Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Groningen.

683 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer vernieuwen, installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer volledig renoveren, de toilet en grote badkamer renoveren, badkamer verbouwen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, badkamer renoveren/ verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Groningen:

dinsdag 30 juni 2020

Sanitair plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons volgende klussen wil doen: 2 douchedeuren ophangen, 2 badkamermeubels ophangen met wastafels en kranen, 2 spiegels en een badkraan aansluiten. Gaat puur om installatie en ophangen.
zaterdag 9 mei 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, de afmetingen zijn 1.58 x 3.94 meter. Er staat nu een muurtje met electra als afscheiding van de douche, die moet weg om plaats te maken voor een complete douchecabine. Het toilet is een duoblok en moet vervangen worden door een senioren duoblok. Wastafel is aan de kleine kant en daar wil ik graag een wastafel inclusief meubel.
zaterdag 21 maart 2020

Badkamer renovatie

ik wil de badkamer laten verbouwen de afmetingen zijn 1,7 bij 3,1 graag een gemetselde douche met glazen deur, bad, dubbele wasbak en een zwevend toilet er zal ongeveer 4m2 vloertegels op moeten en de wanden graag gestuct. Graag materiaal en arbeid apart gespecificeerd.
zondag 8 maart 2020

Douchecabine laten plaatsen

Plaatsen compact swingdeur + zijkant 90 van Praxis. Installeren regendouchesysteem + KR Nina van Praxis. Demontage huidige cabine, douchebak en douchekraan. attentie: vloertegels en badkamertegels aanwezig.
woensdag 4 maart 2020

Sanibroyeur plaatsen

Wij hebben een half jaar geleden een sanibroyeur gekocht maar toen werd ik ernstig ziek. Werd geopereerd en voor de hygiene moet ik eigen wc hebben. Nu zoeken wij iemand die de sanibroyeur kan aansluiten voor ons. Alle aansluitingen zitten dichtbij. Heb op de foto's aangegeven hoe de leidingen mogen lopen. Mijn Chemokuren binnen binnen 2 weken.
vrijdag 14 februari 2020

Badkamer(s)

We hebben een huis gekocht waar we graag de badkamer beneden en wc beneden willen renoveren, boven hebben we ook een badkamer en als de prijs meevalt willen we dit ook graag meenemen in de verbouwing. Willen graag een nieuwe bad , inloopdouche, 2 wastafels, een hangend toilet en badkamermeubels laten monteren.
woensdag 5 februari 2020

vochthuishouding badkamer

Wij hebben schimmel in de badkamer van ons nieuw aangeschafte huis. Volgens mij ligt dat aan onze vochtafvoer-huishouding in de badkamer, deze werkt niet meer en ik zou dat professioneel willen laten herstellen en of vervangen.
zondag 2 februari 2020

Plaatsen van douchecabine Schulte

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een douchecabine met schulte achterwand. En oude stoomdouche verwijderen.
woensdag 29 januari 2020

Douchecabine van GAMMA laten vervangen

Douchecabine met douchebak plaatsen. Oude verwijderen. Nieuwe thermostaat douchekraan plaatsen. Oude verwijderen. Afmetingen: kwartrond (90 x 90), 195 cm hoog. Douchebak 4 cm hoog.
woensdag 29 januari 2020

Complete badkamer renovatie

Ik wil onze toekomstige badkamer per medio maart laten renoveren. Plafond witten of stucen. Douche, toilet en wastafel vervangen. En betegelen inclusief verlichting. Het is een bestaande badkamer van 2 x 3 m en 2,40 hoog 1 deur en 1 klein raam van ongeveer 40 x 40 cm. Wij strippen de badkamer en zorgen voor de nieuwe tegels.
dinsdag 28 januari 2020

Badkamer tegelwand repareren

Wandtegels in de achterwand van mijn badkamer zitten los en dienen te worden vervangen (inclusief verwijderen en afvoeren). Tevens wil ik een nieuwe doucheset monteren. De wand is ca. 230 x 90 cm en er zitten tegels in van 30 x 60 cm. Periode uitvoering eind februari-begin maart.
dinsdag 31 december 2019

Badkamer en toilet nieuwbouw

Kunnen jullie een offerte opstellen voor: Het tegelen van twee kleine badkamers + toilet. In totaal betreft dit 54 m2 voor wandtegels en 11m2 voor vloertegels. Het installeren van: vrijstaand bad met vrijstaande badkraan, twee badmeubels, een toilet in de badkamer, twee douches en een los toilet. Indien mogelijk zouden we graag 3 nistjes willen creeëren.
vrijdag 27 december 2019

Douchekraan vervangen

ik wil graag een thermostatische douchekraan vervangen. Die ik nu heb, heeft een handel en daar kom ik met m'n rug tegenaan tijdens het douchen. De hartafstand is 15 cm. De kraan heb ik alvast gekocht.
woensdag 25 december 2019

Badkamer vernieuwen

Ik wil graag buizen laten wegwerken (nu nog over de tegelwand), nieuwe tegels op wanden en vloer. Plaatsen inloopdouche, bad, wastafel+meubel, toilet. Afmetingen zijn 176 x 271 cm . Meeste materialen schaf ik zelf aan.
dinsdag 24 december 2019

Badkamer vernieuwen

Ik wil graag de gehele badkamer vernieuwen. Momenteel zit er bijna niks in. Het gaat om 8 m2. Wil een vloerverwarming, drain, nieuw leidingwerk, douche, wasbak, wc pot en meubilair.
vrijdag 29 november 2019

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag douchecabine van 90 x 90 cm laten plaatsen en oude stoomdouche laten verwijderen en afvoeren. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.
donderdag 24 oktober 2019

Douchedeuren plaatsen

Ik heb voor badkamer nieuwe douchedeuren nodig. Douchebak is aanwezig.
woensdag 23 oktober 2019

Toilet vernieuwen

Ik wil een nieuw hangend toilet , en het toilet betegelen. Zowel de vloer als de wand. Het toilet is ongeveer 1,80 bij 1,50 meter.
zondag 20 oktober 2019

Complete bathroom renovation

We just bought a 1960s apartment and we plan to completely renovate the bathroom and toilet as soon as possible. Neither the bathroom nor the toilet room were ever renovated. The job includes: tiling (floor and 2 walls, approx 18m2 in total), repositioning plumbing (for cold and hot water, and for radiator), installing a radiator, closing off one of the 2 doors and replacing it with a plasterboard wall, changing the old toilet for a new toilet, changing the shower and sink taps, reposition light fixtures, construction of a small plasterboard wall to divide the shower from the rest of the bathroom The bathroom is very small: roughly 100 x 280 x 250 cm.
maandag 13 mei 2019

Voegen en kitten douche

De voegen in de douchecabine worden poreus, het voegwerk moet verwijderd en vernieuwd. En het kit rond de douchebak moet verwijderd en vernieuwd. Afmetingen: Douchecabine wand 2.50 hoog, breedte 75 cm /100 cm / 75 cm Tegels van 40 cm breed, 25 cm hoog
zondag 12 mei 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Het is een kleine ruimte van 2 m2 waar nu een niet werkende stoomcabine instaat die eruit moet. Ook het tegelwerk zal verwijderd moeten worden,. Hierna wil ik een oplossing voor het douchegedeelte en zal alles betegeld moeten worden. De wastafel is in orde, hoeft niks mee te gebeuren. De tegels en kraan lever ik zelf dus graag offerte voor uren en overig materiaal.
zondag 12 mei 2019

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

We willen onze doucheruimte van circa 4 m2 en de gehele zijkant circa 3 m2 opnieuw in laten voegen in wit. Totaal circa 7 m2. Graag all in prijs inclusief materiaal en aangeven hoelang dit duurt. Inclusief wanneer u kunt starten.
dinsdag 23 april 2019

Douchecabine plaatsen

Er dient een douchecabine op de tegelvloer geplaatst te worden. De afmeting is 90 bij 90 cm.
donderdag 28 februari 2019

Glaspaneel in douche

Ik wil graag een glaspaneel (118 cm x 8 mm) met muur- en vloerprofiel en stabilisatie stang geplaatst hebben.
woensdag 20 februari 2019

Bad eruit, douche erin

Ik wil het bad eruit en een douchecabine met douche erin. We wonen nu een jaar in dit huis en zijn nog nooit in bad geweest. Wel moeten we douchen in bad. Bovendien hebben we lekkage beneden als we lang of snel achter elkaar douchen. Volgens mij ligt dit aan de aansluiting van de badkraan van het bad boven. Ik heb zelf geen idee hoe ik dit aan moet pakken. Ik sta open voor offertes waarin de vakman de douchecabine en tegels levert.

Partners

Partners van Casius