Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Landgraaf of directe omgeving.

328 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, de toilet en grote badkamer renoveren, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, badkamer renoveren/ verbouwen, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Landgraaf:

Douchedeur installeren

Ik wil een vouw-douchedeur laten plaatsen. Deze moet worden geplaatst tussen twee bestaande muren. (zie bijgevoegde foto, waar nu het douchegordijn hangt komt een vouwbare deur). De twee muren staan op 1.02 m van elkaar. Het zijn stenen muren (baksteen). Graag zo snel mogelijk. Deur komt 09-12 binnen.

Badkamer laten verbouwen

Er is een lekkage onder de huidige douchebak plaatsen nieuwe douchebak, kitten, bestaande glazen douchewanden herplaatsen, badkamer van 2x3 m opnieuw betegelen, en douchekraan monteren

Badkamer renoveren en tegelen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen mbt tegelwerk in badkamer.. 2. 80 x 2. 00 x 2. 45 hoog.. geschatte wandtegel 27m2 en vloer 5m2 - gibo wandje 1 x2 m hoog - plaatsen hangtoilet - plaatsen glaswand - verwarming verplaatsen - inloopdouche -afvoer toilet en wastafelkraan met douchekraan blijven op dezelfde plaats - tegelformaat voer wand en vloer wordt 60 x 30.. of 31 x 60.. is gunstiger.. ivm de hoogte..

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer verbouwen 2520 bij 2650 tegelen en een nieuwe badkamermeubel en hangend Toilet

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn circa 3 bij 4 meter. De badkamer is rechthoekig. Er loopt echter een schouw in het midden van een van 2 korte muren. In de nieuwe badkamer moeten de volgende zaken komen: - bad - douche - dubbele wastafel - toilet. Verder moet de badkamer (zowel vloer als muren) worden afgewerkt met grote tegels (bijvoorbeeld 30x60 cm). De badkamer strippen kan ik zelf. De nieuwe materialen wil ik in overleg met u aanschaffen.

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand laten plaatsen die 118 x 2 x 190 is maar het probleem is dat de andere muurkant aan de meterkast 8 cm terug ligt, en de tussen ruimte is 122. 5 ?

Badkamer laten renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor een renovatie van de badkamer van 2 x 3 meter groot. Het sloopwerk en de aanschaf van het sanitair en tegels zal ik zelf verzorgen. Ik ben op zoek naar een vakman die een muurtje kan plaatsen voor een inloopdouche, een wastafel en radiator kan plaatsen. Ook moet het tegelwerk op de vloer en wanden worden vernieuwd. Er is 1 raam in de ruimte aanwezig.

WMO-aanpassingen in de badkamer

De gemeente Landgraaf heeft een besluit genomen om de badkamer van mijn moeder aan te passen. Hiervoor dienen er meerdere offertes te worden overlegd zodat zij kunnen kiezen. Zij hebben een pakket van voorwaarden gesteld. De offerte moet opgesplitst worden in de kosten van volumes/onderdelen, gebruikte materialen en manuren. Dit moet voor 20-01-2017 bij hen binnen zijn. Dat programma van eisen bestaat uit: - Verwijderen van bestaande douchebak en douchewanden (glasplaten); - Realiseren van een douche op afschot voorzien van antisliptegels, over de breedte en lengte van huidige douchebak 90 x 90 cm; - Aanhelen en betegelen van vrijgekomen muren tot 1 rij boven de huidige douchebak; - Huidige kraan verlagen naar hoogte 85 cm van de vloer. Aangezien ik fulltime werkzaam ben en de cognitie van mijn moeder (84 jaar) dit niet toelaat verzoek ik u op een zaterdag te komen kijken. Ik ben iedere zaterdag vanaf 11 uur bij mij moeder.

Badkamer renoveren

Badkamer aanpassing: douchebak weg, inloopdouche en antislipvloer maken. Er staat nu een douchebak (een vrij hoge), deze willen we graag laten verwijderen. We willen bij de inloopdouche graag iets van een douchewand. De inloopdouche moet rolstoelvriendelijk worden.

Badkamer compleet verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2.71 bij 1.23 meter. De badkamer moet voorzien zijn van een badmeubel en inloopdouche. Een toilet is niet noodzakelijk. Betegelen met 30 bij 60 tegels.

Toilet renoveren

Nu heb ik een staand toilet en deze wil ik graag laten vervangen door een hangend toilet met inbouwreservoir. Tevens moet het fonteintje vervangen worden. Op dit moment zijn de wanden deels betegeld en deels gestuukt, dit willen we in zijn geheel laten vervangen door tegelwerk. Ook de vloer moet opnieuw betegeld worden. De tegels moeten we nog uitzoeken.

Badkamer in de nieuwbouwwoning installeren

In ons nieuwbouwwoninkje hebben wij een badkamer waar wij een minibad en een toiletmeubel willen laten plaatsen. Ook wil ik de badkamer in zijn geheel laten betegelen. Op dit moment weet ik niet goed hoe groot de badkamer is, deze informatie kan ik later aanleveren. Ik kijk zelf voor het nieuwe sanitair.

Badkamerrenovatie

Ik wil onze badkamer graag laten renoveren. De maat is 240 x 208 cm en de badkamer heeft één schuine wand. Er zijn ongeveer 22 m² wandtegels nodig. Er is momenteel betegeld op gipswanden. Er moet even bekeken worden of hier overheen betegeld moet worden. De vloertegels kunnen er wel uit. Er is momenteel geen toilet in de badkamer maar er zit al wel een rioolaansluiting daarvoor. Ik wil er een hangend toilet laten plaatsen. Verder wil ik er een inloopdouche en een badkamermeubel. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te bespreken en mij te adviseren over de materiaalkeuze. Ik wil graag grote witte wandtegels en grote zwarte vloertegels.

Plaatsen verhoogde WC-pot

Ik wil graag in de badkamer het huidige staande toilet laten vervangen voor een verhoogd toilet. Wij willen graag een toiletpot in een bruine kleur, kunt u deze ook leveren?

Badkamer laten aanpakken

Ik wil graag mijn badkamer aanpakken. Ik wil graag nieuwe muur- en grond betegeling en een hangend toilet laten plaatsen.

Installatie- en tegelwerk in de badkamer

Op de plaats waar nu een radiator hangt willen we een bad geplaatst hebben. De radiator moet aan de andere kant van de badkamer komen (recht onder de CV-ketel). Van een wand in de badkamer (waar het bad komt) moeten de tegels afgehaald worden en dezelfde tegels opgezet worden op de badwand.

Douchewand en douchedeur plaatsen

Wij hebben van de Karwei een zijwand Solid en een draaideur Solid geleverd gekregen. Bij het plaatsen is gebleken dat de deur niet goed zit en wij krijgen hem niet open ondanks dat hij waterpas staat. Zou u eventueel langs kunnen komen om dit te kunnen oplossen?

Douchewand op de douchebak monteren

Het plaatsen van een douchewand op een douchebak.

Toilet renoveren

Ik wil graag een nieuw wasbakje met kraantje, een nieuwe tegelvloer en een nieuw zwevend toilet.

Badkamer en WC-ruimte renoveren

Badkamerruimte 400x215cm: hoekbad, inloopdouche, wc met ingebouwde spoelbak, dubbele wastafel, compleet betegeld. De wc is nu nog in een aparte ruimte, de tussenmuur moet weggehaald worden om één grote badkamer met wc te maken. Aparte wc-ruimte (2e wc, gastentoilet) 145x100cm: hangtoilet met ingebouwde spoelbak, fonteintje, nieuw plafond, compleet betegeld.

Toilet renoveren

Het betreft een volledige renovatie van het toilet van 1.50 bij 1.50 meter. Op dit moment is er een staand toilet aanwezig en die dient vervangen te worden door een zwevend toilet. De vloer moeten worden betegeld en de wanden worden tot 1.70 meter betegeld en daarboven gestuukt. Tevens dient er een fonteintje geplaatst te worden.

Duo toiletblok monteren

Plaatsen van een nieuwe duo toiletblok op een toilet. Tevens eerst de oude verwijderen.

Badkamer verbouwen

In de huidige badkamer van 1,10 m x 3,00 m zit een ligbad en wastafel. Graag willen we het ligbad laten verwijderen en een nieuwe doucheruimte, wastafel en eventueel een toilet laten plaatsen. Er is geen afvoer voor een normaal toilet, indien mogelijk een sanibroyeur plaatsen. Tegelwerk van vloer en wanden vervangen. Het plafond ook vernieuwen, dit is nu een schrootjesplafond, hier gipsplaten overheen plaatsen.

Inloopdouche maken

Mijn huidige douche met bestaande douchebak vervangen voor een inloopdouche en het daarbij horende tegelwerk. De maten van de douchebak zijn 89,5 mm x 89,5 mm.

Nieuwe badkamer en WC maken

We willen graag van de kleinste slaapkamer de badkamer maken en van de badkamer (aangezien deze maar heel klein is) een WC. Waarschijnlijk zou hierdoor de WC beneden ook aangepast moeten worden. De riolering zou daar naartoe gelegd kunnen worden vanaf de WC boven.