanten waar gesloopt is geworden, het aanbrengen van tegels zowel aan de wand als op de vloer. Aan de instapkant van de douche het aanbrengen van een opstaande rand van glassteen. In de douche als op het aanrechtblad vernieuwde kranen ed.

In het nieuwbouwproject van 30 woningen, ...

In het nieuwbouwproject van 30 woningen, blijkt dat voor ons de aannemer te duur is om de badmeubelen te laten installeren. Ook vraagt hij erg veel geld voor het leggen van een waterleiding voor de vaatwasser en een extra groep in de meterkast. Hierdoor voelen wij ons genoodzaakt om met name de badkamer standaard of zelfs kaal op te laten leveren en iemand anders het te verrichten werk (tegelzetter, electriciën en installateur) te laten uitvoeren. Onze aannemer wil blijkbaar niet erg meewerken, zodat wij niet in het bezit zijn van technische tekeningen. Wij weten wel duidelijk wat we in onze badkamer willen hebben staan en hebben ook een badmeubelleverancier op het oog. Blijkt ook nog dat de prefab buitenmuren zó hard zijn, dat er moeilijk in kan worden geboord. Wij weten ons geen raad!!!