Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Groningen of directe omgeving.

2957 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Groningen:

Complete bathroom renovation

Ik wil hulp bij de renovatie van mijn badkamer: betegelen vloer en deel muur (circa 6 m2), plaatsen nieuw inbouw-toilet en wastafel, maken van scheidingsmuurtje tussen wastafel en bad, plankjes, en vervangen van de radiator. Materialen hebben we in ons bezit, behalve stucwerk en spul om muurtjes te maken. De klus moet af zijn vóór eind februari.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van 185 x 152 cm en 260 cm hoog graag in 2018 laten vernieuwen. Alle tegels moeten verwijderd worden en een wastafel en de badkuip. Alles moet worden afgevoerd. Ik wil de ruimte daarna opnieuw laten betegelen en er een nieuwe wastafel en douchecabine laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een offerte met daarin een aparte post voor alle materialen.

Toiletten in een kroeg verbouwen

Onze stichting verzorgt het beheer van een kroeg van de medische faculteit. Het is een ruimte waar de studenten elkaar op enkele dagen per week kunnen ontmoeten, kunnen vergaderen en feestjes kunnen organiseren. In het pand willen wij enkele toiletruimtes laten verbouwen. Het gaat om 2 damestoiletruimtes met elk 2 toiletten en om 1 herentoiletruimte met 2 urinoirs en een apart toilet. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Badkamer vernieuwen

Een douche van 2 meter bij 1 meter in zijn geheel nieuw, tot 220 m tegels. Een verhoogde vloer van 10 cm met een douche mat voor aarde. Cv leiding en afvoer van douche erin verwerkt. Douche meng kraan, en een een wasbak meubel mag u meenemen in de prijs. Een meubel mag maximaal 40 cm diep zijn. Met een ingebouwde kraan dus kraan uit muur laten steken. Daarnaast moet de wasmachine en de cv ketel verplaatst worden naar de voorraad kast waar ook mijn water binnen komt.

Badkamer renoveren

Badkamer vernieuwen. Alles eruit, dat kunnen we zelf. Nieuwe indeling, betegelen en stucen, meubilair. Badkamer is ong. 2,5 m bij 3 m.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag en douchecabine plaatsen die ik heb gevonden op de Gamma site. Het gaat hier om de douchecabine Rige 90 x 90 cm met schuifdeur. Kunt u deze voor me plaatsen en wat zijn hiervan de kosten? De oude moet dus gesloopt en afgevoerd worden.

Badkraan en sifon wastafel vervangen

De bestaande badkraan vervangen door een Handson badkraan Louise, 513703. Tevens dient er een wastafelsifon vervangen te worden.

Toilet plaatsen in badkamer

Ik wil graag een toilet laten plaatsen in de badkamer en zou hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen.

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik heb een lekkage in de badkamer die loopt tot het plafond van de begane grond. Ik wil graag een bezoek en een offerte krijgen om het probleem op te lossen.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

We willen graag op niet al te lange termijn onze kleine badkamer van 166 x 100 cm vernieuwen met: - nieuwe tegels op de vloer en wanden; - plaatsen van een wastafelmeubel met stroompunt (momenteel nog niet aanwezig); - vervangen en verplaatsen van de radiator; - plaatsen van badkamerventilatie (momenteel nog niet aanwezig); - plaatsen van een douchedeur; - vervangen en verplaatsen van de douche en afvoer; - plaatsen van een plafond met spotjes. Tegelijkertijd willen we ook graag de separate toiletruimte vernieuwen met: - nieuwe tegels op de wanden en vloer; - plaatsen van een hangtoilet; - plaatsen van een fonteintje (momenteel nog niet aanwezig). We maken graag even een afspraak om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Graag uw gedetailleerde offerte.

Ingebouwde WC vervangen

De ingebouwde WC werkt niet goed meer (water blijft doorlopen) en dient vervangen te worden. Dit betekent dat de oude eruit gehaald moet worden en dat er en nieuw mechanisme ingezet moet worden. Het mechanisme is ingebouwd dus zal het verwijderd moeten worden, tevens dient de WC pot vervangen te worden. Hier zitten wat scheurtjes in.

Douchekraan vervangen

Vervangen douchekraan + s-koppelingen. De nieuwe kraan sluit niet aan op de oude koppelingen.

Plaatsen douchedeur en douchewand

Wij hebben een douchedeur en douchewand van Get Wet by Sealskin gekocht. Deze willen we graag geplaatst hebben. We zoeken iemand die hier ervaring in heeft.

Zwevend toilet leveren en plaatsen

Kostprijs toilet en het plaatsen.

Douchescherm monteren

Ik ga een douchescherm kopen maar kan het glazen scherm zelf niet monteren. De badkamer van mijn nieuwbouwhuis is keurig getegeld en alles is gereed op het douchescherm na. Graag de klus klaren voor 12 augustus als het mogelijk is. Wanneer dit vanwege alle drukte en vakanties niet haalbaar is, kunnen we natuurlijk in onderling overleg een datum afspreken. Offertes graag alleen per mail.

Wastafel en kraan vervangen

Wij willen op de zolder graag onze oude wastafel vervangen voor een nieuwe en tevens een andere kraan erop laten monteren. De wastafel, kraan en sifonset zijn reeds in ons bezit. We ontvangen graag een offerte voor de installatiekosten.

Inbouwtoilet vervangen zonder slopen

Inbouwtoilet vervangen zonder slopen.

Bruynzeel douchecabine plaatsen

Graag zou ik een offerte willen krijgen voor het plaatsen van een douchecabine. Het betreft een Bruynzeel douchecabine van 90 bij 90 cm rechthoekig.

Badkamer en toilet renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. Ongeveer 60 m2 tegelwerk (wanden + vloer). Er moet ook aan en afvoer worden gemaakt voor bad (vrij staande bad).

Douchecabine vervangen

Ik wil graag douchebak en douchecabine vervangen. Ik zou willen weten wat de kosten hiervoor zijn (zonder materiaal) of eventueel met materiaal. inclusief voorwerk (oude cabine eruit halen) en afvoeren.

Badkamer compleet renoveren

Renovatie badkamer wastafelmeubel, doucheruimte, toilet en verwarming mogen allemaal vervangen worden. Materialen heb ik nog niet niet. Graag in het kostenplaatje meegerekend.

Badkamer aanleggen

Ik wil een badkamer laten aanleggen, met materialen die ik zelf inkoop. Gaat dus alleen om de installatie. Badkamer is nu betegeld tot 50 cm van het plafond, nieuwe badkamer mag daar gewoon overheen. De volgende onderdelen moeten worden geïnstalleerd: een platte douchebak/douchevloer, een vaste douchewand van glas, inbouw stortdouche, ongeveer 6 m2 muur moet worden betegeld, ongeveer 3 m2 grote vloertegels moeten worden gelegd, wastafel met granieten achterwand moet worden opgehangen, de rest van de muur wil ik betonstuc op. Graag een gespecificeerde offerte inclusief kosten per onderdeel, inclusief BTW.

Spiegel met verlichting in de badkamer monteren

Ik wil graag een spiegel met verlichting in de badkamer laten monteren. De spiegel met verlichting heb ik reeds in mijn bezit. Het betreft dus alleen het ophangen en aansluiten. De benodigde bedrading is reeds aanwezig. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

WC-ruimte renoveren

Ik wil graag een nieuw toilet met eventueel een nieuwe vloer erin. Ik heb een staand toilet, ik wil graag een zwevend toilet. De ruimte is 1.10 bij 0.80 meter. Ik heb nu tegels liggen in de toiletruimte, ik wil hiervoor in de plaats graag PVC.

Badkamerventilator repareren of vervangen

De badkamerventilator is een maand geleden vervangen door een Silencio 100 TH. Na een paar weken stopte deze ook met werken. Deze heb ik opnieuw kunnen ruilen voor hetzelfde type. Na 2 dagen is ook deze ermee op gehouden. Het is een ventilator die een hygrometer heeft en een timer. Een lampje gaat branden zodra de ventilator aan gaat. Dit lampje gaat nog steeds branden als de vochtigheid te hoog wordt, alleen draait nu de ventilator niet meer. De bouwmarkt is bereid hem weer om te ruilen, maar ik vraag me af of dit wel de oplossing is. Dus daarom de vraag: ligt het aan de ventilator of aan de afvoer of aan nog een ander probleem?