Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor duoblok installeren:

Duoblok installeren

Ik heb een nieuw duoblok gekocht en wil dit graag in de woning van mijn oude moeder laten monteren. Haar huidige toilet is kapot, dus er is een beetje haast bij. Vandaag wordt het duoblok in haar woning afgeleverd. Ik hoor graag vooraf wat de montagekosten zijn.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duoblok installeren uit heel Nederland:

Toilet in badkamer installeren

Vervangen van een staande toiletpot in de badkamer. Het nieuwe toilet is een AQZ GEB DUOBLOK COMPAC LIVENZA van Praxis.

Toilet met reservoir plaatsen

Een toiletpot met reservoir installeren in de badkamer. Het is een staande toilet van Praxis genaamd Duoblok Compac Livenza waarvan de watertoevoer van onderen geschiedt. Toilet is al aangeschaft. De oude graag afvoeren.

Toilet, wastafel en ventilator monteren

Plaatsen duoblok toilet, terugplaatsen wastafel en installeren badkamerventilator op 8 december.

Duoblok installeren

Wij willen onze huidige staande toiletpot met waterreservoir laten vervangen door een duoblok. We zullen zelf een duoblok kopen bij Praxis. Mogelijk moeten de leidingen wat worden aangepast. We ontvangen graag uw offerte.

Sanitair in de badkamer installeren en verlichting monteren

Over enkele weken ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar een aantal klussen laten verzorgen. Ik heb foto's en informatie in bijgevoegd document gezet. Ik wil graag uw gedetailleerde offerte ontvangen voor de volgende onderdelen: 1) een Plieger duoblok compact plaatsen in de badkamer 2) een badkamermeubel monteren van 60 tot 90 cm breed en aansluiten op de afvoer en waterleiding 3) een 120 cm brede spiegel monteren in de badkamer 4) in de woonkamer en badkamer Philips Quatrospot Dyna Led verlichting monteren Ik wil de klus graag laten verzorgen in de 3e week van december of de 3e week van januari. Ik zal zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een nieuw duoblok toilet (onderuitlaat) laten installeren in mijn woning. Het gaat om een verhoogd blok.

Verhoogd duoblok toilet plaatsen

Wil graag nieuw duo blok toilet met onderuitlaat laten installeren. Op dit moment staat een ouderwets toilet.

Duoblok toilet vervangen

Ik wil graag mijn duoblok toilet vervangen. Ik ga alvast de nieuwe (Plieger Pack duoblok verhoogd universeel wit 8 cm) bestellen, zodra ik een prijsindicatie heb voor het installeren.

Duoblok toilet plaatsen

Ik heb ter vervanging van het huidige toilet een Geberit duoblok gekocht bij Praxis. Kunnen jullie dit installeren?

Plaatsen verhoogd duoblok

Ik wil bij Praxis een Aquazuro verhoogd duoblok Misa gaan kopen. Ik laat die hier graag vakkundig installeren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius