Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Heerlen of directe omgeving.

857 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toilet renovatie, badkamer verbouwen, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie, badkamer verbouwen, kleine badkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Heerlen:

Plaatsen van een douchewand

Wij hebben een glazen douchewand gekocht van 1.20 x 2 meter. Deze hadden we graag gemonteerd. Momenteel bevindt deze douchewand zich nog op de begane grond, de badkamer is echter op de eerste verdieping. De wand wordt rechtstreeks op de vloer geplaatst en er is geen oude wand aanwezig.

Douchewand en deur plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een douchewand en deur op een douchebak. De bak is al aanwezig en 90 bij 90 cm groot. De cabine is aangeschaft bij de Gamma, Bruynzeel Lino.

Douchewand met deur plaatsen

Het betreft een douchewand samen met een deur die gemonteerd dient te worden. Het gaat hierbij om een douchecabine van 90 cm x 90 cm, die op de vloer bevestigd dient te worden. De deur en wand zijn 28/7 bij Gamma Heerlen Woonboulevard gekocht, en zullen tussen 8/8 en 13/8 bezorgd worden.

Invalidentoilet in een buurthuis maken

Wij willen een voormalige opslagruimte op de begane grond laten verbouwen tot een invalidentoilet. De ruimte is 240 x 150 cm. De toegangsdeur met de juiste breedtemaat is al geplaatst. Er is in de ruimte een watertoevoerpunt, alleen vermoedelijk niet op de juiste plaats. Verder moet alles gebeuren: nieuw tegelwerk, verlichting, elektriciteit, het sanitair specifiek geschikt voor gehandicapten. Ik zou graag een uitgebreide offerte ontvangen, die ik kan indienen bij een mogelijke subsidiegever.

Gedateerde badkamer volledig vernieuwen

Ik wil graag de gedateerde badkamer volledig laten renoveren. De badkamer heeft een afmeting van circa 8.30 m2. Alle oude materialen mogen verwijderd en afgevoerd worden (tegelwerk, sanitair, bad en dergelijke). Vervolgens nieuw plaatsen van een inloopdouche, wasbak en wc.

Badkamer verbouwen

Wij willen van ons huidig aparte toilet en aparte badkamer graag 1 ruimte laten maken met een inloopdouche, wc en badmeubel, 4 m2. De tussenmuur dient te worden verwijderd en 1 deur zal dichtgemaakt moeten worden. De leidingen moeten worden getrokken en de wanden en de vloer betegeld. De werkzaamheden willen wij graag de eerste 2 weken van oktober laten uitvoeren.

Schuifdeur in de douche laten plaatsen

Douchedeur verwijderen en nieuwe plaatsen in nis 120 x 195 cm. Ik regel zelf de nieuwe deur. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Eenvoudige WC in bedrijfspand plaatsen

Voor ons filiaalplan van school moeten we een wc laten plaatsen in ons bedrijf. Ik kan nergens op internet informatie vinden. Hopelijk kunnen jullie helpen met de kosten! Het is een reisbureau van 60 vierkante meter. We willen enkel een toilet laten bouwen in het bedrijf van 1. 50 m bij 2. 00 m ongeveer.

Plaatsen van een douchecabine

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een douchecabine te plaatsen. Het betreft een sealskin swingdouchedeur met zijwand 90 x 90 zonder douchebak en zou direct tot op de vloer geplaatst moeten worden. Kan er vrijblijvend de situatie bekeken worden. De woning is een aanleunwoning en zonder drempels. Er hoeft niets weggehaald te worden, enkel geplaatst. Graag een kostenplaatje.

Sanitaire hulpmiddelen bevestigen

Ik wil een aantal sanitaire hulpmiddelen bevestigen. Daarvoor moeten er gaten geboord worden in de tegels. - 1x toiletbeugel, opklapbaar van 70 cm. - 1x spons-zeephouder - 1x veiligheidsgreep van 45 cm. - 1x wandbeugel met hoek van 60 x 30 cm. - 2x wandbeugel van 30 cm.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil een badkamer laten verbouwen leiding douchebak en leiding wastafel moeten in de muur. De badkamer is 3 meter bij 1. 5 meter. De muurtegels en vloertegels moeten opnieuw gelegd worden. Muur tegel formaat 60x30 cm. Vloer tegels zullen wel 60x60 zijn. En een nieuwe douchebak plaatsen.

Badkamer renoveren

Wij willen begin volgend jaar de badkamer in onze woning laten verbouwen. We willen al het tegelwerk en sanitair laten vernieuwen. We hebben nu een ligbad en willen dat laten verwijderen en op die plek een inloopdouche laten maken. We willen een afspraak maken met een vakman om onze wensen te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer laten veranderen

Wij willen volgend jaar onze badkamer laten vernieuwen en zijn ons nu aan het oriënteren op de mogelijkheden en materialen. De badkamer is 2 x 2 meter we we willen er een bad, wastafel en radiator in en nieuwe tegels. We willen hiervoor graag een offerte ontvangen.

Douchecabine plaatsen

Ik heb 'n instapdouche van Sanitairkamer (90x90) besteld en geprobeerd te installeren maar al 2 keer barst de glazen tzijwand uit elkaar. Er moet 'n nieuw stuk glas komen (187 x 38. 5 x 5 mm) en daarna moet de douche in elkaar gezet worden.

Douchecabine monteren

Graag zou ik een douchecabine van 90 x 90 cm willen laten monteren door een vakman. Betreft een douche op de 1e verdieping.

Tegelvloer leggen in badkamer

Ik heb een bad in de badkamer die wil ik vervangen door een douche, dus moet de vloer gelijk gemaakt worden, ander douchegoot erin en betegeld worden.

Douchewand plaatsen

Ik had graag mijn douchewand geplaatst. De douchebak is 90 bij 90 cm. De douchebak moet ik alleen nog even bestellen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine aanschaffen 90 x 90 cm graag verneem ik wat de kosten zijn van plaatsen

Complete douchecabine monteren

Plaatsen douchewand, scharnierdeur op bestaande douchebak. Douchecabine is al aangeschaft maar nog niet binnen. Geen voorwerk nodig.

Spiegel in de badkamer vervangen

Ik wil de badkamer spiegel van een badkamer meubel laten vervangen.

WC en tegelwerk installeren

Alles uit de toiletruimte halen. Daarna een nieuw hangend toilet bevestigen en het tegelwerk tot halverwege plaatsen. Ook een fonteintje vernieuwen. Het leidingwerk hoeft niet verlegd te worden. De materialen verzorgen wij zelf.

Bruynzeel Litho douchecabine plaatsen

Ik heb een Bruynzeel Litho douchecabine model kwartrond gekocht en wil deze in onze badkamer laten plaatsen op de bestaande douchebak. Ik heb ook kit gekocht voor de afwerking. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Douchecabine plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een douchedeur + zijwand van 90 x 90 centimeter op een bestaande douchebak. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Douchebak vervangen door klein bad

Ik wil de douchebak in de badkamer laten vervangen door een zit badje, deze kan maximaal 1,10 meter breed zijn. Daarnaast wil ik een glazen douchewandje hierop laten plaatsen. Het is een lage ingebouwde douchebak. Bovendien wil ik een nieuwe douchekop laten monteren en een nieuwe WC-bril (dit laatste lukt mij ook zelf denk ik). Graag ontvang ik een offerte.

Thermostaat van een douchepaneel Mundo XXL vervangen

De thermostaat van mijn douchepaneel is kapot. Volgens Praxis is deze niet te vervangen of los te verkrijgen. Is er iemand die dit wel kan repareren?