Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Brunssum of directe omgeving.

278 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, badkamer herbouwen, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Brunssum:

Nieuwe wc plaatsen en betegelen wc vloer

We willen het oude staande toilet laten vervangen door een zwevende, en de vloertegels vervangen De vloer is 110 x 80 cm. Graag offertes met en zonder materiaal!

badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer vernieuwen. Tegels, douche, w.c verlichting, verwarming, wastafel, kast. +/-7,5 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief en 1 exclusief de materialen. Bij voorbaat dank.

Douchecabine demonteren en douchewand plaatsen

Momenteel hebben wij een douchecabine, maar we willen deze laten demonteren en een douchewand van melkglazen laten plaatsen. Onder de douchecabine liggen reeds tegels, dus er zal alleen een nieuwe afvoergoot gemaakt moeten worden en uiteraard een nieuwe douchewand.

Bruynzeel walk-in douchewand Solid II plaatsen

In de doucheruimte een Bruynzeel walk-in douchewand Solid II 100 x 30 x 200 cm plaatsen. Geen voorwerk nodig.

Toilet compleet renoveren

Ik wil graag een offerte voor het renoveren van een compleet toilet: - het verwijderen van het bestaande tegelwerk - het plaatsen van een hangend toilet in plaats van een staand toilet - betegelen 3 muren en vloer van 10 m2 - het afvoeren van het puin

Fonteintje in het toilet installeren

I bought a fountain to be installed in the toilet. The fountain set has the tap and flush. The toilet does not have a inlet for dirty water and outlet for the clean water. But it is right above the basement. And basement has the sources for all. The workload is to dig down to basement and have the connections through to upstairs.

Duoblok installeren

Ik heb een nieuw duoblok gekocht en wil dit graag in de woning van mijn oude moeder laten monteren. Haar huidige toilet is kapot, dus er is een beetje haast bij. Vandaag wordt het duoblok in haar woning afgeleverd. Ik hoor graag vooraf wat de montagekosten zijn.

Sealskin douchecabine plaatsen

Een glazendeur (80 cm) en een glazen wand (100 cm) op een douchebak van 100 cm x 80 cm plaatsen. Merk cabine Get Wet van Sealskin.

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag bij Gamma Brunssum een douchecabine laten plaatsen. De douchecabine komt op een antislip tegelvloer.

Badkamer compleet renoveren

Betreft badkamer renovatie. Afmeting badkamer 160 bij 200 cm. Douche, wastafel, nieuw plafond, afzuiging, tegelwerk etc. Wanden zijn nu bekleed met gipsplaten.

Ophangen van een spiegelkast

Het betreft het laten ophangen van een Avanti spiegelkast van 118 centimeter breed. Inclusief het aansluiten van de lamp die bovenop de spiegelkast gemonteerd moet worden.

Douchecabine van Saniscape plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een Saniscape draaideur en een zijwand van het merk Enjoy. Het geheel zal op de tegelvloer geplaatst moeten worden waar een kleine dorpel aanwezig is.

Badgreep plaatsen

Het betreft een offerteaanvraag voor het leveren en plaatsen van een badgreep op een bestaande tegelwand.

Badkamer en WC vernieuwen (en uitbreiden)

Ik wil de badkamer vernieuwen (uitbreiden?), tevens moet de wc vernieuwd worden, nieuw tegelwerk, hangend toilet, kleine wasbak in hoek.

Douchedeur in een nis installeren

Ik wil een douchedeur laten installeren. De douchedeur moet in een nis worden geplaatst. De deur moet worden opgehaald bij de Gamma en op mijn adres worden geïnstalleerd.

Badkamermeubel plaatsen en duoblok plaatsen

Ik heb een duoblok gekocht bij Praxis, dit wil ik graag laten aansluiten,. Dan heb ik badmeubel Fiesta 85 cm wit plus kraan, dit wil ik graag laten plaatsen en aansluiten. Ook moet de koperen water toevoerleiding 25 cm verlengd worden. Duoblok, geen inbouw. Gewoon tegen muur. Het verwijderen van de meeste materialen doe ik zelf.

Douchecabine op een douchebak plaatsen

Ik heb een douchecabine gekocht en deze wordt vrijdag 15 april geleverd. Ik had graag iemand die in staat is om deze op een professionele wijze op de bestaande douchebak te plaatsen. Het gaat om de Ibiza hoekinstap van 90 x 90 centimeter.

Inloopdouche van GAMMA plaatsen

Omschrijving: Het betreft het laten plaatsen van een inloopdouche van 90 x 90 x 190 centimeter en eventueel een hulpsteun in de douche. De te plaatsen douche is van Bruynzeel type Intense met zijwand en pendeldeur. De hulpsteun is 30 of 40 centimeter lang afhankelijk van de ruimte tussen de wandtegels, liever niet boren in de tegelwand als dat mogelijk is. De tegels zijn 15 x 30 centimeter horizontaal en vol betegeld. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De douchewand is al besteld bij de Gamma.

Bruynzeel inloopdouche installeren

Omschrijving: Het betreft het laten plaatsen van een inloopdouche van 90 x 90 x 190 centimeter en eventueel een hulpsteun in de douche. De te plaatsen douche is van Bruynzeel type Intense met zijwand en pendeldeur. De hulpsteun is 30 of 40 centimeter lang afhankelijk van de ruimte tussen de wandtegels, liever niet boren in de tegelwand als dat mogelijk is. De tegels zijn 15 x 30 centimeter horizontaal en vol betegeld. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De douchewand is al besteld bij de Gamma.

Douche verlagen en hangend toilet plaatsen

Douche verlagen,+hangend toilet in de wc

Bruynzeel Intense inloopdouche installeren

Het betreft het laten plaatsen van een inloopdouche van 90 x 90 x 190 centimeter en eventueel een hulpsteun in de douche. De te plaatsen douche is van Bruynzeel type Intense met zijwand en pendeldeur. De hulpsteun is 30 of 40 centimeter lang afhankelijk van de ruimte tussen de wandtegels, liever niet boren in de tegelwand als dat mogelijk is. De tegels zijn 15 x 30 centimeter horizontaal en vol betegeld. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De douchewand is al besteld bij de Gamma.

Oude badkamertegels verven

Graag wil ik een deel van de betegelde muur laten in de badkamer laten schilderen. Het gaat om het stuk boven het bad, ongeveer 2 meter breed en de muur die daar haaks op staat. Deze muur is ongeveer 1 meter breed en 2,40 hoog. Eerst wil ik deze twee wanden laten doen, als het bevalt wil ik eventueel de andere wanden ook laten doen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer in een hotel renoveren

Er moet een badkamer gemoderniseerd worden in een hotel. Feitelijk worden 2 eenpersoonskamers samengevoegd tot 1 tweepersoonskamer, de badkamer moet daarop worden aangepast. Er moet een inloopdouche en een dubbele wastafel in komen. Als de verbouwing goed slaagt, is er wellicht op termijn werk aan totaal ongeveer 44 badkamers.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine (Ejony) laten plaatsen. Deze bestaat uit draaideur van 90x190cm plus een zijwand 90x190cm welke ik reeds gekocht heb. De douchebak waarop deze gemonteerd moet worden is dus ook 90x90cm. De douchewanden zijn betegeld en hier moeten nog een aantal gaten in geboord worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer laten vernieuwen

We willen alles vernieuwen in de badkamer. Alles eruit en alles nieuw erin. De douche, het toilet, de wastafel, tegels van wanden en vloer en de radiator verwijderen. Het plafond en de verlichting opknappen. We willen er vloerverwarming in hebben. En een goede afzuiging. De badkamer is 1.83 x 2.72 meter en 2.40 meter hoog. Er zit een raam in de badkamer. De tegels op de wanden hoeven alleen tot halverwege gezet te worden.