Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchedeuren plaatsen:

Douchedeuren plaatsen

Ik wil z.s.m. dit soort douchedeuren plaatsen.
Onze klant uit Elsloo (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchedeuren plaatsen uit heel Nederland:

Douchedeuren plaatsen

De douchedeur is kapot gevallen en er moet een nieuwe glazen douche wand en douche deur geplaatst worden. De foto's zijn van voordat de deur kapot is gevalle. Wij hadden deze deur en willen iets soortgelijks: https://www.saniweb.nl/get-wet-by-sealskin-i-am-draaideur-voor-nis-100x200cm-chroom-zilver-hoogglans-helder-glas-antikalk-ck201006335100.html

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag iemand die voor mij in de badkamer 2 glazen draai douchedeuren laten installeren. zie toegevoegde foto. Graag zo spoedig mogelijk. ivm dat eind deze week is de badkamer klaar. dus daarna kan geïnstalleerd worden.

Plaatsen hoekinstap douchedeuren Sealskin

In november is er bij ons douchedeur en wand geplaats van sealskin get wet I Am geplaatst. Helaas is bij het stellen van de deur, de douchedeur in duizenden stukjes gebroken. Wat een ravage. Douchebak beschadigt en we konden opnieuw beginnen. Inmiddels zijn er 2 nieuwe deuren besteld omdat we hebben gekozen voor een hoekinstap. Nu zijn we op zoek naar een klusbedrijf die de hoekinstapdeuren wil plaatsen. Graag zouden wij in contact komen met een klusbedrijf die bekend is met dit systeem, al ervaring heeft met plaatsen en stellen en een offerte ontvangen. De deuren zijn 2 meter hoog en 1 meter breed.

Plaatsen 2 douchedeuren

Ik wil graag in 2 badkamers - 1 boven en 1 beneden - in een inloopdouche tussen 2 muurtjes. 1. Beneden een pendeldeur merk Swing (SaniDream) 85-89 x 195 cm. 2. Boven een draaibare douchezwaaideur merk Priva van Allibert (Praxis) breed 78-91 x 190 cm. Boven zit een beperkte zwaai.

Douchedeuren plaatsen

Ik heb voor badkamer nieuwe douchedeuren nodig. Douchebak is aanwezig.

Draaibare douchedeuren plaatsen

Ik wil 2 draaibare douchedeuren laten plaatsen, de afmetingen van de deuren zijn ongeveer 1,95 x 0.90. De deuren kunnen direct geplaasts worden, materiaal aanwezig.

Douchewand/deuren plaatsen

Ik wil kwartronde douchedeuren laten plaatsen. Het betreft Art. 5376061 van Praxis. Het is een nieuwe badkamer met bij de douche een afschotverdieping van 90x90 cm vierkant. De deuren kunnen direct geplaatst worden.

Plaatsen van twee douchedeuren in een seniorenwoning

Ik wil graag 2 douchedeuren in een senioren woning laten plaatsen.

douchedeuren vervangen

Mijn huidige douche deur is afgebroken op de scharnier. De afmetingen zijn ongeveer 90 x 90 halfrond zonder profiel direct op de vloer. Ik wil zo'n zelfde systeem, deze heb ik al gezien en ga ik aanschaffen het heeft 2 openslaande deuren. Het is de bedoeling dat de vakman de kapotte douchedeur verwijdert en afvoerd en vervolgens ook de nieuwe komt plaatsen.

Douchedeuren plaatsen

Ik wil graag een douchecabine (alleen draaideur met zijwand) laten monteren.