Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Echt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Echt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Echt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Echt of directe omgeving.

80 klanten uit Echt bevelen een bij Casius in Echt aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Echt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer plaatsen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Echt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Echt:

Simpele douchecabine laten plaatsen

Ik wil onze douchekabine in de kelder vervangen. Het is een oud model, dat wat hoger geplaatst is (Ik neem aan voor de afvoer). Alle aansluitingen zijn dus aanwezig. Maten huidige hoekcabine: 85x85 cm. Maximum hoogte is 203 cm ivm een plafondrandje. Graag advies en een prijsopgave.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een lek in de douchebak en wat vochtschade. De douchebak dient opnieuw gekit te worden: 2 keer 85 cm De voegen tussen de tegels moeten verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht. De tegels zijn 30 bij 20 met één sierlint van boven naar onderen bestaande uit 2 kleine tegeltjes naast elkaar die elk 3 bij 6.5 cm. zijn De badkamer meet 260 x 231 x 182 en wat wegvalt is een deur van 240 x 107 en een raam van 235 x 70

Toiletruimte renovatie

Graag ontvang ik een offerte voor een toilet renovatie. Materiaal schat ik zelf aan. Het gaat om vervanging van staand toilet, fonteintje en radiator. Tegelwerk over bestaand tegelwerk. Tegels op de vloer en op de wand tot aan plafond. Tegels hebben afmeting van 60 bij 30 cm. Toilet ruimte is tussen 3 en 3,5 m2. Duur van de klus tussen 5 en 7 dagen.

Plaatsen van een douchecombinatie

Plaatsen/monteren/stellen van een douchecombinatie, bestaande uit zijwand en draaideur op een huidige douchebak. Het verwijderen van de aanwezige zijwand wordt door onszelf uitgevoerd. De nieuwe materialen zijn wel al besteld maar nog niet binnen. De leverdatum hebben we nog niet.

Toilet en stortbak plaatsen in toiletruimte

Oude toilet verwijderen en afvoeren. Nieuw toilet en stortbak plaatsen en aansluiten.

Nieuw fontein in toiletruimte plaatsen

Wij willen graag een nieuw fontein in het toilet laten monteren en aansluiten op waterleiding en afvoer.

Renovatiewerk in de douche

Ik wil graag een inloopdouche in mijn huidige badkamer, waar nu een bad met douchegedeelte is. Badkamer is ongeveer 2 x 2 meter. Bad weghalen en gedeeltelijk tegelen.

Aansluiten van een badkamermeubel op water en riolering

Wij hebben door een timmerman een nieuw badkamermeubel laten maken en die komt dat nog voor de kerst plaatsen. Ik kan zelf het bestaande badkamermeubel loskoppelen van de riolering en waterleiding en het meubel afvoeren. Ik zoek een vakman die de 2 kranen en afvoer kan aansluiten na de plaatsing van het nieuwe meubel met daarin 2 wasbakken.

Badkamer renovatie

Graag wil ik de badkamer laten renoveren. De ruimte is ongeveer 2.5 bij 4 meter groot. Het tegelwerk en sanitair dient te worden vervangen. Er zal een nieuw ligbad geplaatst moeten worden en een staand toilet. Het was tafelmeubel dient terug geplaatst te worden. De indeling zal hetzelfde blijven.

Toilet compleet renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van het toilet. De ruimte is 1 bij 1 meter. De wanden en de vloer dient te worden betegeld en het fonteintje geplaatst.

Montage van een douchecabine

Het gaat om het monteren van een douchecabine. Niets meer dan dat. Een wandpaneel en een deur. Geen douchebak, direct op de vloer plaatsen en alles kitten. Betegelde wanden en vloeren. Alle materialen zijn aanwezig.

Badkamer opnieuw kitten

De kitrand tussen het ligbad en de tegels moet opnieuw gedaan worden.

Nieuwe douchewand laten installleren

Op de bestaande douchebak wil ik een nieuwe douchewand laten plaatsen. De douchebak is 80 x 80 cm.

Montage- en voegwerk op de WC

Er moet nog gevoegd worden op de wc, een sierlijstje plaatsen, wc rolhouder ophangen en kitten langs de tegels. Tegelwerk is nieuw, door onszelf gedaan. De wanden alleen, iets van 2 m2, tegels tot halverwege en een muurtje van een hangend toilet.

Renovatie badkamer en toilet

Onze badkamer en toilet moeten gerenoveerd worden, wij zijn op zoek naar een persoon / bedrijf die kwalitatief goed werk levert en ervoor kan zorgen dat de renovatie in zijn geheel wordt uitgevoerd. Materialen worden door ons zelf aangeleverd. Badkamer is ongeveer 2.32 x 2.08 meter, 2.40 hoog, inloopdouche, toilet, wastafel. Verlaagd plafond gestuuct met spotjes. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden wel vernieuwd. Tevens standaard toilet beneden.

In een woning uit 1961 (twee-onder-een ...

In een woning uit 1961 (twee-onder-een kap) is de bestaande badkamer gesloopt en de muren verplaatst. Plafond en sanitair zijn verwijderd. De vloer is nu kaal. We zoeken iemand voor de volgende werkzaamheden: - Loodgieterij/plaatsen van sanitair: ovaal bad met mantel, kwart-rond douche met cabine (en mantel), wastafel, (thermo)kranen, zwevend WC met inbouw-reservoir. Sanitair kopen we zelf. - Mechanische ventilatie installeren - Radiator plaatsen - Tegelwerk op vloer en muren (in specie). NB: er is geen stukwerk op de muren. - Plafond (met verlichting)

Vervangen van Badkamer en toilet in ...

Vervangen van Badkamer en toilet in vrijstaande villa.