Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Limburg.

1190 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer geheel verbouwen en vergroten, badkamer vergroten, afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen, badkamer verbouwen en uitbreiden, renovatie van toiletgroepen, badkamer en toilet renoveren, toilet en badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren en inloopdouche maken, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer vernieuwen en vergroten, badkamer geheel vernieuwen, badkamer verbouwen en uitbreiden in slaapkamer, badkamer volledig vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

zondag 17 december 2017

Badkamer verbouwen

Leidingen omleggen, electra aansluiten, tegels plaatsen + stuccen, plaatsen badkamermeubels.
donderdag 14 december 2017

Badkamer verbouwen en uitbreiden

Wij willen onze badkamer verbouwen. Alles eruit incl tegels en plafond. Op de hoogte van circa 1. 5 meter vanaf de badkamervloer gemeten willen we de muur doorbreken en daar een vloer maken die tot de buitenmuur komt. Dit is een afstand van ong 1 meter en de breedte is 1. 55. In de buitenmuur zit ongeveer 1 meter onder waar de badkameruitbreiding komt, een raam. Naast het stukje uitbreiding moet het huidige raamkozijn incl raam vervangen worden. We willen een 2 persoons hoekbad en een wc. De wc aansluiting moet nog gemaakt worden, er zit op dit moment geen wc in de badkamer. We willen een echte wc dus geen vermaler. Verder zullen er een aantal leidingen verlegd moeten worden en moet er een nieuw plafond in(of stucken) en nieuwe muur en vloertegels. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? En kan dit via 1 bedrijf gedaan worden?
dinsdag 12 december 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik will graag de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer (l-form): 3m lang max breddte 2m, minimaal 1m (2x1m + 1x2m). De werkzaamheden: slopen, nieuwe radiator, wastafel, wc en ligbad, ventilatie, plafond + verlichting.
donderdag 7 december 2017

Ucosan stoomcabine repareren

Het binnenwerk van de douchemengkraan zit vol met kalk. Daardoor kan de temperatuur van het water niet ingesteld worden. Het binnenwerk moet vervangen worden. Het bedieningspaneel werkt niet meer goed. Hierdoor kan de lamp in de cabine niet meer bediend worden (stoom werkt wel). Het betreft een Ucosan Artica 90 x 90
woensdag 6 december 2017

Plaatsen van een douchecabine

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een douchecabine te plaatsen. Het betreft een sealskin swingdouchedeur met zijwand 90 x 90 zonder douchebak en zou direct tot op de vloer geplaatst moeten worden. Kan er vrijblijvend de situatie bekeken worden. De woning is een aanleunwoning en zonder drempels. Er hoeft niets weggehaald te worden, enkel geplaatst. Graag een kostenplaatje.
woensdag 6 december 2017

Toilet en stortbak plaatsen in toiletruimte

Oude toilet verwijderen en afvoeren. Nieuw toilet en stortbak plaatsen en aansluiten.
dinsdag 5 december 2017

Douchecabine Riga plaatsen

Ik heb bij Gamma een douchecabine Riga gekocht van 90 x 90 cm en deze wordt op 9 december geleverd. Ik zoek een vakman die deze rechtstreeks op de tegelvloer kan monteren. Ik ontvang graag uw offerte.
zondag 3 december 2017

Douchecabine/douchebak vervangen

Ik wil een nieuwe douchebak van 90 bij 90 cm en een douchecabine van 2 meter hoog zonder dak aansluiten. Ook moet er een Sifon aangesloten worden. De oude douchebak moet verwijderd en afgevoerd worden en er is geen tegelwerk nodig.
donderdag 30 november 2017

Sanitaire hulpmiddelen bevestigen

Ik wil een aantal sanitaire hulpmiddelen bevestigen. Daarvoor moeten er gaten geboord worden in de tegels. - 1x toiletbeugel, opklapbaar van 70 cm. - 1x spons-zeephouder - 1x veiligheidsgreep van 45 cm. - 1x wandbeugel met hoek van 60 x 30 cm. - 2x wandbeugel van 30 cm.
dinsdag 28 november 2017

Badkamermeubel plaatsen en wasbak monteren

Oude wasbak verwijderen en afvoeren vervolgens nieuwe badkamermeubel met wasbak plaatsen, monteren en aansluiten op waterleiding en kraan monteren. Afmetingen product: 62 cm hoog, 61.50 cm breed. Lengte: 39.40 cm Gewicht:25 kg. Badkamerspiegel ophangen. Afmetingen product: 60 cm hoog, 61,8 cm breed. Lengte: 12.90 cm. Gewicht: 8.5 kg.
dinsdag 28 november 2017

Toilet in de badkamer laten maken

Ik zou graag een toilet laten plaatsen op mijn badkamer, momenteel staat er geen toilet. Alle benodigde toevoer/afvoer is aanwezig.
zondag 26 november 2017

Douchecabine en toilet plaatsen in een badkamer

Ik wil graag wat aanpassingen laten verzorgen in mijn badkamer. Op dit moment heb ik een bad, dat ik graag laat vervangen door een douchecabine meet douchebak. Ook wil ik door de vakman laten beoordelen of er een toilet in de badkamer geplaatst kan worden. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw advies en een offerte.
vrijdag 24 november 2017

Badkamer compleet renoveren

Ik wil de badkamer compleet laten renoveren. De ruimte meet 2 x 2,3 meter. Ik wil al het tegelwerk laten vernieuwen en het plafond laten stuken. Verder wil ik er een bad in waarin gedoucht kan worden, een badkamermeubel en een hangend toilet. We hebben nu een staand toilet. We zoeken een vakman die hier rond mei tijd voor heeft. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.
woensdag 22 november 2017

Badkamer veranderen

Ik wil onze badkamer verbouwen en ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheden. Op dit moment zit er een bad in en we willen graag een inloopdouche.
maandag 20 november 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren/verbouwen. De badkamer is 2.10 bij 2.10 meter groot en de indeling blijft het zelfde. De wanden dienen te worden betegeld en de vloer krijgt een betonlook. Verder zal er een douche, toilet en badkamermeubel geïnstalleerd moeten worden.
maandag 20 november 2017

Toilet en radiator vervangen in de badkamer

Wij willen een staand toilet laten vervangen door een hangend toilet en ook een oude radiator van 80 x 60 cm laten vervangen. Ik zal zelf de nieuwe materialen aanschaffen. Het gaat om een ruimte die eerst een oude badkamer is geweest. Ik laat de klus graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
maandag 20 november 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil een badkamer laten verbouwen leiding douchebak en leiding wastafel moeten in de muur. De badkamer is 3 meter bij 1. 5 meter. De muurtegels en vloertegels moeten opnieuw gelegd worden. Muur tegel formaat 60x30 cm. Vloer tegels zullen wel 60x60 zijn. En een nieuwe douchebak plaatsen.
woensdag 15 november 2017

Thermostatische kraan vervangen

Ik wil de thermostatische bad kraan vervangen in mijn woning.
maandag 13 november 2017

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer laten verbouwen. De ruimte is ongeveer 160 cm breed en 260 cm lang. Er staat nu een ligbad in, maar we willen dat eruit en er een douche laten maken. Ik kan zelf het sloopwerk verzorgen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Dan hoor ik ook graag of er over het bestaande tegelwerk kan worden betegeld. Op het plafond zitten schroten en ik wil er graag een plafond met stucwerk in. Ik wil de klus na carnaval laten starten. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 9 november 2017

Douchecabine en radiator vervangen

Installeren van de badkamerradiator, plaatsen van een nieuwe douchecabine en het opnieuw kitten van de oude douchebak.
donderdag 9 november 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil onze badkamer van 190 × 190 cm graag laten verbouwen. We willen de badkamer laten slopen. Daarna moet er vloerverwarming in met nieuwe vloertegels. Ook de wandtegels moeten er nieuw op en ook wil ik een nieuw plafond. Daarna moet er een bad & douche ineen worden geplaatst, een wasbak en optioneel een meubel. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. Ik laat daarin ook graag een aanbieding voor de materialen opnemen. Er is geen haast met de klus.
donderdag 9 november 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 150 x 180 cm helemaal gaan vernieuwen. Ik zal zelf het oude tegelwerk en sanitair verwijderden. Ik wil er een nieuw toilet, een gelijkvloerse douchecabine, een wastafel met waskom en een nieuwe radiator laten plaatsen.Er moeten nieuwe wand- en vloertegels in en ik wil het plafond laten stuken. Alle aansluitingen blijven op dezelfde plek. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen te bespreken en alles hier in te meten. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.
woensdag 8 november 2017

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 290 x 300 cm helemaal laten renoveren. We willen een afspraak maken met een vakman om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. We willen er het liefst een inloopdouche in, een badkamermeubel en een Sanibroyeur. We ontvangen graag uw advies en prijsopgave. We willen de klus graag volgend jaar laten uitvoeren.
dinsdag 7 november 2017

Badkamer aanpassen

Wij zijn op zoek naar iemand die alle werkzaamheden in een badkamer kan doen. Wij willen graag advies over wat het goedkoopste. Het werk heeft geen haast (binnen nu en een jaar) offerte wel, want dan zien we of we al genoeg gespaard hebben. We kunnen de badkamer zelf leegmaken en we hebben ook geen 2 linkse handen. De klant wil graag dat de vakman eerst even langskomt om met de klant door te nemen wat er precies allemaal mogelijk is. De klant wil graag in onderling overleg met de vakman besluiten wat er precies gaat gebeuren in de badkamer.
maandag 30 oktober 2017

Badkamer renoveren

Wij willen begin volgend jaar de badkamer in onze woning laten verbouwen. We willen al het tegelwerk en sanitair laten vernieuwen. We hebben nu een ligbad en willen dat laten verwijderen en op die plek een inloopdouche laten maken. We willen een afspraak maken met een vakman om onze wensen te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius