Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Maastricht of directe omgeving.

1267 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: complete badkamer realiseren op zolder, bathroom renovation, tweede badkamer op tweede verdieping, badkamer verbouwen, renoveren (kleine) badkamer, verbouwen badkamer, badkamer en toilet nieuwbouwwoning verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, plaatsen & aansluiten badkamer, badkamer van stacaravan renoveren/verbouwen, renovatie badkamer, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Maastricht:

Douche cabine plaatsen

Ik heb een douche cabine gekocht bij Praxis een compact vouwdeur plus zijwand. De cabine dient op een tegelvloer gemonteerd te worden.

Badkamer renoveren, keuken afbreken en technische installatie

Mijn keuken op de 1e verdieping moet afgebroken en afgevoerd worden, hoekkeuken, 2.50 bij 1.70 meter. De technische installatie moet klaargemaakt worden voor installatie van de keuken. Alle apparaten blijven op dezelfde plek. Installatie wordt gedaan door leverancier keuken. De badkamer op de 2e verdieping van 2.50 bij 1.75 meter moet vernieuwd worden: Bad eruit, inloopdouche erin. Bij voorkeur wandtegels verwijderen en stuken. Nieuwe vloertegels. Terugplaatsing wastafel, toilet. Nog onduidelijk of ik de wanden laat verven of betegelen. De offertes van de keuken heb ik al.

Wastafel, kraan en kolomkast plaatsen

Ik wil graag een wastafel, kraan en kolomkast laten plaatsen. Ik heb alles bij Praxis aangeschaft en die zal begin februari worden thuis bezorgd. Het oude sanitair dient te worden verwijderd en afgevoerd.

Douchebak en cabine vervangen

Ik zou graag onze douchebak en cabine laten vervangen. De afmetingen van de douchebak is 80 x 80 cm. De meest standaard douchebak en cabine is prima voor ons. Ook willen wij de doucheset willen vervangen. Deze mag ook de meest standaard zijn.

Kattenluik plaatsen in opzetdeur keuken

Kattenluik in een opzetdeur plaatsen. Inclusief het Luik. Denk dat deze deur hol is.

Doucheruimte renoveren

Ik zou graag een aantal klussen willen uitvoeren. Ik wil een douchebak vervangen van 90 bij 90 cm, een zijwand van 90 cm laten plaatsen, een sproeikop en slang laten plaatsen, 3 m2 tegels laten plaatsen, een spiegelkast met verlichting ophangen, een smalle losse kast ophangen en een wasbak met onderkast en kraan plaatsen. Het oude materiaal moet ook afgevoerd worden. Aansluiting van elektra en water is er al, maar eventueel is er leidingwerk nodig.

Vervangen douchecabine

Wij willen de huidige douchecabine vervangen wegens een te hoge instap ca. 30 cm. Het gaat om het slopen en afvoeren van de huidige cabine. Vervangen en aansluiten van de nieuwe douchecabine. Als vervanging voor de huidige cabine hebben we de Pepper Mint 250x85x85 op het oog. Het werk moet plaatsvinden op de 6e verdieping, welk per lift goed bereikbaar is.

Toilet opknappen

Het staande toilet en het fonteintje dienen te worden vervangen in het separate toilet. Deze ruimt is 2.20 meter hoog en 1.30 bij 0.90 meter groot. De wanden dienen tot aan het plafond te worden betegeld. De materialen zal ik bij de Praxis gaan aanschaffen.

Badkamer compleet laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen met een inloop douche wc en badmeubel. Maten badkamer ongeveer 3x4 meter

Nieuwe douchebak plaatsen

Betreft een bestaande badkamer. Graag wil ik een nieuwe douchebak plaatsen, omdat de huidige douchebak een hoge rand heeft. We willen graag een inloopdouche dus er zal 'betegeld' moeten worden. Het gaat om ongeveer 15 cm betegelen.

Badkamermeubel plaatsen

Plaatsen badkamermeubel wastafel kraan en spiegel

Klussen in badkamer

Nieuwe kraan plaatsen en stop kraantjes op de leidingen. Toilet vast zetten op de vloer.

Douchedeur laten plaatsen

Ik wil graag een douchedeur kopen, maar wat kost het om hem te plaatsen? Het zal gaan om een schuifdeur met 2 wanden. Geen voorwerk nodig, kan gelijk geplaatst worden.

Divers installatiewerk in de badkamer

Het verwijderen van een wastafel en het plaatsen van een wastafelmeubel met spiegelkast en kraan. Het plaatsen van een kolomkast. Het plaatsen van een wc op de badkamer. (Aansluiting aanwezig). Het vervangen van de huidige douche voor een thermostaat regendouche, het vervangen van de wc beneden voor een moderner exemplaar, het ophangen van een wastafelmeubel met spiegelkast in de slaapkamer zonder watersansluiting.

Inloopdouche zonder drempel maken

Ik wil een inloopdouche, zonder drempel. Ook zonder zitje en zonder badmeubel 2.20 x 1.08 cm. Momenteel ligt er een betegelde badkamervloer. De douchebak ligt op 30 cm hoogte.

Badmeubel met spiegel plaatsen

Ik wil graag een badmeubel met spiegel laten ophangen door u. Het badmeubel kopen wij zelf.

Bad plaatsen

Bad plaatsen, waterafvoer aansluiten en betegelen (ongeveer 2 tot 3 m2) als afwerking rond het bad.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 2,4 bij 4 meter. Ik wil het bad en de huidige douche verwijderen en hiervoor in de plaats een inloopdouche. Ik heb een badmeubel is er al uitgehaald. Er dient alleen gestuct te worden op de achterwand bij het badmeubel. Het toilet kan vervangen worden en tegelwerk kan aangepast worden. Het moeten dezelfde tegels als bij de inloopdouche (breedte 240) worden en deels moeten zij bij de inloopdouche voorzien van glaswand waardoor de douche aan beide kanten bereikbaar is. Ik heb al tegels besteld van 120 bij 60. Er dient tot aan het plafond betegeld te worden. De badkamer is 2,70 meter hoog. Alles wat gesloopt moet worden zou ik ook graag door de vakman afgevoerd hebben.

Badkamer veranderen

Ik wil onze badkamer verbouwen en ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheden. Op dit moment zit er een bad in en we willen graag een inloopdouche.

Kleine opknapbeurt van de badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman voor een kleine opknapbeurt van mijn badkamer. Ik heb nu een oude douchecabine met een geïntegreerde douchebak die versleten is en vervangen moet worden. Eventueel wil ik een douchebak met een enkele wand. De badkamer moet opnieuw gekit worden en ik wil het toiletreservoir laten nazien. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Douchecabine plaatsen op tegelvloer

Ik zoek iemand die mijn Bruynzeel douchecabine kan komen plaatsen. Douche heb ik al aangeschaft, zoek iemand die deze kan plaatsen en aansluiten. Geen voorwerk nodig.

Toiletruimte opknappen

Wij willen onze toiletruimte laten renoveren. We willen daar 5 m² nieuwe tegels laten aanbrengen, het plafond laten verlagen en ook het elektra laten aanpassen. Er moet een verhoogd toilet worden geplaatst en een koof om een afvoerbuis worden gemaakt. Ook willen we er een trekschakelaar laten plaatsen en een stopcontact. Het reservoir van het bestaande toilet moet ook worden vervangen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Douchedeur plaatsen

Bij de inloopdouche willen we een deur laten plaatsen. Het zal een draaideur zijn die tussen twee wanden komt. Dit zal ook ingemeten moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grohe WC pack Solido Lecico inbouwen

Ik heb twee pakketten Grohe WC pack Solido Lecico, bestaande uit een inbouwreservoir, 3/6 liter, wc met een softclose, gekocht bij Gamma. Hierbij wil ik deze graag laten installeren in mijn WC. Het is een redelijk grote wc qua werkruimte. De oude toiletten verwijderen en nieuwe plaatsen. Leidingwerk hoeft waarschijnlijk niet aangepast te worden. Het huis is van 1996. Graag maak ik met u een afspraak als u Engels of Duits spreekt.

Hangend toilet plaatsen

Bestaand toilet met staande pot met achteruitgang verwijderen en hangend toilet aanbrengen. Het spoelgedeelte alleen aftimmeren. De vloer hoeft niet gedaan te worden. Alleen het toilet en het nieuwe systeem plaatsen.