Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Groningen.

688 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer installeren/betegelen, installatiewerk in de badkamer en keuken, badkamer en toilet renoveren, badkamer verbouwen in Betuwse T-boerderij, renovation of the bathroom, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer verbouwen en uitbreiden, kleine badkamerruimte renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer vervangen, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Groningen:

dinsdag 24 april 2018

Fontein aansluiten in de toiletruimte

Fontein aansluiten in de wc.
zaterdag 14 april 2018

Toilet en wastafel plaatsen

Ik heb een wastafel en toiletpot gekocht bij de Praxis. De oude toiletpot en wastafel zitten er nog. Er is geen nieuwe kraan gekocht. Graag een offerte voor installatie van het toiletblok en de wastafel. Graag oude materiaal afvoeren. We zijn 80 en kunnen niet veel zelf doen.
maandag 9 april 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

In mei ga ik verhuizen en ik wil graag mijn badkamer een beetje renoveren. Vervangen van de huidige douchecabine en kijken wat er mogelijk is met betrekking tot alle witte tegels (deze zitten op vloer, wanden en plafond namelijk), ik zou hier iets anders voor in de plaats willen. Graag een vakman die hierover kan meedenken en wellicht kan adviseren over de mogelijkheden.
maandag 9 april 2018

Badkamer en toilet betegelen en sanitair installeren

Badkamer en wc installeren in onze nieuwbouwwoning in Haren. Aansluitpunten zijn gereedgemaakt door erkend installateur. Start werkzaamheden eerste week van mei 2018. Alle materialen zijn reeds aanwezig (tegels, sanitair, kranen). Niet aanwezig zijn benodigde kleine producten zoals balkjes, voegmiddel, verloopstukjes, enzovoort. Aan te sluiten: bad, douchecabine met douchebak, wastafelmeubel, hangend toilet, fontein toilet. Badkamer is ongeveer 2 meter bij 3 meter.
dinsdag 3 april 2018

Twee toiletten installeren

In onze schuur willen we graag 2 gastentoiletten (2 x 3 meter) plaatsen. Er is nog geen directe afvoer aanwezig, wel een oude douche met afvoer op 3 meter afstand.
dinsdag 3 april 2018

Glazen douchewand monteren

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een douchecabine rechtstreeks op de tegelvloer. Het gaat om een cabine van 90 bij 90 cm.
donderdag 29 maart 2018

Fontein in toiletruimte installeren

Het betreft het installeren van een fontein in het toilet, de fontein met kraan en sifon zijn al aanwezig. De wateraanvoer en - afvoer aansluiten op leidingen die onder de vloer van het toilet liggen waarbij er witte leidingen meegeleverd moeten worden. De leidingen mogen oer de tegels heen geplaatst worden.
maandag 26 maart 2018

Glazen nisdeur / douchedeur plaatsen

Het plaatsen van een glazen nisdeur/douchedeur in de badkamer die bij jullie besteld is.
zaterdag 24 maart 2018

Toilet met vloerafvoer plaatsen

Nieuw toilet met vloerafvoer en waterreservoir plaatsen. De oude verwijderen.
zaterdag 24 maart 2018

Bruynzeel douchecabine plaatsen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het plaatsen van een douchecabine van Bruynzeel, type vitro kwartrond. Het gaat om het plaatsen van een verhoogde douchebak en de cabine.
woensdag 14 maart 2018

Badkamer tegelen en sanitair installeren

Nieuwbouwwoning wordt eind april opgeleverd. Installateur sluit aansluitpunten aan voor bad, wastafel, douche, wc. Ik wil de rest van de werkzaamheden laten uitvoeren door een klusbedrijf. De badkamer is 2,2 bij 3,1 m, en 2,5 m hoog. Ik schaf zelf alle materialen aan. De klus moet in mei 2018 uitgevoerd worden. Daarnaast moet ook het toilet betegeld worden en de wc en wastafel aangesloten.
maandag 5 maart 2018

2 x lekkage in badkamer verhelpen

Lekkende blindstop design radiator (bovenop) en lekkende kraantje naast (KIWA) stortbak toilet.
zaterdag 3 maart 2018

Casco badkamer installeren en geheel stucen met beal mortex

Het betreft een badkamer van 2.15 bij 3.86 meter en 2.60 meter hoog. Het gaat om het volledig installeren, inclusief verleggen van leidingen, zodat er een badkamer met toilet, wastafel en meubel, inloopdouche en vrijstaand bad komt. Waarbij de gehele vloer en wanden met beal mortex gestuukt worden.
donderdag 1 maart 2018

Badkamer renoveren

Tuinstraat-2/#360-foto-badkamer Het nisje wat je achter onderstaande link ziet hoeven we niet. De schuine wand en het plafond kunnen onveranderd blijven. De vloer,en muren opnieuw betegelen. Het bad komt onder de schuine wand en de inloop douche komt naast de wc. Zowel douche als wastafel inbouwkranen (zie bijlage voor alle materialen die ik bestel) -16. 02-5X0IEWPJJV&Language=nl
maandag 26 februari 2018

Nieuw toilet plaatsen

Plaatsen van een nieuw duoblok toilet huidige toilet is erg oud en de stortbak defect Ook een nieuwe toevoerkraan nodig stortbak vervangen laaghangend reservoir
zaterdag 24 februari 2018

Douchecabine met swingdeur installeren

Installeren van een douchecabine 90 x 90 cm met swingdeur. De deur is linksdraaiend, te plaatsen op een tegelvloer. Afvoer en kraan zijn reeds aanwezig. Het is een glazen zijwand die op een siliconen strip moet komen te staan.
zondag 11 februari 2018

Sanitair en tegelwerk

Het betreft het plaatsen van een douchecabine, het monteren van een badkamermeubel en aanbrengen van wand- en vloertegels. Vloer 6,5 m2, wanden 25 strips van 0,25 x 0,45 cm. Datum levering materialen nog niet bekend.
woensdag 7 februari 2018

Douchecabine plaatsen

Betreft het plaatsen van een douchecabine van 80 x 80 cm (een vaste wand + een draaideur) op een bestaande douchebak. De oude douchecabine verwijder ik zelf. De wanden zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 6 februari 2018

Douchebak, douchecabine en douchekop plaatsen

Op vrijdag 16 februari zal er een douchecabine met douchebak geleverd worden, Deze dient hierna door de vakman gemonteerd te worden. De kraan en de douchekop hoeft niet verplaatst te worden. De douche is 90 bij 90 cm.
maandag 5 februari 2018

Zwevend toilet plaatsen en betegelen

Plaatsing zwevend toilet en en de wand betegelen. Oude staand toilet verwijderen.
zaterdag 27 januari 2018

Douchecabine en douchebak plaatsen

Een 1/4 ronde douchecabine 90 x 90 cm plaatsen. Met een douchebak 1/4 rond 90 x 90 cm. Er staat nu een diepe bak van circa 15 cm hoog. De nieuwe bak is een stuk minder hoog. Er moet gekeken worden of de afvoer verlegd moet worden. Graag wil ik weten wat dit gaat kosten.
vrijdag 19 januari 2018

Douchewand plaatsen

Het gaat om we hebben bij een klant een nw badkamer geplaats met douchewand , nu blijkt na een tijd dat er op de vaste wand van de douchecabine 2 krassen zitten . Nu is mijn vraag of jullie deze kunne repareren .
donderdag 18 januari 2018

Bad vervangen door douchecabine

Ik wil graag een douchecabine geplaatst. Er zit nu een zitbad met douchewanden. Die moet weg. Ook moet het bad meubel vervangen. Ik ben niet technisch en zou graag advies en een offerte. Ik weet niet of er betegeld moet worden.
zondag 7 januari 2018

Complete bathroom renovation

Ik wil hulp bij de renovatie van mijn badkamer: betegelen vloer en deel muur (circa 6 m2), plaatsen nieuw inbouw-toilet en wastafel, maken van scheidingsmuurtje tussen wastafel en bad, plankjes, en vervangen van de radiator. Materialen hebben we in ons bezit, behalve stucwerk en spul om muurtjes te maken. De klus moet af zijn vóór eind februari.
donderdag 4 januari 2018

Toilet vervangen door bidet

In onze bestaande badkamer zit momenteel een bidet die we willen vervangen door een toilet. Aangezien de afvoer waarschijnlijk een smalle pijp is denken wij aan een Sanibroyeur zodat alle ‘boodschappen’ verwerkt kunnen worden. - De toilet komt aan de buitenmuur van de begane grond. - De huidige afvoer is al aangesloten aan de riolering. Wij ontvangen graag een offerte(s) voor: 1. Het leveren en installeren van een Sanibroyeur (van goede kwaliteit) of/en 2. Vergroten van de afvoer pijp (als dat mogelijk is.. ) en installeren van een gewone toilet Wij snappen dat er misschien eerst moet worden gekeken naar de afvoer om een juiste offerte gemaakt te kunnen worden voor deze klus. Maar graag ontvangen we wel alvast een ongeveer prijs indicatie. Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Daarin komt onder anderen; - Na uw werk moet de toilet en afvoer goed werken met een mooie eindafwerking.

Partners

Partners van Casius