Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Limburg.

1231 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, de toilet en grote badkamer renoveren, badkamer verbouwen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, badkamer renoveren/ verbouwen, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

zaterdag 4 juli 2020

Nieuw toilet plaatsen

Verwijderen oude toiletpot en nieuwe plaatsen.
woensdag 1 juli 2020

Plaatsen douchedeur in badkamer

Plaatsen glazen douchedeur in nis. Ong. 70cm breed bij 200cm hoog.
dinsdag 30 juni 2020

Monteren douchewand met draaideur

Plaatsen douchewand met glazen draaideur tussen 2 wanden, afmeting 215x88cm,
donderdag 25 juni 2020

Toilet met afvoer monteren

Toilet lekt in kruipruimte en er is urinesteen. Oude toiletpot met afvoer naar riolering afkoppelen. Nieuw toiletpot met aansluiting op riool monteren. graag Incl. btw en montage en installeren en overige kosten.
maandag 22 juni 2020

Voor een woongebouw - leveren en monteren douchedeuren

Inzake bovengenoemd project zijn wij op zoek naar een bedrijf die 95 stuks nis douchedeuren wil leveren en monteren + 5x douchehoeken. - 80 vx nis 90cm (appartementen) - 15 x nis 120cm (appartementen) - 5 x hoek 90x90 (stadswoningen) Deze moeten wel kwalitatief goed zijn, geschikt voor huurwoningen. Een kalkbehandeling is wel een voorwaarde. In bestek is Huppe Classic voorgeschreven, graag vergelijkbaar kwaliteit aanbieden. Ik heb twee platte gronden toegevoegd om beeld te geven van het project. Voorlopige uitgangspunt voor de uitvoering is 10-15 montage dagen (volle montagedagen) verspreid over een periode van 6 weken. Dagproductie wordt aangevoerd en gemonteerd, geen voorraad op de bouw laten. Het project start in december en zal in september 2021 opgeleverd worden. Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag.
maandag 18 mei 2020

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer (2 x 4 meter). Er zit nu een bad in, hier wil ik een inloopdouche van maken. Daarnaast wil ik het opnieuw laten betegelen, nieuw badmeubel, een radiator, leidingen verleggen en de elektra verplaatsen (indien nodig). De huidige meubels en tegels verwijder ik zelf.
vrijdag 15 mei 2020

Badkamer renovatie

Demontage: wasbak incl. kraan, douche incl. kraan, toilet +ophang, radiator. Alle tegels vloer+wand eraf. Nieuw betegelen en alles weer monteren, waarvan deels nieuwe. Badkamer is 6 m2 en 15 m3.
zondag 3 mei 2020

Badkamer verbouwen/renoveren

Ik wil graag badkamer renoveren en laten splitsen voor een badkamer 2 en een seperate toilet (zie bijgaande tekening) met de oude en nieuwe situatie. Start renovatie 20 juni en sanitair is reeds besteld.
zaterdag 2 mei 2020

Klussen in huis

Ik wil mijn badkamer en toilet verbouwen en daarnaast ook het plafond van de overloop laten vervangen. Badkamer is 1 meter breed bij 1,65 m. graag tegelwerk vervangen en daarnaast de leidingen infrezen. Ook nog badmeubel (wasbak,kastje en spiegel) plaatsen. Toilet is apart en is plusminus 1 bij 1, voor deze een hangtoilet plaatsen en ook tegelwerk tot aan plafond.plus op de overloop een nieuw plafonnetje plaatsen van plusminus 5m2. Simpel plafond, weet niet precies wat er nu zit, maar ook simpel plafond weer inzetten.
zondag 19 april 2020

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie: Badkamer tegelen, nieuwe douche maken, afvoer en nieuwe wasbak met ombouw plaatsen. Is ongeveer ongeveer 6 m2 . Wij laten ons graag adviseren, weten nog niet precies wat we willen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.
dinsdag 14 april 2020

Badkamer douchewand montage

Het leveren en plaatsen van een nieuwe douchewand (90x200)
maandag 6 april 2020

Hexagon tegels plaatsen

- plaatsen van 10x10 hexagon tegels - 1 meter bij 1 meter ongeveer - tegels aanwezig , vakman nodig voor: - vakkundig plaatsen van de hexagon tegels - lijm - snijden - voegen (ral 9016)
maandag 30 maart 2020

Badkamer verbouwen

Wij zouden graag de badkamer willen verbouwen (6m2). Inbouwdouche en inloopdouche, bad en 1 extra electrapunt (verleggen). Aansluitpunten van het bad en de douche blijven intact. Verbouwing: tegel/wand, sanitair. Materiaal wordt geleverd in week 20.
vrijdag 27 maart 2020

Toiletruimte renoveren

Ik wil mijn toilet (1,00m bij 1,14m) renoveren. Er zit nu een staand toilet in en ik wil graag een hangend toilet met achterwand. De wandtegels die er verder al zitten mogen blijven, voor de achterwand zoek ik bijpassende tegels. Het wasbakje wil ik ook vervangen. De leidingen hiervan gaan naar de grond. Is dat weg te werken? Zo niet, dan wil ik graag dat het met een mooiere leiding naar de grond gaat. Ik ontvang graag per onderdeel hoeveel het gaat kosten, wellicht doe ik het wasbakje namelijk zelf. Zie foto’s van de toiletruimte in de bijlage. Alvast dank!
vrijdag 20 maart 2020

Douchecabine monteren

Graag wil ik een douchecabine laten monteren, betreft een douchecabine met 1 deur, douchebak is al aanwezig en gemonteerd.
vrijdag 6 maart 2020

Hoekbad montage

Het hoekbad voorzien van de benodigde onderdelen (alles aanwezig), montage en plaatsen voorzetwand en afkitten aan de muur.
donderdag 5 maart 2020

Plaatsen van volledige douchecabine

Monteren en plaatsen van volledige douchecabine Thermo 120 (Praxis). Cabine bestaat uit douchebak + wanden + dak + douchesysteem. Klant is alleen telefonisch bereikbaar (of per post).
maandag 2 maart 2020

Plaatsen van douchewand in nis

1 douchewand plaatsen op douchebak 90 cm x 90 cm in nis.
zaterdag 29 februari 2020

Douchecabine plaatsen op badkuip

Ik heb pas een nieuwe badkuip gekregen. Hierop wil ik een douchecabine plaatsen. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan zetten. De m2 weet ik op dit moment niet precies, maar zou graag willen dat de vakman de situatie komt bekijken.
woensdag 26 februari 2020

Badkamer renoveren en nieuwe badkamer plaatsen

We willen de huidige douchecabine aanpassen naar een inloopdouche, en een nieuwe badkamer plaatsen met bad, toilet en wasbak, in een kamer van 8 m2. We horen graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen
woensdag 12 februari 2020

Badkamer renovatie: bad verwijderen en inloopdouche plaatsen

Wij zijn op leeftijd en willen het bad verwijderen en vervangen door een inloop douche. Rond om opnieuw betegelen of tegel over tegel (het gat dat ontstaat door verwijderen bad), idem vloer inloop douche idem rest badkamer vloer. Totaal ongeveer 16 m2. Daarnaast ook een drain afvoer plaatsen op bestaande afvoer en een glaswand + steunbeugel en beweegbaar spatscherm. Plaatsen douche kraan + stang en + douchekop. Het bad laten wij graag door u verwijderen. Materiaalkosten kan in berekening meegenomen worden.
zondag 26 januari 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Wij willen de badkamer en het toilet laten verbouwen. Sloopwerkzaamheden, betegelen, drain, douchecabine, leidingwerk, afvoer toilet, inbouwreservoir, sanitair. Badkamer is 2,20 bij 2 en 2,6 hoog. Toilet is 1 bij 1,5 ongeveer.
vrijdag 24 januari 2020

Schavis Indoor Duo repareren

Er wordt geen stoom meer geproduceerd in mijn Schavis indoor DUO. De 2 boilers lekken. Deze zullen dus vervangen moeten worden. Fabricagedatum 22 sept 2003 serie nummer 012865.
donderdag 23 januari 2020

Toiletrenovatie

We hebben (een van de twee heb ik zelf al verwijderd) 2 oude wc's die vernieuwd moeten worden inclusief stortbakken, hoge ouderwetse, graag in die stijl terug ook. En we zouden graag een oude wasbak willen plaatsen die we al hebben. Tevens willen we daar een elektro boiler plaatsten voor de kraan en 1 douche die nu koud water heeft. Het betreft een jaren zestig pand, dus in die stijl graag.
vrijdag 17 januari 2020

Renovatie badkamer

Ik ben op zoek naar iemand voor de sloop van een bestaande badkamer, en de renovatie /opbouw van een nieuwe badkamer. Alles moet verwijderd + afgevoerd worden, daarna moet er een inloopdouche, een toilet en een wastafel in komen, en nieuwe tegels. De badkamer is 1,98 m bij 3,85 m. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius