Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor schavis stoomcabine onderdelen:

Schavis stoomcabine onderdelen

Wij willen graag de sluitstrips van onze Schavis stoom/douchecabine vervangen. Het gaat om 2 strips aan de achterwand, 2x 2 strips van de deuren en 2x 1 strip van de glazen wand. Dus totaal 8 strips.
Onze klant uit Kolham (Groningen) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schavis stoomcabine onderdelen uit heel Nederland:

Deurstrip van Schavis Indoor Duo stoomcabine repareren

Deurstrip bijschanieren en onderkant vervangen

Thermostaatkraan van Schavis stoomcabine repareren

Warm waterkraan van schavis Indoor duo stoomcabine werkt niet meer. Als de koudwaterkraan loopt en je draait aan de warmwaterkraan blokkeert alles en komt er niets meer. Het is een Schavis Indoor Duo Model 212 Type E L - 33001.

Schavis stoomcabine repareren

Ik heb een stoomcabine merk Schavis type Sc/300i duo. Het bedieningspaneel is defect. Tevens moeten de rubbers van de deur vernieuwd worden.

Schavis stoomcabine

Wij hebben een Schavis indoor duo stoomcabine(2000 geplaatst) en willen de afdichtstrips rond het bedieningspaneel vernieuwen en kunnen dat zelf doen. Gaat dus alleen om opsturen.

Schavis stoomcabine repareren

Mijn thermostaat werkt niet juist meer. Hij geeft alleen water in plaats van stoom, of even stoom en dan niet meer. Stoomcabine is ingebouwd.

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

De thermostaatkraan werkt vanaf gisteren niet meer. Ik zie ook lekkage uit de plaat waarop kraan en thermostaatkraan zijn gemonteerd. Graag offerte vervanging thermostaatkraan en verhelpen lekkage

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebak is lek en de andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een inbouwmodel, een Schavis Indoor Duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, die eventueel vervangen mag worden met een normale douche.

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Voor de duo stoomcabine douche EL -3300i model 2012 indoor duo: vervangen rubbers deur magneet strip deur kraan lekt. Kortom: groot onderhoud?

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het controlepaneel en andere onderdelen werken niet meer, 100% afgeschreven. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis ref. IP-9201+R. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine.

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

De thermostaatkraan in de stoomcabine geeft alleen heet water wanneer je gaat douchen.

Partners

Partners van Casius