Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wildervank te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Wildervank heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Wildervank u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Wildervank of directe omgeving.

46 klanten uit Wildervank bevelen een bij Casius in Wildervank aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Wildervank bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: aanleg badkamer nieuwbouw, badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer verbouwen: leidingwerk, wc verplaatsen, wand plaatsen, tegelen, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond), badkamer verbouwen, renovatie badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Wildervank staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wildervank:

Badkamer renovatie

ik wil de badkamer laten verbouwen de afmetingen zijn 1,7 bij 3,1 graag een gemetselde douche met glazen deur, bad, dubbele wasbak en een zwevend toilet er zal ongeveer 4m2 vloertegels op moeten en de wanden graag gestuct. Graag materiaal en arbeid apart gespecificeerd.

Toiletpot plaatsen

Wegens niet goed functioneren moet de toiletpot worden weggehaald en vervangen door een nieuw gekochte toiletpot. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk, omdat nu niet goed gebruik kan worden gemaakt van het toilet.

Douchecombi monteren

Ik heb bij GAMMA een douchecombi impact 90 x 195 CHR/ZIL HG gekocht. Wat kost het om deze door u te laten plaatsen? Plaatsing niet op een douchebak, maar op de tegelvloer. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Douchewand monteren

Ik heb bij Gamma een douchecombi impact 90 x 195 CHR/ZIL HG gekocht; Wat kost het om deze door u te laten plaatsen? Plaatsing niet op een douchebak, maar op de tegelvloer. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Badkamer professioneel reinigen

De woning is twee jaar verhuurd geweest aan studenten. Nu ga ik er zelf weer in wonen en wil ik een bedrijf in huren om de badkamer grondig te laten reinigen, beter dan een goede werkster dat zou kunnen. Op de vloer ligt een mozaïek van natuursteen en in de douche een langwerpige roestvrijstalen afvoergoot In eerste instantie gaat het om een grondige reiniging. Als u voor een gunstige prijs een mengkraan en nieuwe douchekop met slang en ophangsysteem(verticale geleidestang) kunt leveren en plaatsen, kan dat in de offerte apart worden opgenomen.

Nieuwe badkamer maken

Nieuwe badkamer

Badkamer renoveren

Kranen verwisselen, radiator vernieuwen en aansluiten op bestaande aansluiting. Indien goed uitgevoerd, zijn er meerdere werkzaamheden mogelijk.

*Verwijderen/ slopen van tegelwerk, ...

*Verwijderen/ slopen van tegelwerk, douchebak, douchekraan, radiator en wastafel met kraan; *Aanbrengen van wand- en vloertegels; *Plafond (greenboard) monteren en sauzen; *Ventilator en verlichting aanleggen; *Designradiator aansluiten en monteren; *Wastafel met kraan aansluiten en monteren; *Douchekraan aansluiten en monteren na waterleidingen te hebben verlegd; *Overig= de doucheruimte komt op een betegelde verhoging (ong. 15 cm. hoog, 100x85 cm). Deze verhoging moet nog gemaakt worden, met daarbij een designafvoer (er is verder geen sprake van een cabine o.i.d). NB: Eventueel willen we zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren, dit is afhankelijk van de kosten.

Badkamer renovatie. Ruimte geheel ...

Badkamer renovatie. Ruimte geheel opnieuw tegelen. Vloerverwarming + tegels. Nieuw plafond met halogeen verlichting. In het plafond een extra ventilator plaatsen voor het afvoeren van vocht. Nieuw te plaatsen bad, hangend toilet en wastafel met spiegelkast. Radiator verplaatsen. Voor de nieuwe onderdelen zijn extra elektrische aansluitpunten noodzakelijk.