Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Groningen.

658 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, badkamer en WC-ruimte verbouwen, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, toiletruimte renoveren, badkamer verplaatsen, badkamerverbouwing: bad vervangen door douche, badkamer met schuin dak verbouwen, badkamer slopen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Groningen:

woensdag 18 oktober 2017

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik heb een lekkage in de badkamer die loopt tot het plafond van de begane grond. Ik wil graag een bezoek en een offerte krijgen om het probleem op te lossen.
zaterdag 7 oktober 2017

Toiletpot plaatsen

Wegens niet goed functioneren moet de toiletpot worden weggehaald en vervangen door een nieuw gekochte toiletpot. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk, omdat nu niet goed gebruik kan worden gemaakt van het toilet.
vrijdag 6 oktober 2017

Glazen douchedeur monteren

Wij willen graag een glazen deur van het merk Mueller laten monteren in een nis in onze badkamer op keramische tegels. De deur is 100 x 200 cm en weegt 45 kg. De deur is hier inmiddels afgeleverd. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.
dinsdag 3 oktober 2017

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

We willen graag op niet al te lange termijn onze kleine badkamer van 166 x 100 cm vernieuwen met: - nieuwe tegels op de vloer en wanden; - plaatsen van een wastafelmeubel met stroompunt (momenteel nog niet aanwezig); - vervangen en verplaatsen van de radiator; - plaatsen van badkamerventilatie (momenteel nog niet aanwezig); - plaatsen van een douchedeur; - vervangen en verplaatsen van de douche en afvoer; - plaatsen van een plafond met spotjes. Tegelijkertijd willen we ook graag de separate toiletruimte vernieuwen met: - nieuwe tegels op de wanden en vloer; - plaatsen van een hangtoilet; - plaatsen van een fonteintje (momenteel nog niet aanwezig). We maken graag even een afspraak om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 28 september 2017

Hoog hangend waterreservoir vervangen in de toiletruimte

Ik wil het oude hoog hangende waterreservoir in onze toiletruimte laten vervangen door een zelfde model dat ik daar inmiddels voor heb gekocht. Ik hoor graag vooraf van u wat hiervoor de kosten zijn.
dinsdag 26 september 2017

Lekkage aan douchekraan oplossen

Mijn eigenaar heeft tot 2 keer toe de douchekraan niet correct gemonteerd. Waardoor die waarschijnlijk lekt bij de s koppelingen. En de lek zo de muur in gaat omdat hij de kit achter de rozetten heeft gedaan in plaats van achter de s-koppeling. Dus die lek zou ik graag opgelost hebben. Het water loopt er aan de onderkant van de rozetten uit..
zondag 24 september 2017

Ingebouwde WC vervangen

De ingebouwde WC werkt niet goed meer (water blijft doorlopen) en dient vervangen te worden. Dit betekent dat de oude eruit gehaald moet worden en dat er en nieuw mechanisme ingezet moet worden. Het mechanisme is ingebouwd dus zal het verwijderd moeten worden, tevens dient de WC pot vervangen te worden. Hier zitten wat scheurtjes in.
maandag 11 september 2017

Douchekraan vervangen

Vervangen douchekraan + s-koppelingen. De nieuwe kraan sluit niet aan op de oude koppelingen.
maandag 11 september 2017

Plaatsen van een WC

Ik wil graag een nieuwe wc laten plaatsen. Dit betekent; plaatsen staande wc pot, de stortbak en fontein. De afvoerpijpen moeten verplaatst worden.
donderdag 10 augustus 2017

Plaatsen douchedeur en douchewand

Wij hebben een douchedeur en douchewand van Get Wet by Sealskin gekocht. Deze willen we graag geplaatst hebben. We zoeken iemand die hier ervaring in heeft.
donderdag 3 augustus 2017

Zwevend toilet leveren en plaatsen

Kostprijs toilet en het plaatsen.
dinsdag 1 augustus 2017

Douchescherm monteren

Ik ga een douchescherm kopen maar kan het glazen scherm zelf niet monteren. De badkamer van mijn nieuwbouwhuis is keurig getegeld en alles is gereed op het douchescherm na. Graag de klus klaren voor 12 augustus als het mogelijk is. Wanneer dit vanwege alle drukte en vakanties niet haalbaar is, kunnen we natuurlijk in onderling overleg een datum afspreken. Offertes graag alleen per mail.
dinsdag 1 augustus 2017

Douchewand plaatsen

Wij willen graag een doucheschuifdeur met een stukje vaste wand geplaatst hebben. Het betreft een Priva schuifwand van Praxis. In totaal is de breedte: 1.23 meter. Het frame en alles staat, alleen de wand moet er nog in. Deze was gescheurd. Inmiddels is er een nieuwe besteld, die volgende week geleverd wordt.
dinsdag 25 juli 2017

Wastafel en kraan vervangen

Wij willen op de zolder graag onze oude wastafel vervangen voor een nieuwe en tevens een andere kraan erop laten monteren. De wastafel, kraan en sifonset zijn reeds in ons bezit. We ontvangen graag een offerte voor de installatiekosten.
woensdag 19 juli 2017

Inbouwtoilet vervangen zonder slopen

Inbouwtoilet vervangen zonder slopen.
zaterdag 15 juli 2017

Bruynzeel douchecabine plaatsen

Graag zou ik een offerte willen krijgen voor het plaatsen van een douchecabine. Het betreft een Bruynzeel douchecabine van 90 bij 90 cm rechthoekig.
woensdag 12 juli 2017

Nieuwe badkamer plaatsen in een andere kamer

Ik wil graag een slaapkamer tot badkamer ombouwen. Afmetingen ongeveer 265x272 en 240 hoog (min een kozijn van 186x140). Er moet een muurtje komen, een douche, een inbouwtoilet, een badmeubel, een kast, een verwarming. We hebben voor op de vloer 60x60 tegels en op de muur 30x60. Daarnaast willen we ook nog ons toilet op de begane grond in dezelfde stijl verbouwen, met inbouwtoilet en fontijn + kastje. Tevens moeten de leidingen en afvoer worden aangelegd. (Onder de toekomstige badkamer zit een wc). Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 30 juni 2017

Badkamer en toilet renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. Ongeveer 60 m2 tegelwerk (wanden + vloer). Er moet ook aan en afvoer worden gemaakt voor bad (vrij staande bad).
donderdag 29 juni 2017

Douchecabine vervangen

Ik wil graag douchebak en douchecabine vervangen. Ik zou willen weten wat de kosten hiervoor zijn (zonder materiaal) of eventueel met materiaal. inclusief voorwerk (oude cabine eruit halen) en afvoeren.
donderdag 29 juni 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. Leidingen moeten worden verlegd, vloer en douche betegelen en toilet en wastafel installeren. Badkamer is 2.35 bij 1.79 meter. Douche 0.90 bij 1.01 meter.
zondag 25 juni 2017

Badkamer compleet renoveren

Renovatie badkamer wastafelmeubel, doucheruimte, toilet en verwarming mogen allemaal vervangen worden. Materialen heb ik nog niet niet. Graag in het kostenplaatje meegerekend.
vrijdag 23 juni 2017

Badkamer tegelen en waterleiding verleggen

Ik heb een kleine doucheruimte waar ik alles verwijderd heb. Bij Praxis wil ik een nieuwe inrichting kopen. Belangrijk is dat de tegels voor zowel wanden als vloer strak geplaatst worden en dat de waterleiding een klein stukje opschuift zodat de nieuwe kraan en douche geplaatst kunnen worden. Kunt u een offerte maken?
dinsdag 20 juni 2017

Toilet verplaatsen

Wc moet van plaats veranderen, dus niuwe aansluiting en afvoer. Graag een richtprijs
woensdag 7 juni 2017

Inloopdouche aan laten leggen

Wij hebben in onze badkamer een douchehoek van ongeveer 1 m² met een doucheputje. Omdat de afwatering niet goed loopt willen we daar graag een afvoergoot laten plaatsen en de vloer op afschot laten betegelen. De riolering is goed bereikbaar, want we hebben in de gang en toiletruimte onder de badkamer nog geen plafond. Er zijn al voldoende tegels aanwezig. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave.
dinsdag 6 juni 2017

Glazen douchewand laten plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen. Het gaat om 1 paneel, een glasplaat. Ik ben nog niet in het bezit van een glasplaat. Kunt u die mee aanbieden? De afmeting zal ongeveer 90 x 180 cm moeten zijn. Graag advies over het paneel want hij moet op de betegelde vloer geplaatst worden. Er zit nu geen paneel. Alleen een paar gaatjes van een oud paneel.

Partners

Partners van Casius