Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Limburg.

1171 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, renovatie van badkamer en toiletten, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer vernieuwen, badkamer met schuin dak verbouwen, badkamer slopen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Limburg:

woensdag 18 oktober 2017

Douchecabine met hoekschuifwand of vouwdeur monteren

Nieuwe douchecabine nodig met hoek schuifwand cq vouwdeur. De douchebak is 90 bij 90cm groot. Hoogte momenteel 1. 70 meter en de ruimte tot plafond is 35 cm. Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude douchecabine, nieuwe douchecabine plaatsen en kit vervangen. Ik heb een douchecabine gezien met vouwdeur. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Betreft een nieuwbouwwoning. Badkamer van 3 meter bij 2.14 meter. Hierin moet een inloopdouche, wastafel en toilet komen. De inloopdouche wordt ongeveer 1,30 meter bij 0,85 meter. Benieuwd of jullie iets voor de wand(en) van deze ruimte hebben. Ik wil namelijk neolith tegels van 1 bij 2 meter hebben ongeveer of 1 bij 1 meter voor de inloopdouche. Ik wil eventueel de hele vloer betegeld hebben maar dat niet met neolith tegels. Ik wil een zwevend toilet hebben. De waterleidingen moeten nog geplaatst worden. Betegelen graag tot aan het plafond.
dinsdag 17 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Op 6 november gaat de Woningbouwvereniging de renovatie starten van mijn badkamer en die zal ongeveer 2 weken duren. Als alles klaar is, wil ik bij Gamma een douchecabine kopen en die rechtstreeks op de tegelvloer laten monteren, zonder douchebak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 16 oktober 2017

Douchewand plaatsen en afkitten

Het plaatsen van een douchewand 90 x 90 cm inclusief het geheel afkitten. Via praxis aankoop ; Sealskin Compact met draaideur/ 6mm dik glas nu voor € 396,75 Graag bezorgen.
maandag 16 oktober 2017

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchewand aanschaffen van 90 bij 90 cm en die wil ik geplaatst en afgekit hebben.
vrijdag 13 oktober 2017

Opknappen badkamer na brand

In verband met roetschade moeten de plinten verwijderd worden op de muren boven de tegels en het plafond. Muren en plafond zullen schoongemaakt, geschilderd en opnieuw voorzien van plinten die tevens geschilderd zullen moeten worden. De hoogte vanaf de tegels tot aan het plafond is ongeveer een halve meter, de badkamer zelf is 2 x 2,5 meter.
vrijdag 13 oktober 2017

Badkamerkraan en doucheset vervangen

Ik laat graag mijn badkamerkraan en douche-set vervangen.
donderdag 12 oktober 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen van 4 bij 205 ik wil een inloopdouche toilet dubbele wastafel met kasten en betegeld
woensdag 11 oktober 2017

Duoblok installeren

Ik heb een nieuw duoblok gekocht en wil dit graag in de woning van mijn oude moeder laten monteren. Haar huidige toilet is kapot, dus er is een beetje haast bij. Vandaag wordt het duoblok in haar woning afgeleverd. Ik hoor graag vooraf wat de montagekosten zijn.
maandag 9 oktober 2017

Badkamer renoveren

Wij hebben een badkamer van ongeveer 2 x 3 meter die geheel betegeld is. Omdat we op leeftijd zijn, willen we de badkamer wijzigen. We willen het ligbad laten verwijderen en op die plek een goede en veilige inloopdouche laten maken. Er is verder een toilet en een wastafel. Ik weet niet of die iets verplaatst moeten gaan worden. Het tegelwerk is 10 jaar oud en we moeten bespreken of dat vervangen moet worden. Ik wil een afspraak maken om onze wensen te bespreken en alles te laten inmeten. Wij staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde prijsopgave.
vrijdag 6 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Zou graag mijn douchecabine van 90x90 geplaatst willen hebben zonder douchebak. De werkplek is goed bereikbaar.
dinsdag 3 oktober 2017

Ligbad vervangen door inloopdouche

In de badkamer bevindt zich nu een ligbad dat vervangen dient te worden voor een inloopdouche. Ik heb nog niks aangeschaft.
dinsdag 3 oktober 2017

Badkamer laten vernieuwen

Ik wil de badkamer (circa 1,30 bij 1,70) laten verbouwen. Douche, wasbak met zowel boven als onder opbergruimte, tegels aan wand en vloer. Er moet geen toilet komen. Er moeten waterleidingen verplaatst worden.
maandag 2 oktober 2017

Sealskin douchecabine plaatsen

Een glazendeur (80 cm) en een glazen wand (100 cm) op een douchebak van 100 cm x 80 cm plaatsen. Merk cabine Get Wet van Sealskin.
zondag 1 oktober 2017

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag bij Gamma Brunssum een douchecabine laten plaatsen. De douchecabine komt op een antislip tegelvloer.
zaterdag 30 september 2017

Douchecabine plaatsen

Ik heb 'n instapdouche van Sanitairkamer (90x90) besteld en geprobeerd te installeren maar al 2 keer barst de glazen tzijwand uit elkaar. Er moet 'n nieuw stuk glas komen (187 x 38. 5 x 5 mm) en daarna moet de douche in elkaar gezet worden.
vrijdag 22 september 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer renoveren. Er staat een douchebak, een wc, een wasbak en een wasmachine in dus zo groot is de badkamer niet. Ik heb de afmetingen niet, dat kan ik misschien via de mail sturen. Er moet betegeld worden dus tot aan het randje van het schuin dak moet er betegeld worden. Alle leidingen blijven hetzelfde. Ik heb in mijn hoofd zitten hoe het allemaal moet maar het moet nog concreet worden.
woensdag 20 september 2017

Badkamer aanpassen en renoveren

Via deze weg wil ik graag een offerte aanvragen voor het renoveren van onze badkamer. Graag had ik een gedetailleerde offerte gezien van alle werkzaamheden, en een waarvan de sloopwerkzaamheden en afvoer van het puin voor eigen rekening genomen worden. Hierbij een lijst van werkzaamheden die volgens ons dient te worden uitgevoerd; Aanpassen elektra t.b.v. spiegelverlichting en stopcontacten Aanpassen leidingen t.b.v. douche kraan Aanpassen afvoer t.b.v. inloopdouche Aanpassen afvoer t.b.v. wasbak Aanpassen waterleiding t.b.v. wasbak Aanpassen leidingen t.b.v. radiator Aanpassen afvoer en waterleiding t.b.v. zwevend toilet Montage en aansluiten inbouw reservoir toilet Inmetselen inbouwreservoir Egaliseren muren en vloer incl. Maken afschot in douche Voorstrijken muren en vloer Aanbrengen kimband in doucheruimte Betegelen muren en vloer Invoegen muren en vloer Montage kraan en douchekop Montage glaswand Montage badmeubel en wasbak incl. Aansluiten Montage spiegel incl. Aansluiten verlichting In de bijlagen vind u een tekening met maten en een foto van de te renoveren badkamer. Hopelijk bent u van voldoende informatie voorzien om een reële richtprijs te geven.
woensdag 20 september 2017

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil douchecabine en bad meubels verplaatsen
woensdag 20 september 2017

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil een douchecabine en bad meubels verplaatsen
maandag 18 september 2017

Badkamer conform WMO veranderen

Moet mijn badkamer veranderen wegens ziekte, WMO applicatie. De badkamer is ongeveer 2,20 bij 2,00 meter. Het bad moet er uit, en er moet inloop douche of rooster in de vloer en wc komen wil graag weten wat dit gaat kosten en hoe het uitziet. Ook moet het opnieuw betegeld worden. Het toilet moet een zwevend toilet zijn.
zondag 17 september 2017

Bruynzeel badkamermeubel en douchekraan monteren

Het plaatsen van een Bruynzeel badkamermeubel 80 cm inclusief kraan, plug en cyfon en het vervangen van de douche thermostaatkraan.
zaterdag 16 september 2017

Douchecabine monteren

Graag zou ik een douchecabine van 90 x 90 cm willen laten monteren door een vakman. Betreft een douche op de 1e verdieping.
vrijdag 15 september 2017

Inbouwreservoir WC vervangen

In verband met lekkage van de inbouwreservoir WC op de badkamer. Graag een offerte voor het vervangen hiervan. De hele inbouwreservoir moet vervangen worden, inclusief tegels en kitwerk. De rest van de badkamer blijft intact. De WC pot kan nog gebruikt worden.
dinsdag 12 september 2017

Badkamerrenovatie

We willen een nieuwe badkamer met inloopdouche , hangtoilet en wastafel en badkamer opnieuw betegelen met dumaplast. Badkamer is +/- 28 m2

Partners

Partners van Casius