Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor schavis stoomcabine onderdelen:

Schavis stoomcabine onderdelen

Wij willen graag de sluitstrips van onze Schavis stoom/douchecabine vervangen. Het gaat om 2 strips aan de achterwand, 2x 2 strips van de deuren en 2x 1 strip van de glazen wand. Dus totaal 8 strips.
Onze klant uit Kolham (Groningen) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schavis stoomcabine onderdelen uit heel Nederland:

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebbak is lek en andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis Indoor duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, evtl vervangen met normale douche..

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Voor de duo stoomcabine douche EL -3300i model 2012 indoor duo: vervangen rubbers deur magneet strip deur kraan lekt. Kortom: groot onderhoud?

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het controlepaneel en andere onderdelen werken niet meer, 100% afgeschreven. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis ref. IP-9201+R. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine.

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

De thermostaatkraan in de stoomcabine geeft alleen heet water wanneer je gaat douchen.

Deur vervangen van Schavis douche / stoomcabine

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe deur in de Schävis douche- stoomcabine.

Deurstrip van Schavis stoomcabine repareren

De afdichtingsstrip langs de deur is stuk na 13 jaar, graag een nieuwe! Indoor duo deurstrip 2 meter.

Schävis stoomcabine repareren

Wij hebben een Schavis (duo) stoomcabine / douche. De sauna / stoom doet het niet meer. Er is geen probleem met de douche en warme water. Kunt u dit repareren?

Schävis stoomcabine repareren

Ik heb een Schavis stoomcabine (indoor duo)die op dit moment geen stoom meer levert. De plafondverlichting doet het niet meer en de rubbers van de deur moeten worden vernieuwd.

Onderdelen voor een Schävis stoomcabine leveren

Ik wil een handgreep voor mijn glazen deur van een schavis indoor duo bestellen. Waar kan ik die krijgen en wat kost me dit?

Schavis stoomcabine repareren

De thermostaatkraan werkt niet (goed) meer

Partners

Partners van Casius