Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zutphen of directe omgeving.

280 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zutphen:

Toilet betegelen

Graag ontvang ik een indicatie voor het tegelen van de wand, 7 m2, en van de vloer 1.8 m2, in het toilet. De nieuwe tegels mogen over de oude tegels heen geplaatst worden. Daarnaast wil ik ook een nieuwe, staande toiletpot laten plaatsen.

Douchecabine laten plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die een douchecabine kan plaatsen op een vloer, dus geen douchebak. Het gaat om een glazendouche cabine met twee wanden waarvan één wand de deur is.

Badkamer strippen, splitsen en renoveren

Ik wil de badkamer strippen. Deze is 13 m2. De ruimte wordt gesplitst in tweeën. Daarna een nieuwe badkamer aanleggen van ongeveer 6 m2.

Toilet vervangen/renoveren

Oude toilet verwijderen en een nieuw staand toilet plaatsen. Tevens als dit mogelijk is kosten berekenen voor wasbak en betegeling.

Kolomkast in badkamer plaatsen

Ik wil bij Praxis een kolomkast kopen voor de badkamer maar Ik ben niet zo handig deze in elkaar te zetten en op te hangen. Ik ben vrouw van 75 jaar. Wat kost dat en wanneer kan dat?

Huidige badkamer verbouwen

Wij willen graag de huidige badkamer van 3.30 x 2.50 meter vernieuwen. De wandtegels kunnen over de huidige tegels heen en het ligbad dient te worden verwijderd. Er moet een inloopdouche komen in plaats van de huidige douche met douchebak. De radiator moet worden vervangen en verplaatst en het huidige staande toilet vervangen door zwevend toilet. Er moet verder een badmeubel met spiegel en een kast worden geplaatst en het stopcontact verplaatst naar een andere wand. Het sanitair en tegels reeds aanwezig.

Complete toilet en badkamer nieuw bouwen

De beide ruimten worden casco opgeleverd, alles wordt op de standaard plekken afgedopt/gemonteerd. Er moeten 2 leiding schachten worden dicht gemaakt en in de badkamer moet een muurtje gemetseld worden voor de douche. In de badkamer moet ook een afwerkvloer gestort worden. Alleen de leidingen voor de toilet en het bad moeten iets verlegd worden. Badkamer = 2.91 meter bij 2.38 meter. Toilet = 1.35 meter bij 0.93 meter.

Badkamermeubels monteren

Ik wil graag de badkamermeubels van Bruynzeel monte laten monteren en installeren. Het gaat om een wastafel, een spiegel en een kolomkast.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren.

Toilet renoveren

Vervangen van mijn staande toilet door een hangend toilet. Nieuwe toilet met inbouwreservoir en ombouw. Verder de ruimte opnieuw betegelen, zowel muren als vloer met standaard tegels. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer vernieuwen

Ik wil een badkamer verbouwen en alles uit de huidige badkamer laten verwijderen. Er is nu een douche achter een muurtje, badmeubel en toilet. Op de wand nieuwe tegels over de huidige tegels zetten. Al dan niet tot aan het plafond door tegelen. In de nieuwe badkamer zal een douche, douchemuur, toilet, radiator en badmeubel. De badkamer is 5 m2. Materialen in overleg. Graag een scherpe prijs.

Toiletpot vervangen

Wij hebben een 20 jaar oud duoblok waarvan de toiletpot gebarsten is. Ik wil deze graag laten vervangen door een zelfde beige kleur pot, zodat het weer bij het waterreservoir past. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Kraan en sifon vervangen

Wij laten graag een wastafelkraan en sifon (lift principe) vervangen in de badkamer. E.e.a. is gemonteerd in een Detremmerie wastafelblad met onderkast. De kraan hebben wij al gekocht, de sifon niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Badkamer maken

Nieuwe badkamer

Toilet geheel laten renoveren

Ik wil graag het toilet laten renoveren. Deze is gedateerd. Geheel strippen: wandtegels en vloertegels, staande toiletpot en reservoir en fonteintje. Er moet weer een staande toiletpot komen. Ik heb nog geen nieuwe materialen aangeschaft. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om dit te laten doen.

Badkamermeubel plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, bestaande uit: - Gamma badkamermeubel (50 of 60 cm) incl aansluiten kraan/afkitten. - Lange kast Gamma badkamermeubel. - Gamma spiegel. Het oude badkamermeubel zal ik zelf verwijderen.

Glazen inloop hoekdouche inmeten en plaatsen

Ik wil graag een inloop hoekdouche laten plaatsen. Voordat dit gedaan wordt wil ik deze ook graag laten inmeten zodat de juiste bij Praxis besteld kan worden. De doucheoppervlakte van de badkamer is 91 x 91 centimeter, de gewenste hoogte van de wanden is 2 meter.

Douchecabine in de doucheruimte installeren

Ik wil graag een douchecabine op de vloer in de doucheruimte laten installeren. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Toiletpot vervangen

De toiletpot in de badkamer boven blijkt dusdanig verkalkt aan de binnenkant dat een nieuw zwevend toilet geïnstalleerd dient te worden. Het inbouw doortreksysteem werkt nog prima.

Badkamer verplaatsen

Ik wil graag in de huidige douche een toilet maken en deze opnieuw laten betegelen en het toilet beneden aanpassen/renoveren. Als ik een toilet boven wil maken moet ik de huidige badkamer verplaatsten naar een andere kamer. Leidingwerk is aanwezig, maar is erg slordig gelegd, dus dit zal nagekeken moeten worden en worden aangepast. Ook wil ik het toilet beneden laten renoveren (van een staand naar een hangend toilet).

Badkamertegels laten verven

Ik wil ongeveer 10 m2 wandtegels en 4 m2 vloertegels van de badkamer laten verven. Eventueel wil ik dan ook gelijk de radiator en het plafond laten verven.

Werkzaamheden in badkamers

Te verrichten werkzaamheden: 1. Plaatsen van wastafel met onderkastje; 2. Vervangen van defecte douchestang met douchekop; 3. Op glas lijmen van douchestang met ondersteuning van UV licht (metal op glas). Uitvoering zo snel als mogelijk.

Vochtplekken verwijderen in de badkamer

In een kleine badkamer hebben wij veel last van vocht. De ventilatie zal vervangen moeten worden en de vochtplekken behandeld. Daarna zullen de wanden opnieuw gepleisterd moeten worden. De badkamer is ongeveer 2.20 meter lang en 1 meter breed. Graag zou ik de materiaal- en arbeidskosten separaat op de offerte zien.

Complete renovatie van de badkamer

Ik krijg binnenkort een huurwoning aangeboden, afhankelijk van de renovatiekosten zal ik deze aannemen. Het volgende dient te worden uitgevoerd: - Tegelvloer verwijderen en nieuwe tegelvloer leggen, dit zal ongeveer 5,5 m2 zijn. - Verwijderen en plaatsen van een nieuwe wastafel. - Verwijderen van oude wc pot en het plaatsen van een nieuwe, dit moet een staand model worden. De nodige materialen schaf ik zelf aan.

Badkamer installeren / verbouwen

Badkamer is ca 6 m2. De oude badkamer moet verwijderd worden en de nieuwe geïnstalleerd. Het gaat om de inbouw van een bad met glazen badwand, hangtoilet in de hoek, het verplaatsen van leidingen voor de radiator, installatie van een wastafelcombinatie en tegelwerk op vloer en muur. Naast het bad een koof om een open ruimte op te vullen. Deels is al een koof aanwezig over de hele hoogte van de badkamer, hiernaast een koof tot 1.20 meter hoogte. Bij het toilet zitten beugels om deze in een hoek te plaatsen. Hier moet dus een nieuw wandje komen met plateautje in de hoek. U ontvangt van mij een tekenplan zoals de badkamerverkoper deze heeft opgesteld met de locatie van de nieuwe meubelen. T.o.v. de huidige situatie worden bad en toilet verwisseld van plaats en verplaatst de radiator.