Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer opnieuw voegen en kitten:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een lek in de douchebak en wat vochtschade. De douchebak dient opnieuw gekit te worden: 2 keer 85 cm De voegen tussen de tegels moeten verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht. De tegels zijn 30 bij 20 met één sierlint van boven naar onderen bestaande uit 2 kleine tegeltjes naast elkaar die elk 3 bij 6.5 cm. zijn De badkamer meet 260 x 231 x 182 en wat wegvalt is een deur van 240 x 107 en een raam van 235 x 70
Onze klant uit Echt (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer opnieuw voegen en kitten uit heel Nederland:

Badkamervloer opnieuw voegen, kitwerk vernieuwen

Opgeteld zijn er in onze badkamer ca. 21 meter voegen (vloertegels 60 x 60), die vervangen moeten worden. Bij het bad en de douchebak zou ca. 7 meter kitwerk vervangen moeten worden.

Badkamer betegelen vloer en muren

Badkamer 3 maal 3,5 meter vloer en muurtegels aanbrengen, voegen en afkitten. Tegel over tegel. Muren zijn vetvrij en primer is aangebracht. Woning is uit 2000 en bevindt zich op de tweede woonlaag van een appartementen complex.

3 zaken in huis laten doen

Ik zoek een badkamerspecialist die een aantal klusjes kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om: 1. 3 m2 in de keuken laten betegelen en voegen (achterwand bij kookplaat, strakke wand) 2. Badkamer kitten (alleen vloer bij douche, 5 m2) 3. Verwarming afdoppen en verwijderen (afvoeren doe ik zelf wel). Tegels hebben wij, overige materiaal graag zelf voorzien.

Badkamer vloer lekkage probleem verhelpen door opnieuw te betegelen

De badkamer vloer geeft lekkage problemen. Graag een offerte voor het verhelpen van de lekkage en het leggen van een nieuwe vloer. Kleine badkamer, ongeveer 2,5 x 3,5 mtr. Wij hebben een houtenvloer, daar zit een bepaalde laag op geschroefd, daar zitten de tegels op. De tegels laten iets los waardoor de voegen scheuren. De vloer kan ik er zelf uit halen, dan zou door u de vloer geëgaliseerd moeten worden en nieuwe tegels gelegd worden.

Badkamer opnieuw voegen

Ik wil de badkamer opnieuw laten voegen. De tegels zijn 30/60 en het is ongeveer 23 vierkante meter.

De badkamer opknappen

Hieronder een overzicht van de gewenste werkzaamheden: - voegen tegelvloer in de badkamer vernieuwen - Kit in de badkamer vernieuwen - 2 wandtegels vervangen - toilet vervangen - Bad kraan aansluiten Ik zoek iemand die dit voor mij kan realiseren

Badkamer opnieuw voegen en kitten

In onze douche is het voegwerk aan vervanging toe. De vochtmeter slaat te ver uit. Het gaat om een stuk van globaal 1m bij 1,50 m. Het betreft een achterwand met witte tegels van 30 bij 60 cm.

Voegenherstel badkamer

Wij heben een paar voegen tussen onze tegels die wij hersteld moeten hebben. Wij gaan het huis verkopen en willen dat de badkamer er zo goed mogelijk uit komt te zien, het gaat om een afmeting van ongeveer 30*75cm.

Badkamer reinigen + stucen

Kleine badkamer ( ongeveer 3 x 2 m) plafond laat los, moet opnieuw gestuct worden en voegen tegels gereinigd.

Voeg en kitwerk in badkamer controleren en herstellen

Ik wil graag de voegen in de douche laten repareren. Alsmede het kitwerk vervangen en de vloer controleren en waar nodig de voegen repareren. De doucheruimte is 7 tegels lang en 6 tegels breed. Hoogte is 17 tegels. Tegelmaat is 15 x 15 cm. De vloer bestaat uit 8 hele tegels en 6 passtukken. Het lekt (nog) niet.

Partners

Partners van Casius