Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchebak, douchecabine en douchekop plaatsen:

Douchebak, douchecabine en douchekop plaatsen

Op vrijdag 16 februari zal er een douchecabine met douchebak geleverd worden, Deze dient hierna door de vakman gemonteerd te worden. De kraan en de douchekop hoeft niet verplaatst te worden. De douche is 90 bij 90 cm.
Onze klant uit Sappemeer (Groningen) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchebak, douchecabine en douchekop plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen douchecabine

Plaatsen van een Sealskin Impact hoekcombinatie (wand en deur) op een bestaande douchebak van 90x90 cm. Zie foto van bestaande douchecabine die vervangen moet worden.

Vervangen douchecabine en douche

We hebben een nieuwe douchekabine gekocht (90-90cm) van Aquavive; omdat de oude niet meer mooi is. We willen de douchebak (waar je op staat) niet vervangen; We hebben ook een nieuwe regendouchesysteem (Lois) gekocht, de kraan hoeft niet te worden vervangen. GRaag corresponderen via e-mail met vriendelijke groet,

Kwartronde douchecabine plaatsen

Graag een totale offerte voor het plaatsen van een complete kwartronde douchecabine 90 x 90 cm met douchebak. Kranen zitten in de douchecabine. Het is type vitamine black, waterdicht zonder gebruik van silicone, achterpaneel in zwart glas. Nu staat er alleen een glaswand met kranen in de muur, deze worden verwijderd.

Montage van een douchecabine

Ik wil graag mijn gekochte douchecabine laten monteren. Graag zou ik hierover contact hebben. Het gaat om een douchecabine 90 x 90 x 195 cm zonder douchebak. De montage moet dus gebeuren op een tegelvloer.

Douchecabine met douchebak plaatsen

Ik heb iemand nodig die een douchecabine met douchebak kan installeren. De huidige cabine wordt verwijderd (90 x 90 cm). Misschien moeten er een paar tegels terug gezet worden naa plaatsing van de nieuwe cabine. Aanschaf van montage materialen zou ik graag willen laten verlopen via de vakman.

Douchecabine plaatsen

Betreft het plaatsen van een douchecabine van 80 x 80 cm (een vaste wand + een draaideur) op een bestaande douchebak. De oude douchecabine verwijder ik zelf. De wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plaatsen douchebak en -cabine

Het gaat om het plaatsen van een douchebak. Hiervoor moet plek gemaakt worden in de bestaande tegelvloer voor de sifon. Tevens het plaatsen van de douchecabine. Beiden zijn kwartrond 90 x 90 cm.

Douchecabine in de badkamer plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen in onze badkamer. Het betreft een douchecabine zonder douchebak. De douchecabine moet geplaatst worden op tegels, het betreft een douchecabine van 90 x 90 cm. En ook plaatsen van een wastafel met onderstel en een smalle kast aan de zijkant. Materialen (uitgezonderd van kit) reeds in ons bezit. Graag ontvangen wij een offerte.

Sanitair laten installeren

Ik wil een douchecabine van 90 bij 90 bij 190 cm zonder douchebak plaatsen en een mengkraan verplaatsen in de badkamer. Er lag daar eerst een bad en dat is verwijderd.

Oude bad verwijderen en kleiner bad en douchecabine plaatsen

Diverse werkzaamheden in de badkamer: 1. Badkuip weghalen; 2. Douchebak 110x90 met schuifdeur en glazen zijwand plaatsen; 3. Badkuip 140x70 plaatsen; 4. Hiervoor moet afvoer gemaakt worden en twee kranen met stang voor bad en douche; 5. Tussen bad en douche een muurtje 195x30x7 maken; 6. Eventueel muurtje en onder het bad tegelen. Wij zorgen voor het materiaal, bad, douche, kranen. Graag offerte met hoe lang de klus gaat duren en referenties.

Partners

Partners van Casius