Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor gedateerde badkamer volledig vernieuwen:

Gedateerde badkamer volledig vernieuwen

Ik wil graag de gedateerde badkamer volledig laten renoveren. De badkamer heeft een afmeting van circa 8.30 m2. Alle oude materialen mogen verwijderd en afgevoerd worden (tegelwerk, sanitair, bad en dergelijke). Vervolgens nieuw plaatsen van een inloopdouche, wasbak en wc.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedateerde badkamer volledig vernieuwen uit heel Nederland:

Renoveren badkamer

Ik wil mijn gedateerde badkamer renoveren/moderniseren met een inloopdouche in plaats van een ligbad. De badkamer is 7 m2 groot. De oude badkamer dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het toilet in de wasruimte wil ik graag in de badkamer laten plaatsen. Er zullen een aantal leidingen moeten worden aangepast en de vloer betegeld. De wanden dienen tot de helft betegeld te worden en daarboven gestuukt. Verder wil ik er een wastafel en radiator laten plaatsen.

Badkamer renoveren

De gedateerde badkamer moet vernieuwd worden. Zelf voeren we al voorwerk uit: Oud sanitair verwijderen, tegels verwijderen, bad verwijderen, douche verwijderen, toilet verwijderen. Wij bestellen zelf het nieuwe sanitair en tegels en zoeken een vakman die de installatie kan verzorgen. Leiding- en aansluitmaterialen laten we wel door de vakman bestellen. De badkamer is 2.5 bij 3 meter en de indeling blijft waarschijnlijk hetzelfde. De wanden en de vloer moeten worden betegeld, de elektra doen wij zelf. Daarnaast zal er een ligbad, douchecabine, badkamer meubel, kranen en inbouwreservoir met zwevend toilet geplaatst moeten worden.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 3 meter bij 2.4. Ik wil een bad een losse douche 2 wastafels en een hangtoilet. Donkere tegels. Er is op dit moment een gedateerde badkamer.

Gedateerde badkamer vernieuwen

Wij hebben een jaren '80 huis gekocht, met een gedateerde badkamer. Het is een langwerpige badkamer 1.80 x 3 meter. Wij willen het volgende gedaan hebben: nieuwe betegeling, verplaatsen van het bad (moeten leidingen voor worden omgelegd) en het plaatsen van inloopdouche met een glazen wand. Materialen graag in overleg.

Gedateerde badkamer renoveren

Oude gedateerde badkamer demonteren en afvoeren en nieuwe eenvoudige badkamer aanleggen. Totale oppervlakte 5 m2 (1.95 x 2.40). Aanleggen in nieuwe badkamer: douche, toilet, wasbak aan- en afvoer wasmachine. Dit is allemaal ook aanwezig in oude badkamer. Tegelen vloer en 3 wanden.

Renovatie van de badkamer

Renoveren gedateerde badkamer. Badkamer is 1.95 x 1.95 meter. Er ligt een granieten vloer in. Deze moet geëgaliseerd worden en erover heen betegeld worden. Oude tegels moeten van de muur af en deze moeten ook opnieuw betegeld worden. Oude wastafel eruit. Nieuwe radiator aansluiten. Douchewanden plaatsen, douchekraan plaatsen, badkamermeubels plaatsen (wastafel en kast), leidingen van douche en verwarming moeten in de muur gelegd worden. Ik heb materialen behalve lijm en dergelijke. Startdatum: 25 juli 2017 (op korte termijn dus).

Badkamer laten stucen

Ik ben benieuwd naar vrijblijvende offerte om onze zeer gedateerde badkamer volledig waterdicht gestuukt te maken. We willen graag een mooie strakke badkamer in een lichte betonlook of helemaal strak wit. We zijn nog in de oriënterende fase omdat naast het strak maken van de vloer, wanden en plafond, ook het leidingwerk moet worden aangepast en een nieuw kozijn moet worden geplaatst. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gedateerde badkamer renoveren

Wij hebben een maisonnette gekocht, een appartement op de 2e en 3e verdieping van een pand. Op de bovenste verdieping is een gedateerde badkamer van 290 x 160 cm zonder ramen. We willen de badkamer laten slopen en daarbij ook het tegelwerk vervangen. Er zit nu nog geen toilet in, en dat willen we er wel laten plaatsen. Verder willen we er een bad in, inclusief kraan, douchekop en douchescherm, een wastafelmeubel en een radiator. De vloer en wanden moeten opnieuw worden betegeld. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken. Het is onze wens om zelf de materialen naar onze eigen smaak in te kopen. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Nieuwe stoppenkast installeren

Wij hebben een zeer oud huis gekocht waar een zeer gedateerde stoppen kast zonder aardlekschakelaar in ziet. Deze dient te worden gedemonteerd en een nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar geplaatst. Daarnaast zou ik graag alle elektra in de woning laten controleren en daar waar nodig te laten vervangen. Het betreft een vrijstaande woning met 3 slaapkamers, een zolder, woonkamer, gang, badkamer en keuken.

Gedateerde badkamer vernieuwen

Verbouwing van de oude bruine badkamer. Bad is er al uitgesloopt. Er is nu een een verhoogde vloer wegens doucheafvoer. Deze vloer moet er ook uit. We willen graag een nieuwe WC (duoblok) en een breed vast wastafelmeubel (staand--niet hangend). En een douche met bak en een douchedeur/gordijn. Stortdouche en kraan zijn er al. Er zal ook opnieuw betegeld moeten worden. De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter.