Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Bedum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Bedum heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Bedum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Bedum of directe omgeving.

29 klanten uit Bedum bevelen een bij Casius in Bedum aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bedum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren, een badkamer realiseren in een lege ruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Bedum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Bedum:

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

We willen onze doucheruimte van circa 4 m2 en de gehele zijkant circa 3 m2 opnieuw in laten voegen in wit. Totaal circa 7 m2. Graag all in prijs inclusief materiaal en aangeven hoelang dit duurt. Inclusief wanneer u kunt starten.

Glazen douchedeur inmeten, leveren en plaatsen

Ik wil graag een enkele douchedeur laten inmeten, leveren en plaatsen. De nis, 2 muurtjes, waar hij tussen geplaatst moet worden is circa 72 cm. Het muurtje is 2.10 meter hoog. Ik wil graag een eenvoudige deur met beslag en coating, kan gewoon normaal glas zijn. Ik wil graag weten wat het totaalplaatje ongeveer kost.

Douchecabine monteren zonder boren

Wij hebben een badkamer met glazen wanden. Hierin kan dus absoluut niet geboord worden. Wij willen echter graag een douchecabine. Deze kan dus niet door middel van boren/schroeven bevestigd worden, maar moet worden gelijmd of iets dergelijks. Er is al een douchebak van 90 x 90 cm aanwezig. Wat zijn de mogelijkheden betreffend deze klus, graag ontvang ik een offerte.

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen afmeting is 2 x 2 meter. Het toilet moet klein stukje verlegd worden, iets dichter naar de muur. De wanden tot aan het plafond tegelen en de vloer ook opnieuw betegelen. De douchecabine moet vervangen door een inloopdouche, gelijkvloers. Een scheidingswand moet gemaakt worden en glazendeur. De wastafel verzorgen we zelf en douchekraan enz. ook. Het water hoeft niet verlegd te worden alleen in de vloer zullen veranderingen moeten komen in verband met de afvoeren van het toilet en de douche. De badkamer leeghalen doen we zelf.

Douche en toilet van plek verwisselen

Graag laat ik de douche en wc omwisselen van plek. Het gaat om een renovatie van een douche. De douchecabine moet eruit. Hiervoor willen we een douchewand in de plaats. We hebben nu een hangend toilet. We willen de douche en het toilet graag omwisselen van plek, hiervoor hoeft niet persé een hangend toilet terug te komen, dit mag ook een staand toilet zijn. Het gaat dus voornamelijk om de tegels, het toilet en de douche. De badkamermeubels en de wastafel zijn nog prima en deze willen we graag behouden.

Renovatie van een badkamer

De renovatie van een badkamer van ongeveer 2,5 bij 3 meter en ongeveer 2,50 meter hoog. Alles eruit halen en opnieuw opbouwen. We hebben nu een douchecabine, toilet en radiator. De positie van het toilet en de douche willen we van plek laten wisselen. In plaats van de douchecabine willen we een inloopdouche. De kasten willen we opnieuw gebruiken. De vloer en de wanden opnieuw betegelen. De wanden tot aan het plafond tegelen. We hebben nog niet gekeken naar het nieuwe sanitair en de tegels.

Badkamer laten renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van de badkamer van ongeveer 3 bij 3 meter. De oude badkamer dient te worden verwijderd en de lekkage opgelost. De leidingen dienen dan in de muur te worden weggewerkt en de vloer en de wand betegeld. De indeling zal het zelfde blijven, douche, toilet, wastafel en een design radiator.

Bad en 2 toiletten

Graag wil ik in mijn nieuwbouwhuis 2 inbouwtoiletten en een bad laten plaatsen. Leidingen liggen er al. Oplevering woning week 40. Planning begin week 41 voor de uitvoering. Contact bij voorkeur in eerste instantie via mail i.v.m. slechte telefonische bereikbaarheid.

Bestaande kleine badkamer uitbreiden ...

Bestaande kleine badkamer uitbreiden door een kleine ruimte erbij te betrekken, bad, douche installeren ed.

In februari verhuizen we. Badkamerwanden ...

In februari verhuizen we. Badkamerwanden en vloer egaliseren en opnieuw betegelen. Badombouw betegelen (misschien = nieuwe ombouw nodig?). Inbouw douchecabine en het plaatsen van een hangend toilet.