Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Maastricht of directe omgeving.

1188 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Maastricht:

Badmeubel met spiegel plaatsen

Ik wil graag een badmeubel met spiegel laten ophangen door u. Het badmeubel kopen wij zelf.

Bad plaatsen

Bad plaatsen, waterafvoer aansluiten en betegelen (ongeveer 2 tot 3 m2) als afwerking rond het bad.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 2,4 bij 4 meter. Ik wil het bad en de huidige douche verwijderen en hiervoor in de plaats een inloopdouche. Ik heb een badmeubel is er al uitgehaald. Er dient alleen gestuct te worden op de achterwand bij het badmeubel. Het toilet kan vervangen worden en tegelwerk kan aangepast worden. Het moeten dezelfde tegels als bij de inloopdouche (breedte 240) worden en deels moeten zij bij de inloopdouche voorzien van glaswand waardoor de douche aan beide kanten bereikbaar is. Ik heb al tegels besteld van 120 bij 60. Er dient tot aan het plafond betegeld te worden. De badkamer is 2,70 meter hoog. Alles wat gesloopt moet worden zou ik ook graag door de vakman afgevoerd hebben.

Badkamer veranderen

Ik wil onze badkamer verbouwen en ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheden. Op dit moment zit er een bad in en we willen graag een inloopdouche.

Kleine opknapbeurt van de badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman voor een kleine opknapbeurt van mijn badkamer. Ik heb nu een oude douchecabine met een geïntegreerde douchebak die versleten is en vervangen moet worden. Eventueel wil ik een douchebak met een enkele wand. De badkamer moet opnieuw gekit worden en ik wil het toiletreservoir laten nazien. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Douchecabine plaatsen op tegelvloer

Ik zoek iemand die mijn Bruynzeel douchecabine kan komen plaatsen. Douche heb ik al aangeschaft, zoek iemand die deze kan plaatsen en aansluiten. Geen voorwerk nodig.

Toiletruimte opknappen

Wij willen onze toiletruimte laten renoveren. We willen daar 5 m² nieuwe tegels laten aanbrengen, het plafond laten verlagen en ook het elektra laten aanpassen. Er moet een verhoogd toilet worden geplaatst en een koof om een afvoerbuis worden gemaakt. Ook willen we er een trekschakelaar laten plaatsen en een stopcontact. Het reservoir van het bestaande toilet moet ook worden vervangen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Douchedeur plaatsen

Bij de inloopdouche willen we een deur laten plaatsen. Het zal een draaideur zijn die tussen twee wanden komt. Dit zal ook ingemeten moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grohe WC pack Solido Lecico inbouwen

Ik heb twee pakketten Grohe WC pack Solido Lecico, bestaande uit een inbouwreservoir, 3/6 liter, wc met een softclose, gekocht bij Gamma. Hierbij wil ik deze graag laten installeren in mijn WC. Het is een redelijk grote wc qua werkruimte. De oude toiletten verwijderen en nieuwe plaatsen. Leidingwerk hoeft waarschijnlijk niet aangepast te worden. Het huis is van 1996. Graag maak ik met u een afspraak als u Engels of Duits spreekt.

Hangend toilet plaatsen

Bestaand toilet met staande pot met achteruitgang verwijderen en hangend toilet aanbrengen. Het spoelgedeelte alleen aftimmeren. De vloer hoeft niet gedaan te worden. Alleen het toilet en het nieuwe systeem plaatsen.

Douchecabine monteren

Douchecabine lino 90 x 90 x 195 cm hoek instap, deze wil ik graag laten monteren.

Wastafel ophangen

Wastafel ophangen. Soort wastafel in overleg met de vakman aan te schaffen. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Plaatsen van een badkamer

Plaatsen badkamermeubel, douchewand, kraanwerk wastafel en douche. Ik kan alleen hansgrohe sets voor de douche plaatsen maar zou die wel gelijk gemonteerde hebben. Ik woon in Lanaken, net over de grens van Maastricht

Inloopdouche maken

Maken inloopdouche en opnieuw betegelen badkamervloer in verband met het momenteel nog hebben van douchebak.

WC-ruimte vernieuwen

Ik wil mijn oude, normale toilet een zwevend toilet (zonder waterreservior) laten plaatsen, de tegels aan de muren zijn goed.

Bathroom renovation

Since 2 months I have a house in Maastricht-City. I would like to renovate 2 toillets one of them 1 shower. The toilets are classic-sizes in typical Dutch townhouse. (approximatly 1,3 m x 2,5 meter) The works are: Installation of 2 new wc-seat, 2 new washable, 1 shower, new tiles on the wall- old tiles off. App. 6 m2 tiles. I need an offer as soon as possible. Regards Sinds twee maanden heb ik een huis in Maastricht centrum. Ik wil graag de renovatie van twee toiletten en een deze met een douche. De toiletten zijn klassieke maten in typisch Nederlands herenhuis. (Ongeveer 1,3 x 2,5 meter). De werken zijn: installatie van twee nieuwe wc-brillen, twee nieuwe wastafels, 1 douche, nieuwe tegels - oude tegels uit, circa 6 m2. Ik zou graag zo snel mogelijk uw offerte ontvangen. Spreekt u Duits of Engels?

Spatscherm monteren op badrand

Ik wil een vast spatscherm op mijn badrand laten monteren van 80 cm breed en 150 cm hoog. Ik zal het scherm zelf aanschaffen en ontvang graag uw offerte voor de montage.

Renovatie van de badkamer

In een appartement op de derde etage willen we de douche, het tegelwerk en kranen vervangen. Ook willen we graag een nieuwe kleinen wastafel met spiegel. Het zal om 12 m2 tegelwerk gaan (alleen wanden). De oude tegels worden verwijderd. Er zit nu een douchebak, ik wil hier graag een douchecabine.

WC opknappen en betegelen

Ik wil de wc op nieuw laten betegelen; de wanden en de vloer. De oude tegels haal ik er zelf af. Tegels op de wanden tot aan het plafond. En een nieuwe wc-pot plaatsen. Het is nu een hangend toilet maar ik wil weer een staande pot om ruimte te sparen. De ruimte is circa 1 x 1 meter.

Badkamerrenovatie

Ik wil de badkamer laten renoveren (ongeveer 2 x 3 meter): er zit nu een douche, bad en 2 losse wastafels. Ik wil de badkamer geheel in betonlook, inloopdouche, bad op dezelfde plaats, en de verwarming vervangen door een designradiator. Tevens tegelwerk en badkamermeubel met 2 wastafels.

Renovatie van de toiletruimte

Ik wil het sanitair van de wc laten vervangen. Staande toiletpot met reservoir en fonteintje.

Badkamer en WC vernieuwen

Wij willen graag beneden de WC ruimte (ik wil heb een staand toilet, ik wil hier graag een zwevend toilet) vernieuwen en boven de badkamer geheel vernieuwen. Ik wil graag een inloopdouche, een designradiator, ik wil graag een nieuw plafond, ik wil graag alles opnieuw betegelen. De badkamer is 2.90 bij 3.30 meter. Ik de badkamer wil ik ook graag een hangend toilet. Het sloopwerk doe ik zelf.

Badkamerklussen op korte termijn

1. Monteren van een wasbak op een tafel en aansluiten op afvoer. 2 Monteren van een kraan op dezelfde tafel en aansluiten op waterleiding. 3 tafel aan muur bevestigen. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Materialen aanwezig, bevestigingsmateriaal en gereedschap graag meebrengen.

Douchecabine vervangen

Ik wil graag de oude douchecabine en douchebak laten verwijderen omdat het water niet goed wegloopt. Vervolgens wil ik een nieuwe cabine met bak laten plaatsen. Graag zo snel mogelijk.

Badkamermeubel in de badkamer monteren

Wij zijn op zoek naar een badkamermeubel voor onze nieuwe badkamer. We willen een breed werkblad, met naast 2 gootstenen nog ruimte aan de zijkant als werkblad. Het totale meubel zal ongeveer 2 meter lang zijn. We willen de wasbakken verzonken in het blad, dus geen opstaande bladen. Voor het blad horen we graag diverse opties, met de verschillende prijzen daarvoor. Voor de onderkast willen we lades die niet te breed zijn. Eventueel mogen er ook open schappen of kastjes bij zijn, als dit een goedkoper alternatief is. Het materiaal van de kast mag van licht eiken (look), of grijs/antraciet kunststof zijn. Het budget is zo laag mogelijk, bij voorkeur rond de 1500 euro. We horen graag wat daarbinnen mogelijk is.