Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor opsporen en verhelpen lekkage badkamer:

Opsporen en verhelpen lekkage badkamer

Er is een niet-zichtbare lekkage in de badkamer. Bij gebruik douche drupt het water door het plafond.
Onze klant uit Sauwerd (Groningen) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opsporen en verhelpen lekkage badkamer uit heel Nederland:

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.

Lekkage in badkamer verhelpen

Heer, Ik heb vochtplek op de muur in mijn slaapkamer die naast badkamer staat. Precies achter de vochtplek in de badkamer staat wasbak. Ik heb geen problemen met de wasbak en afvoer. Van wasbak in de muur lopen leidingen naar mijn douchekraan toe. Na het douche soms wordt vochtplek iets groter. Ik woon in Almere Parkwijk. 1. Hoeveel voorrijkosten zijn? 2. Kosten van lekkage opsporen? 3. Kosten eventueel in de badkamer leidingen vervangen? 4. Moet ik nog een metselaar regelen voor de tegels of muur als afgebroken is? 5. Ongeveer totale kosten? Met vriendelijke groeten.

Mogelijke lekkage in badkamer verhelpen

Op het plafond op de begane grond zijn vochtplekken zichtbaar. Boven deze plekken is de badkamer. Er zal mogelijk een lekkage vanuit de douche zijn ontstaan. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen door de vakman.

Lekkage badkamer opsporen en verhelpen

Onder de douchebak is het op de plek waar de afvoer het beton/afwerkvloer in gaat nat. De afvoer tussen douchebak en vloer is droog. In de huiskamer komt het water door het plafond naar beneden. Het lek lijkt dus ergens in de vloer te zitten.

Lekkage opsporen op een plat dak en herstelwerk

Wij hebben momenteel lekkage via een plat dak op de 1e verdieping van ons huis. Er is al een stuk pijp naar de regenpijp daar vernieuwd, maar het blijft lekken. Er ligt bitumen dakbedekking met grindballast op. Bij forse regenval hebben we lekkage langs een binnenmuur. Het is de muur die grenst aan de buren. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten bekijken. We horen graag hoe u de lekkage kunt verhelpen en wat de kosten zijn.

Dak- of hemelwaterafvoerlekkage opsporen en verhelpen

Het opsporen en verhelpen van een dak- of hemelwaterafvoerlekkage. Er si aan de binnenzijde op 1 plek lekkage zichtbaar.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik zoek een vakman die een lekkage in mijn badkamer kan opsporen en verhelpen. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Lekkage dakkapel verhelpen

Ik zou graag lekkage aan de zijkant van dakkapel willen laten opsporen. Aantal dakdekkers hebben verschillende reparaties uitgevoerd, maar het heeft niet geholpen. Het gaat om een eengezinswoning in Diemen. Makkelijk bereikbaar met een ladder.

Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen

Wij willen onze daklekkage laten opsporen en repareren. Het is waarschijnlijk een lek bij de aanhechting van ons hellende dak en dakkapel. De dakkapel heeft ook een hellend dak en dakpannen. Het regenwater komt nu onder de pannen, de slaapkamer in.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Er is een daklekkage aanwezig bij een dakpannen dak. Het lijkt dat de lekkage bij de schoorsteen zit. Aan de binnenzijde is de lekkage op 1 plek zichtbaar.

Partners

Partners van Casius