Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor duoblok installeren:

Duoblok installeren

Ik heb een nieuw duoblok gekocht en wil dit graag in de woning van mijn oude moeder laten monteren. Haar huidige toilet is kapot, dus er is een beetje haast bij. Vandaag wordt het duoblok in haar woning afgeleverd. Ik hoor graag vooraf wat de montagekosten zijn.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duoblok installeren uit heel Nederland:

Plaatsen verhoogd duoblok

Ik wil bij Praxis een Aquazuro verhoogd duoblok Misa gaan kopen. Ik laat die hier graag vakkundig installeren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

WC-pot vervangen

Ik wil graag mijn oude wc laten vervangen met de spoelbak voor een vlakspoeltoilet, een duoblok. Ik ben benieuwd naar de kosten van een nieuw toilet inclusief installeren.

Duoblok Misa installeren

Dit is de 2de aanvraag. Ik heb per abuis gisteren toen ik door een medewerkster gebeld werd om mij te zeggen dat zij de offertes door zou sturen, heb ik een fout emailadres doorgegeven. Ik heb bij praxis Verheeskade een duoblok misa gekocht. Zou u zo vriendelijk willen zijn om nogmaals de offertes naar mij toe te sturen. Bij voorbaat hartelijk

Duoblok toilet installeren

Ik heb een duoblok toilet bij Praxis gekocht. Mijn buurman zou het installeren. Bij nader inzien vond hij het toch te moeilijk. Nu is mijn vraag aan u, of u mij een offerte zou kunnen sturen, voor het installeren van mijn nieuwe toilet. Er staat nu ook een pot met een bak erboven. Bij voorbaat mijn dank.

Duoblok toilet vervangen door hangend toilet

Voor het toilet op de begane grond wil ik het duoblok vervangen voor een hangend toilet. De bestaande afvoer kan gebruikt worden en er hoeft niet betegeld/afgewerkt te worden. Het gaat alleen om het weghalen van het bestaande toilet en het installeren van het hangende toilet, afgewerkt met watervast multiplex.

Duoblok installeren

Ik wil graag een duoblok geïnstalleerd hebben in de badkamer. De huidige is gebroken. Inclusief het verwijderen van de huidige.

Toilet omwisselen

Mijn spoelbak is lek (niet de vlotter, maar de spoelbak is echt lek). Deze moet vermoedelijk omgewisseld worden. Ik heb hier wat advies bij nodig en eventueel iemand die het toilet komt installeren. Het duoblok in zijn geheel vervangen. De afvoer van de pot is in de muur.

Praxis sanitair laten installeren

Can you give an offer for replacing the duoblok toilet with floor outlet and attaching a toilet seat with bidet and electricity (we ordered the one sold online at Praxis). Een duoblok toilet vervangen. Ook de toiletzitting 'Bidet toiletzitting elektronisch' bevestigen. We hebben een webonly bestelling geplaatst.

Nieuwe toiletpot en stortbak installeren

Wij hebben nu een staand toilet uit de jaren 60 met een hoog hangende stortbak. Deze willen we laten vervangen door een duoblok toilet, met lage stortbak. De waterleiding zal dus iets ingekort moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Duoblok installeren ter vervanging van de huidige

Wat zijn de kosten voor het plaatsen en aansluiten van een duoblok met onder afvoer? Af en aanvoer van water zijn aanwezig. Het nieuwe duoblok zal binnenkort bezorgd worden.

Partners

Partners van Casius