Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Limburg.

1217 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie, casco badkamer en toilet installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

dinsdag 20 februari 2018

Badkamer verbouwen

We willen onze badkamer helemaal verbouwen. Hij is nu 1. 50m. Bij ong 3m. De lange zijde willen we boven de trap uitbreiden tot aan de buitenmuur (dit is ong 92 cm). In de breedte gezien moet 80 cm uitbreiding 35cm hoger dan de badkamervloer worden. En de overige 70cm 120 hoger dan de badkamervloer. Dit omdat de uitbreiding boven de trap komt en we zo zonder te bukken de trap nog op en af kunnen. In de uitbreiding moet de aansluiting verwerkt worden voor wasmachine en droger. Deze staan op dit moment ook al in de badkamer. Daarnaast moet alles eruit (tegels, vloer, plafond) dit willen we alles nieuw. Er moet nog een aansluiting gemaakt worden voor een toilet (zit er op dit moment niet). Daarnaast komt er een 2 persoonshoekbad bubbelbad van 1. 50x1. 50, een toilet en een nieuwe wasbak. Graag ontvang ik een offerte van wat bovenstaande ongeveer zou kosten.
zondag 18 februari 2018

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen zonder bak. Graag willen wij weten wat dat gaat kosten. Er staat op dit moment geen andere douchebak, het gaat dus alleen maar om het plaatsen.
vrijdag 16 februari 2018

Eenvoudige WC in bedrijfspand plaatsen

Voor ons filiaalplan van school moeten we een wc laten plaatsen in ons bedrijf. Ik kan nergens op internet informatie vinden. Hopelijk kunnen jullie helpen met de kosten! Het is een reisbureau van 60 vierkante meter. We willen enkel een toilet laten bouwen in het bedrijf van 1. 50 m bij 2. 00 m ongeveer.
zaterdag 10 februari 2018

Verbouwen van de badkamer

De badkamer is 2.50 bij 1 meter groot. Het oude sanitair en de tegels dienen te worden verwijderd. Hierna zal de indeling veranderen en de leidingen moeten worden aangepast.De wanden en de vloer wil ik laten tegelen en daarna zal er een toilet, wastafel en douche geplaatst moeten worden. De tegels en het sanitair zou ik graag separaat vermeld zien op de offerte.
donderdag 8 februari 2018

Douchecabine met douchebak plaatsen

Ik heb iemand nodig die een douchecabine met douchebak kan installeren. De huidige cabine wordt verwijderd (90 x 90 cm). Misschien moeten er een paar tegels terug gezet worden naa plaatsing van de nieuwe cabine. Aanschaf van montage materialen zou ik graag willen laten verlopen via de vakman.
woensdag 7 februari 2018

Douchecabine plaatsen

Plaatsen van een reeds bestelde douchecabine.
dinsdag 6 februari 2018

Compleet badkamermeubel monteren

Monteren en aansluiten wastafelkast met wastafel, kraan, kolomkast en spiegelkast. Op de muur zitten tegels. De oude wastafel verwijderen we zelf en alle aansluiting zitten op de goede plek. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
zaterdag 3 februari 2018

Douchecabine plaatsen op de vloer

Douchecabine 90 x 90 (wand en deur) plaatsen in nieuwbouwwoning. Kan rechtstreeks op de vloer (inloopdouche). Eventueel inclusief ophalen bij de Praxis in Beek. Gaarne uw offerte inclusief het afkitten.
vrijdag 2 februari 2018

Sanibroyeur voor toilet plaatsen

Wij hebben een sanibroyeur die na 8 jaar bewezen dienst toch de geest begint te begeven. Hij heeft al vaker kuren gehad, zo ook 2 jaar geleden. Toen dachten wij dat wij hem moesten vervangen. Een kennis van ons had nog een nieuwe staan die hij had gekocht voor zijn, inmiddels verkochte, stacaravan. Wij zijn op zoek naar iemand die de oude kan vervangen door de "nieuwe". In het souterrain.
zondag 28 januari 2018

Kapotte douchedeur herstellen

De wieltjes van de douchedeur lopen constant uit de reling. Dit moet gemaakt worden door de vakman.
zaterdag 27 januari 2018

Divers installatiewerk in de badkamer

Het verwijderen van een wastafel en het plaatsen van een wastafelmeubel met spiegelkast en kraan. Het plaatsen van een kolomkast. Het plaatsen van een wc op de badkamer. (Aansluiting aanwezig). Het vervangen van de huidige douche voor een thermostaat regendouche, het vervangen van de wc beneden voor een moderner exemplaar, het ophangen van een wastafelmeubel met spiegelkast in de slaapkamer zonder watersansluiting.
vrijdag 26 januari 2018

Inloopdouche zonder drempel maken

Ik wil een inloopdouche, zonder drempel. Ook zonder zitje en zonder badmeubel 2.20 x 1.08 cm. Momenteel ligt er een betegelde badkamervloer. De douchebak ligt op 30 cm hoogte.
donderdag 25 januari 2018

Badwand plaatsen

Ik wil een badwand laten plaatsen. Het bad wordt er binnenkort uitgesloopt. De badwand is deze 90 bij 2 meter.
donderdag 18 januari 2018

Inbouwtoilet installeren

Ik heb een inbouwtoilet op de begane grond dat vervangen moet worden. Wc pot en wandje voor het inbouw toilet is al verwijderd. Nieuw inbouwreservoir is bij Praxis gekocht. Bijgevoegde foto is wat vervangen moet worden. Achterwand betegelen doe ik zelf.
dinsdag 16 januari 2018

Toilet renoveren

Wij willen graag het toilet renoveren. Momenteel liggen en tegels op de vloer en tegels tot halverwege de wanden. Er zit geen inbouwtoilet in wat we wel willen en we willen ook weer een fonteintje, hoekmodel waarschijnlijk, en verwarming. Momenteel liggen die buizen, van fonteintje en verwarming, buiten de wanden wat we graag in de muren willen laten leggen indien mogelijk. De achterwand willen we graag steenstrips en de vloer een mooie tegel die erbij past in de kleuren taupeachtig en de overige wanden met witte tegels of gestuukt. 1 wand is niet recht maar schuin afgewerkt en we willen het liefst de wc ruimte ook weer vierkant waardoor waarschijnlijk ook weer een nieuwe gipsplaat in het plafond met met spots en een nieuwe lichtknop, nu een trekker waar het licht mee aan moet. Dan nog een spiegel plaatsen, een wc rolhanger/en borstel en een haakje voor handdoek. Afmeting van het toilet zal ongeveer 120 bij 90 cm zijn.
zaterdag 13 januari 2018

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Met een bad, douche, wc, wasmeubel misschien moet er een muur verplaatst worden.
vrijdag 12 januari 2018

Badkamer renoveren

Badkamer (2 x 4 meter) renovatie: Nu zit er een bad in. Maar ik wil graag een douche, toilet en badmeubel, waarschijnlijk ook andere tegels. De verwarming dient verplaatst te worden en vloerverwarming aangelegd. Maar ik zou graag in overleg met een bekwaam iemand willen bespreken wat de eventuele mogelijkheden zijn, hoeveel tijd gaat het kosten, In hoeverre we wat er uit gaan slopen etcetera.
vrijdag 12 januari 2018

Douchebak plaatsen en wanden betegelen

Ik heb hulp nodig bij onderstaande: - Plaatsen douchebak kwartrond 90 x 90 (Tiger boston) aansluiten op bestaande afvoer. - Plaatsen douche cabine kwartrond twee deuren - Tegelen en voegen binnenkant douche over bestaand tegelwerk - Vervolgens waterdicht afkitten Bak en cabine zijn reeds in huis.
donderdag 11 januari 2018

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen laten. Afmeting 2.5 x 2.0 m2.
donderdag 11 januari 2018

Badkamer in huis laten intallareren

Ik wil mijn badkamer volledig renoveren. Alles moet eruit gesloopt worden en vervolgens wil ik graag een inloopdouche en toilet in de badkamer laten plaatsen. De badkamer is 2,50 bij 2,50 bij 2 meter. De vloer en de wanden moeten ook betegeld worden. De vloer is verhoogd waardoor het plafond lager is.
maandag 8 januari 2018

Badmeubel met spiegel plaatsen

Ik wil graag een badmeubel met spiegel laten ophangen door u. Het badmeubel kopen wij zelf.
zondag 7 januari 2018

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen.
vrijdag 5 januari 2018

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. Het is een nieuwbouwappartement, de rest is al geïnstalleerd alleen de douchecabine moet nog geplaatst worden. De cabine is zonder bak. Direct op de betegelde vloer plaatsen. De wanden zijn ook betegeld. De cabine is al besteld.
donderdag 4 januari 2018

Badwand plaatsen

Wij willen een badwand plaatsen van 30 á 40 cm breed.
maandag 1 januari 2018

Plaatsen van een douchecombinatie

Plaatsen/monteren/stellen van een douchecombinatie, bestaande uit zijwand en draaideur op een huidige douchebak. Het verwijderen van de aanwezige zijwand wordt door onszelf uitgevoerd. De nieuwe materialen zijn wel al besteld maar nog niet binnen. De leverdatum hebben we nog niet.

Partners

Partners van Casius