Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine en radiator vervangen:

Douchecabine en radiator vervangen

Installeren van de badkamerradiator, plaatsen van een nieuwe douchecabine en het opnieuw kitten van de oude douchebak.
Onze klant uit Grubbenvorst (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine en radiator vervangen uit heel Nederland:

Designradiator ophangen en badkamer kitten

Een Plieger designradiator Siena ophangen en aansluiten + CV weer ontluchten enzovoort. En bij de douchecabine plus tussen tegels en deurstijl de oude kit verwijderen en opnieuw kitten. De radiator ophangen heeft enige haast, het kitwerk mag later gedaan worden.

Badkamer en toilet installeren en tegelen in een nieuwbouwwoning

Op 28 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We zoeken nu een vakman die onze badkamer en toiletruimte kan betegelen en de volledige installatie kan verzorgen. Wij hebben zelf alle materialen hier al voor aangeschaft. Het gaat om de volgende zaken: 1. Toilet beneden (92 x 122,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, fontein met kraan, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. 2. Badkamer (290 x 213,5 x 290 cm): hangtoilet, inbouwunit, handdouche, wastafel + wastafelmeubel, inbouw bad + badkraan, douchecabine + douche, radiator, extra wandcontactdoos aanleggen, wand- en vloertegels plaatsen in de hele ruimte van 60 x 60 cm. We hebben in totaal 45 m² tegelwerk opgemeten. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die vanaf eind november tijd hebben voor deze klus.

Badkamer vernieuwen en overige werkzaamheden

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 250 x 250 cm laten vernieuwen. Naast de badkamer bevindt zich een kast. Ik wil een deel van die kast bij de badkamer laten trekken, zodat er een nis ontstaat waarin ik mijn wasmachine en wasdroger kan plaatsen. Ik wil al het tegelwerk laten vernieuwen. In de naastgelegen slaapkamer wil ik dezelfde vloertegels laten leggen als in de badkamer. Daar wil ik bovendien een verlaagd plafond laten maken. In de badkamer wil ik een douchecabine laten plaatsen en een hangtoilet. Er is nu een staand toilet. Verder moet er een wastafel, een spiegelkast en een radiator gemonteerd worden. Ik zal de materialen zelf aanschaffen, behalve die voor het verlaagd plafond. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en alles te laten inmeten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 150 x 180 cm helemaal gaan vernieuwen. Ik zal zelf het oude tegelwerk en sanitair verwijderden. Ik wil er een nieuw toilet, een gelijkvloerse douchecabine, een wastafel met waskom en een nieuwe radiator laten plaatsen.Er moeten nieuwe wand- en vloertegels in en ik wil het plafond laten stuken. Alle aansluitingen blijven op dezelfde plek. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen te bespreken en alles hier in te meten. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. De ruimte is 220 x 250 cm en 250 cm hoog. Ik wil er nieuwe vloertegels van 60 x 60 cm en nieuwe wandtegels van 30 x 60 cm. Verder moet er een hangend toilet worden geplaatst, een douchecabine, een wastafelmeubel met spiegel en een radiator. Ik wil graag uw offerte in posten ontvangen voor het slopen en weer opbouwen van de ruimte. Het is ook mogelijk dat ik zelf de sloop uitvoer. Ik koop de tegels en het sanitair, de aansluitmaterialen kunnen door de vakman worden meegebracht. Ik maak graag even een afspraak.

Badkamer en toilet deels vernieuwen

Ik wil mijn badkamer voor een deel vernieuwen: een nieuwe douchecabine zonder bak, wastafel, spiegel en tegels op de muur en vloer. De badkamer is 4 m2, ongeveer 2 x 2 meter. De radiator, de kraan van de douche en het toilet blijven behouden. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Er staat in de badkamer een klein muurtje wat eventueel verwijderd moet worden. De materialen schaf ik zelf aan. Eventueel de andere toiletruimte de vloer en muren betegelen. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Het toilet en het fonteintje blijven behouden. Het zal ongeveer 1.10 x 1.50 meter zijn. Dit graag apart aanbieden.

Radiator en cabine in badkamer monteren

Graag zouden wij de douchecabine en radiator laten vervangen. De douchecabine is een halfronde en blijft dit ook. De radiator blijft op dezelfde plek alleen de aansluitingen moeten iets worden verlegd. Graag horen wij ook of u een radiatorkraan heeft of dat deze besteld moet worden. We horen graag uw reactie. De werkplek is goed bereikbaar.

Badkamer renoveren

De badkamer is 5 m2 groot. Het oude sanitair en de tegels zal ik zelf verwijderen. De vakman dient een waterdichte vloer te plaatsten inclusief het tegelen, ook de wanden moeten worden betegeld. Verder zal er een toilet, wastafel, douchecabine en radiator geplaatst moeten worden.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 1,20 meter breed en 3,00 meter lang. Links van de badkamerdeur is een wasbak met kastje erboven en eronder. Aan de rechterzijde is een ligbad. Alles moet verwijderd worden, ook het tegelwerk, de vloer en het plafond. Ook het leiding- en afvoerwerk moet vervangen worden. Gezien onze leeftijd hebben wij een voorkeur voor een nieuwe wasbak met spiegel aan de linkerzijde en een dichte douchecabine aan de rechterzijde. Tussen de wasbak en de douchecabine tegenover de badkamerdeur kastjes voor handdoeken e.d. Alles moet op de vloer en aan de wanden opnieuw betegeld worden. Het plafond moet opnieuw gestuct worden. Tevens ook vervanging van de aanwezige radiator.

Badkamer verbouwen

De badkamer is 2.30 bij 2.40 meter. Het oude sanitair en tegels dienen te worden verwijderd. Hierna moeten de wanden en de vloer betegeld worden en de indeling blijft verder hetzelfde. Hierna dient er een douchecabine, toilet, wastafel en design radiator geplaatst te worden. Het puim dient te worden afgevoerd.

Partners

Partners van Casius