Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor ucosan stoomcabine repareren:

Ucosan stoomcabine repareren

Het binnenwerk van de douchemengkraan zit vol met kalk. Daardoor kan de temperatuur van het water niet ingesteld worden. Het binnenwerk moet vervangen worden. Het bedieningspaneel werkt niet meer goed. Hierdoor kan de lamp in de cabine niet meer bediend worden (stoom werkt wel). Het betreft een Ucosan Artica 90 x 90
Onze klant uit Hulsberg (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ucosan stoomcabine repareren uit heel Nederland:

Stoomcabine repareren

We hebben een stoomcabine van het merk Ucosan. De thermostaat kraan werkt niet meer naar behoren en we hebben een lekkage onder de stoomcabine. Graag zou ik een offerte willen om dit te laten repareren.

Ucosan Artica 90P stoomcabine repareren

Wegens weinig gebruik werkt de bediening van de thermostaatkraan niet goed en de stoomfunctie werkt niet

Ucosan stoomcabine repareren

Nadat een langere periode de stoomfunctie niet is gebruikt, stoomt hij niet meer. Het lampje brand wel, maar gaat na verloop van tijd knipperen. De stoomcabine is geïnstalleerd in 2008 en na een aantal jaren is de pomp al eens vervangen.

Stoomcabine van Villeroy & Boch repareren

Wij hebben in 2008 een stoomcabine Ucosan Artica 115 van Villeroy & Boch aangeschaft en laten plaatsen. Op dit moment werkt het display/bedieningspaneel niet meer. Graag laat ik de reparatiemogelijkheden beoordelen en ontvang daarvoor een prijsindicatie.

Kraan van Ucosan stoomcabine repareren

Van onze stoomcabine (Ucosan) is de kraan kapot. Ik wil de kraan graag laten leveren en vervangen.

Ucosan stoomcabine repareren

Mijn stoomcabine doet het niet meer, er komt alleen nog af en toe wat heet water uit. Het merk is Ucosan, ik heb ca. 3 jaar geleden hetzelfde probleem meegemaakt, maar ik weet niet meer hoe dit probleem toen is opgelost door de monteur. De stoomcabine is 7 jaar oud.

Ucosan Artica stoomcabine repareren

Ik heb een aantal specifieke zaken die ik graag gerepareerd heb, het gaat om het volgende: - De stoomgenerator van onze Ucosan Stoomcabine Type Artica 115P Pro is defect. Deze is ongeveer 7 jaar oud. - De op afstand bedienbare gashaard geeft een storing, wellicht heeft dit te maken met de gastoevoer.