Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine i am plaatsen:

Douchecabine I AM plaatsen

Graag een prijsopgave van het plaatse van de Douchecabine I AM van sealink, 90 X 90 met swingdeur. Voor klant Tuinman
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine i am plaatsen uit heel Nederland:

Sealskin I am douchecabine plaatsen

Nieuwe zijwand en deur plaatsen op bestaande hoekdouchebak. Sealskin, type 'I am'. RVS scharnieren op de muur. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Douchecabine en badmeubel monteren

Douchecabine Get Wet I Am en badmeubel Napoli met wastafel van Praxis laten plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning, wastafel eruit, nieuwe badmeubel inclusief wastafel erin en een douchecabine plaatsen op tegelvloer in badkamer

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine, bestaande uit twee deuren, laten monteren. Het gaat om een cabine uit de serie I Am van Sealskin.

Douchecabine installeren

Hi, I recently visited local Gamma store, and liked a shower that I want to purchase. I was advised to contact here first since I need installation help with it. I am attaching the model number as an image here that I want to buy. Thanks!

Sealskin douchecabine monteren

Ik heb een Sealskin I Am douche swing deur en zijwand gekocht. Ik wil graag een offerte voor het plaatsen hiervan. De set moet nog binnen komen en duurt +/- 3 weken.

Kleine badkamer aanpassen

Momenteel ben ik mijn kleine badkamer (lengte 2,85 cm/breedte 1,65) aan het veranderen. Ik ga een aantal producten bij de Praxis bestellen en zou uw hulp goed kunnen gebruiken bij het monteren/plaatsen ervan. Het gaat om de volgende producten: - Badmeubel Gadget (60 cm) + wastafel en kraan + spiegel met lichtbalk bevestigen. - Douchecabine I Am Swingdeur 90 cm rvs + I Am zijwand 90 cm rvs + douchebak Mitola Graph inbouw 90 x 90 cm in het zwart + douche, slang en kraan plaatsen. - vloertegels leggen Basaltina Grey totaal maximaal 5 pakken. - Verwijderen oude wasbak, vloertegels en douchecel.

Sealskin Get Wet I Am douchecabine plaatsen

Een douchedeur en douchewand op de grond plaatsen. Het is een cabine van 90 bij 90 cm. Op de plek waar de douchecabine moet komen zitten nu twee oude stangen. Deze moeten verwijderd worden. Ik denk dat deze op de tegels zitten gelijmd, het zit in ieder geval goed vast. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamermeubels en douchecabine vervangen

Wij willen de douchecabine vervangen voor een andere vorm dan huidige cabine (van vijfhoek naar vierkant). Er is dus ook een aanpassing van de vloer nodig en de drain zal verlegd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar een 'Get Wet by Sealskin I AM Draaideur met zijwand 880 x 880 mm, Roestvrij staal, 8mm helder glas. Tevens moet de huidige kraan, meubel en radiator vervangen worden,deze kunnen op zelfde plek blijven.

Plaatsen van een douchecabine

Gaat om het plaatsen van een douchecabine. Merk I AM. Zijwand + swingdeur 90 x 200 cm. Wordt geleverd in week 45. Het gaat om een cabine die op de vloer geplaatst wordt. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Sealskin douchecabine plaatsen

De douchecabine van het merk Sealskin Type Get wet I AM moet op een bestaande douchebak geplaatst moet worden. Het is een hoek instap van 90 cm breed en 200 cm hoog. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om deze te monteren.