Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor opknappen badkamer na brand:

Opknappen badkamer na brand

In verband met roetschade moeten de plinten verwijderd worden op de muren boven de tegels en het plafond. Muren en plafond zullen schoongemaakt, geschilderd en opnieuw voorzien van plinten die tevens geschilderd zullen moeten worden. De hoogte vanaf de tegels tot aan het plafond is ongeveer een halve meter, de badkamer zelf is 2 x 2,5 meter.
Onze klant uit Gennep (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opknappen badkamer na brand uit heel Nederland:

Badkamer opknappen

Graag wil ik de vloer en wanden van mijn douche ruimte opnieuw laten betegelen . De oude tegels zijn Sphinx wandtegels van 25 bij 33 centimeter en de vloertegels zijn 25 bij 25 centimeter en die moeten dan ook eerst worden verwijderd. De hoek van de badkamer is minimaal 80 bij 90 centimeter en 260 centimeter hoog. Afhankelijk van de totale kosten van de renovatie van mijn huis, wil ik dan ook graag het douchegarnituur, douchewand en hangend closet vervangen.

Badkamer opknappen

In de badkamer wil ik graag gedeeltelijk nieuwe vloertegels aanbrengen. Betreft 25 tegels van 30 x 30 cm. De oude tegels eruit en nieuwe erin. Die heb ik staan. De wand gedeeltelijk opnieuw betegelen: circa 163 cm breed en tot aan het plafond. Mogelijk ook een bad plaatsen en een waterdichte glazen scheidingswand (van vloer tot plafond) zetten. Voor het bad moet gekeken worden of dat nog kan. Het liefst heb ik een klein bad van 1.65 meter.

Wand in badkamer afwerken

Wij zijn een jaren '20 woning aan het opknappen. Nieuwe badkamer met 1 wand beton cire. Wanden Vierkante meter: 10 4 x 3,2 m Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Badkamer opknappen

Douche wc wasbak Tegels vloer en muur Ongeveer 2m bij 2m Plafond verven

Nieuwe woning opknappen

Badkamer van 5 m2 wil ik opnieuw laten betegelen, zowel de vloer als de wanden. Tevens moet het badkamermeubel vervangen worden. De keukenvloer van 15 m2 is nu van laminaat en ik wil graag een pvc vloer. Wandpaneel van 4 bij 2,5 meter monteren in de woonkamer. In de slaapkamer van 4,90 bij 2,70 meter moet ook de laminaat vloer door een pvc vloer worden vervangen. Tevens wil ik het houtwerk buiten laten oliën of waxen, er moet even gekeken worden wat het beste is. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer stucen

We gaan onze badkamer opknappen en zouden het mits de prijs het toe laar willen laten stuken in betonlook of strak. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer opknappen

Wij willen de badkamer graag laten opknappen. De badkamer is ongeveer 1,10 bij 2,5 meter groot. De wanden zijn nu betegeld en deze willen we graag laten stuken. Het plafond moet ook opnieuw gestuukt worden. Op de vloer moeten nieuwe tegels van 60 x 30 cm komen (zijn aanwezig). Tevens moet er wat sanitair vervangen worden, bestaand uit een nieuwe wastafel, mengkraan en douche kop. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 207 bij 268 cm. Plaatsen van douche, WC, en wastafel alsmede de vloer betegelen. De wanden ook betegelen. Het plafond wil ik ook laten opknappen. Er zijn nog geen materialen gekocht want ik wil eerst weten wat de kosten voor arbeid gaan zijn.

Badkamer opknappen

Ik wil een complete renovatie in het hele huis maar ik wil eerst kijken voor de badkamer van 1,80 bij 1,80. Er moet een nieuw toilet, douchecabine, wasmeubel. Tegels moeten ook nieuw zijn en het moet een inbouwtoilet zijn. Ook moeten er eventueel leidingen verplaatst worden.

Badkamer opknappen

Ik wil de badkamer laten renoveren, bij de douche moet er een wand komen, en daarbij komt een nieuwe douche set. Ik heb een aparte wc, daar wil ik een inbouw wc laten zetten en dan nog een kleine wasbak. Ook zal er betegeld moeten worden.

Partners

Partners van Casius