Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Groningen.

673 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer geheel verbouwen en vergroten, badkamer vergroten, afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen, badkamer verbouwen en uitbreiden, renovatie van toiletgroepen, badkamer en toilet renoveren, toilet en badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren en inloopdouche maken, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer vernieuwen en vergroten, badkamer geheel vernieuwen, badkamer verbouwen en uitbreiden in slaapkamer, badkamer volledig vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Groningen:

donderdag 7 december 2017

Badmeubel met spiegel installeren

Hi, kosten voor het installeren van een badmeubel (1.20 x 35 meter) + spiegel in nieuwbouw woning.
dinsdag 5 december 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van 185 x 152 cm en 260 cm hoog graag in 2018 laten vernieuwen. Alle tegels moeten verwijderd worden en een wastafel en de badkuip. Alles moet worden afgevoerd. Ik wil de ruimte daarna opnieuw laten betegelen en er een nieuwe wastafel en douchecabine laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een offerte met daarin een aparte post voor alle materialen.
donderdag 30 november 2017

Opsporen en verhelpen lekkage badkamer

Er is een niet-zichtbare lekkage in de badkamer. Bij gebruik douche drupt het water door het plafond.
maandag 27 november 2017

Badkamer en twee maal toilet opknappen

Ik wil 3 klussen laten uitvoeren: 1. Oude tegels verwijderen en nieuwe zetten in de badkamer en het infrezen leidingen waar nodig. 2. Plaatsen hangend toilet en betegelen op begane grond 3. Plaatsen hangend toilet en betegelen op 1e etage In de toiletten moeten waarschijnlijk ook eerst de oude tegels verwijderd worden. Graag overleg ik met u wat de mogelijkheden zijn. Aanleveren materiaal in overleg. Tegels en sanitair zouden we ook zelf kunnen aanschaffen. We hebben er geen haast mee.
vrijdag 24 november 2017

Toiletten in een kroeg verbouwen

Onze stichting verzorgt het beheer van een kroeg van de medische faculteit. Het is een ruimte waar de studenten elkaar op enkele dagen per week kunnen ontmoeten, kunnen vergaderen en feestjes kunnen organiseren. In het pand willen wij enkele toiletruimtes laten verbouwen. Het gaat om 2 damestoiletruimtes met elk 2 toiletten en om 1 herentoiletruimte met 2 urinoirs en een apart toilet. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.
maandag 20 november 2017

Badkamer vernieuwen

Een douche van 2 meter bij 1 meter in zijn geheel nieuw, tot 220 m tegels. Een verhoogde vloer van 10 cm met een douche mat voor aarde. Cv leiding en afvoer van douche erin verwerkt. Douche meng kraan, en een een wasbak meubel mag u meenemen in de prijs. Een meubel mag maximaal 40 cm diep zijn. Met een ingebouwde kraan dus kraan uit muur laten steken. Daarnaast moet de wasmachine en de cv ketel verplaatst worden naar de voorraad kast waar ook mijn water binnen komt.
donderdag 16 november 2017

Douchedeur laten monteren

Ik heb een glazen douchedeur besteld en wil die hier door een vakman laten monteren.De sponning is daarvoor al bevestigd. Ik liet eerder een deur kapot gaan en durf het nu niet meer aan. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
maandag 13 november 2017

Badkamer renoveren

Badkamer vernieuwen. Alles eruit, dat kunnen we zelf. Nieuwe indeling, betegelen en stucen, meubilair. Badkamer is ong. 2,5 m bij 3 m.
maandag 6 november 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag en douchecabine plaatsen die ik heb gevonden op de Gamma site. Het gaat hier om de douchecabine Rige 90 x 90 cm met schuifdeur. Kunt u deze voor me plaatsen en wat zijn hiervan de kosten? De oude moet dus gesloopt en afgevoerd worden.
woensdag 1 november 2017

Badkraan en sifon wastafel vervangen

De bestaande badkraan vervangen door een Handson badkraan Louise, 513703. Tevens dient er een wastafelsifon vervangen te worden.
woensdag 1 november 2017

Toilet plaatsen in badkamer

Ik wil graag een toilet laten plaatsen in de badkamer en zou hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen.
woensdag 18 oktober 2017

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik heb een lekkage in de badkamer die loopt tot het plafond van de begane grond. Ik wil graag een bezoek en een offerte krijgen om het probleem op te lossen.
zaterdag 7 oktober 2017

Toiletpot plaatsen

Wegens niet goed functioneren moet de toiletpot worden weggehaald en vervangen door een nieuw gekochte toiletpot. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk, omdat nu niet goed gebruik kan worden gemaakt van het toilet.
vrijdag 6 oktober 2017

Glazen douchedeur monteren

Wij willen graag een glazen deur van het merk Mueller laten monteren in een nis in onze badkamer op keramische tegels. De deur is 100 x 200 cm en weegt 45 kg. De deur is hier inmiddels afgeleverd. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.
dinsdag 3 oktober 2017

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

We willen graag op niet al te lange termijn onze kleine badkamer van 166 x 100 cm vernieuwen met: - nieuwe tegels op de vloer en wanden; - plaatsen van een wastafelmeubel met stroompunt (momenteel nog niet aanwezig); - vervangen en verplaatsen van de radiator; - plaatsen van badkamerventilatie (momenteel nog niet aanwezig); - plaatsen van een douchedeur; - vervangen en verplaatsen van de douche en afvoer; - plaatsen van een plafond met spotjes. Tegelijkertijd willen we ook graag de separate toiletruimte vernieuwen met: - nieuwe tegels op de wanden en vloer; - plaatsen van een hangtoilet; - plaatsen van een fonteintje (momenteel nog niet aanwezig). We maken graag even een afspraak om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 28 september 2017

Hoog hangend waterreservoir vervangen in de toiletruimte

Ik wil het oude hoog hangende waterreservoir in onze toiletruimte laten vervangen door een zelfde model dat ik daar inmiddels voor heb gekocht. Ik hoor graag vooraf van u wat hiervoor de kosten zijn.
dinsdag 26 september 2017

Lekkage aan douchekraan oplossen

Mijn eigenaar heeft tot 2 keer toe de douchekraan niet correct gemonteerd. Waardoor die waarschijnlijk lekt bij de s koppelingen. En de lek zo de muur in gaat omdat hij de kit achter de rozetten heeft gedaan in plaats van achter de s-koppeling. Dus die lek zou ik graag opgelost hebben. Het water loopt er aan de onderkant van de rozetten uit..
zondag 24 september 2017

Ingebouwde WC vervangen

De ingebouwde WC werkt niet goed meer (water blijft doorlopen) en dient vervangen te worden. Dit betekent dat de oude eruit gehaald moet worden en dat er en nieuw mechanisme ingezet moet worden. Het mechanisme is ingebouwd dus zal het verwijderd moeten worden, tevens dient de WC pot vervangen te worden. Hier zitten wat scheurtjes in.
maandag 11 september 2017

Douchekraan vervangen

Vervangen douchekraan + s-koppelingen. De nieuwe kraan sluit niet aan op de oude koppelingen.
maandag 11 september 2017

Plaatsen van een WC

Ik wil graag een nieuwe wc laten plaatsen. Dit betekent; plaatsen staande wc pot, de stortbak en fontein. De afvoerpijpen moeten verplaatst worden.
donderdag 10 augustus 2017

Plaatsen douchedeur en douchewand

Wij hebben een douchedeur en douchewand van Get Wet by Sealskin gekocht. Deze willen we graag geplaatst hebben. We zoeken iemand die hier ervaring in heeft.
donderdag 3 augustus 2017

Zwevend toilet leveren en plaatsen

Kostprijs toilet en het plaatsen.
dinsdag 1 augustus 2017

Douchescherm monteren

Ik ga een douchescherm kopen maar kan het glazen scherm zelf niet monteren. De badkamer van mijn nieuwbouwhuis is keurig getegeld en alles is gereed op het douchescherm na. Graag de klus klaren voor 12 augustus als het mogelijk is. Wanneer dit vanwege alle drukte en vakanties niet haalbaar is, kunnen we natuurlijk in onderling overleg een datum afspreken. Offertes graag alleen per mail.
dinsdag 1 augustus 2017

Douchewand plaatsen

Wij willen graag een doucheschuifdeur met een stukje vaste wand geplaatst hebben. Het betreft een Priva schuifwand van Praxis. In totaal is de breedte: 1.23 meter. Het frame en alles staat, alleen de wand moet er nog in. Deze was gescheurd. Inmiddels is er een nieuwe besteld, die volgende week geleverd wordt.
dinsdag 25 juli 2017

Wastafel en kraan vervangen

Wij willen op de zolder graag onze oude wastafel vervangen voor een nieuwe en tevens een andere kraan erop laten monteren. De wastafel, kraan en sifonset zijn reeds in ons bezit. We ontvangen graag een offerte voor de installatiekosten.

Partners

Partners van Casius