Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badmeubel met spiegel installeren:

Badmeubel met spiegel installeren

Hi, kosten voor het installeren van een badmeubel (1.20 x 35 meter) + spiegel in nieuwbouw woning.
Onze klant uit Zuidhorn (Groningen) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badmeubel met spiegel installeren uit heel Nederland:

Badkamer slopen en verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten slopen. De klus betreft het verwijderen van sanitair, wandtegels en verlaagd plafond, inclusief afvoeren. Plaatsen van een nieuw badmeubel, kolomkast, spiegel, douchecabine, hangend toilet, verlaagd plafond met spots en Flexxtegels op de vloer. Plaatsen nieuwe wandtegels. Leidingen blijven op de huidige plek. Afmetingen ruimte lengte 2.90 meter breed 2.10 meter hoog.

Badkamermeubel Zelda monteren

Wij willen graag een badmeubel "Zelda" van Bruynzeel laten plaatsen, het gaat om een onderkast, wastafel en spiegel. De oude is al verwijderd.

Slopen en renoveren badkamer

Ik wil de badkamer laten slopen en laten afvoeren. De werkzaamheden bedragen: vloer en muurtegels verwijderen, sanitair verwijderen zoals douchecabine, bidet, toilet, bad en badmeubel. Daarna muren afvlakken, een paar water/ elektriciteitsleidingen verleggen, tegelen, sanitair plaatsen en aansluiten: Inloopdouche, wasmeubel met spiegel, hangend toilet, ligbad en verwarmingselement vervangen. Het oppervlak van de badkamer is 9 kubieke meter.

Keuken, douche en toilet verbeteren

Ik wil in mijn woning diverse onderhouds- en renovatieklussen laten verzorgen. Het gaat om de volgende zaken. KEUKEN: In de keuken wil ik over de hele lengte een keukenblad met spoelbak laten installeren (Duropal 32 mm met rechte randafwerking) het gasstel komt bovenop het blad, de koelkast er onder. Er zit een kraan en afvoer van de niet meer aanwezige wasmachine die verplaatst/afgesloten moeten worden, misschien kan er later een vaatwasmachine. Een stopcontact moet verwijderd worden en het bestaande stopcontact dat 25 cm hoger zit moet een extra contact krijgen. De aanwezige kraan die gehandhaafd kan worden, en wil ik graag voorzien van een flexibel verlengstuk zodat de spoelbak makkelijk schoon gemaakt kan worden. DOUCHERUIMTE: Hier wil ik een meubel met lades met een wastafel laten installeren, een spiegel erboven (Hera badmeubel Gamma 60 cm breed). De bestaande kraan kan gehandhaafd blijven. Wel is er een nieuwe glazen plank nodig. De douchekop en doucheslang moeten vervangen worden. TOILET: Het fonteintje moet vervangen worden (moet ik nog uitzoeken). De afvoer moet worden ingefreesd in de muur. zodat de leiding niet meer zichtbaar is. Het beton-email dat er nu zit wordt dan beschadigd, maar dit vind ik geen probleem, als het maar glad afgewerkt wordt.

Badkamer renoveren

De volgende klusjes dienen gedaan te worden, badkamer maat ongeveer 2.30 x 1.30 meter: - Badkamer slopen - Tegelvloer leggen (2.21 bij 1.10 meter) - Wanden betegelen (ongeveer 15 m2) - Badmeubel plaatsen (spiegel en kast) - Badmeubel aansluiten (aansluiten water) - Douchebak en cabine plaatsen - Kraan in douche ook plaatsen Ofwel badkamer gebruiksklaar maken. Er past geen toilet in.

Badmeubel met spiegel vervangen

De bestaande wastafel moet worden weggehaald en daarvoor in de plaats moet er een spiegelkast van 60 centimeter breed worden opgehangen. De afvoer van de wastafel mag worden meegenomen in de offerte.

Badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie van 2.50 x 2.20 x 2.35 meter. Eerst de badkamer (helpen mee te) strippen. Helemaal kaal maken. Er hoeft geen vloerverwarming in. Ik wat zaken uitgezocht maar nog geen offertes. Kunt u de materialen mee aanbieden, als optie? Plaatsen: inloopdouche, badmeubel met spiegel, toilet en designradiator. Er moet een nieuw plafond in gemaakt worden evenals een ventilator naar buiten plaatsen.

Badkamer vernieuwen

Ik wil als het mogelijk is nog dit jaar mijn badkamer laten verbouwen met alles erop en eraan. Mijn badkamer heeft de afmeting 290 x 190 cm. Ik wil er eventueel ook vloerverwarming in, een stoombad en whirlpool en badmeubel met wastafel en spiegel. Het staande toilet is pas 3 jaar oud en kan mogelijk weer herplaatst worden. Er moeten diverse leidingen worden aangepast. Ik wil alle muren en de vloer laten betegelen. Ik wil een afspraak maken om de ruimte hier te laten beoordelen en mij te adviseren. Ik ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben van plan om alle materialen zelf aan te schaffen maar het staat u vrij om mij hiervoor ook een offerte aan te bieden.

Badkamer aanpassen en renoveren

Via deze weg wil ik graag een offerte aanvragen voor het renoveren van onze badkamer. Graag had ik een gedetailleerde offerte gezien van alle werkzaamheden, en een waarvan de sloopwerkzaamheden en afvoer van het puin voor eigen rekening genomen worden. Hierbij een lijst van werkzaamheden die volgens ons dient te worden uitgevoerd; Aanpassen elektra t.b.v. spiegelverlichting en stopcontacten Aanpassen leidingen t.b.v. douche kraan Aanpassen afvoer t.b.v. inloopdouche Aanpassen afvoer t.b.v. wasbak Aanpassen waterleiding t.b.v. wasbak Aanpassen leidingen t.b.v. radiator Aanpassen afvoer en waterleiding t.b.v. zwevend toilet Montage en aansluiten inbouw reservoir toilet Inmetselen inbouwreservoir Egaliseren muren en vloer incl. Maken afschot in douche Voorstrijken muren en vloer Aanbrengen kimband in doucheruimte Betegelen muren en vloer Invoegen muren en vloer Montage kraan en douchekop Montage glaswand Montage badmeubel en wasbak incl. Aansluiten Montage spiegel incl. Aansluiten verlichting In de bijlagen vind u een tekening met maten en een foto van de te renoveren badkamer. Hopelijk bent u van voldoende informatie voorzien om een reële richtprijs te geven.

Douchecabine en badmeubel plaatsen

Ik wil een douchecabine van Aqua vive (type Zanzibar, een zijwand en een deur) geplaatst hebben + ik wil graag een badkamermeubel terug geplaatst hebben. De bestaande wastafel en spiegel moeten eerst verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius