Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe badkamer realiseren:

Nieuwe badkamer realiseren

Bestaande badkamer sloop ik zelf. Er blijkt over een ruimte van 6,5 m2. Een raam aan de kopse kant 1 m2. Uiteraard een deur tegenover liggend. Wij willen een loopdouche, geen bad. Er moet dus een muurtje gebouwd worden van ongeveer 1,5 meter lang en 2 meter hoog. Sanitair op ongeveer dezelfde plaats als nu. Afvoer via een wandgoot. Misschien vloerverwarming, maar ik weet niet of dat dat kan.
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe badkamer realiseren uit heel Nederland:

Nieuwe badkamer aanleggen

Ik wil in mijn nieuwe woning een badkamer realiseren in een van de slaapkamers, afmeting 3. 55 x 2. 45. Daar is nog geen afvoer e.d. Mijn budget is maximaal 10. 000. In de badkamer wil ik een ligbad, hangtoilet, inloopdouche, dubbele wasbak, vloerverwarming en designradiator, verlichting en elektra. Ik wil graag een offerte en indruk van mogelijkheden (materialen etc.). Zie bijlage voor situatieschets.

Betonlook gietvloer aanbrengen

Kunt u een prijs opgeven voor het realiseren van een gietvloer, betonlook, voor een oppervlak van 60 m2. Het betreft de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, de badkamer en de gang. De egaliseer vloer moet gelegd worden op een een vloer waar, in de deklaag, waar de vloerverwarmingsbuizen in zijn aangelegd.

Woning aan diverse zijden uitbouwen

Uitbouw realiseren op 5 plekken. Het gaat om casco bouw. De fundatie maken we zelf. Tekeningen en berekeningen aanwezig vergunning zo goed als rond. -Uitbouw voorzijde ( 3 x 3 meter) -Achterzijde ( 5 breed 2.5 meter naar buiten toe). Het dak doorlopend tot 4,5 meter. -Zijgevel (Zijkant 3 meter in de bestaande gevel 1,5 meter naar buiten). -Schuur (2,50 x 2,50). -Badkamer opbouw op bestaande dak van de schuur.

Zolder verbouwen

De zolder van 65 m2 is nu 1 grote ruimte. Hier wil ik graag een slaapkamer van 5 bij 3 meter realiseren met een vliering van 4 meter lang en 2.50 meter breed. Er zal een gips wand met kozijn en deur geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. Daarnaast wil ik graag een badkamer van 3 bij 3 meter laten installeren. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en de leidingen dienen te worden doorgetrokken vanuit de CV. Deze is ook op zolder. In de badkamer dient er een douche, toilet en wastafel geplaatst te worden. Verder dient er een kastenwand van 7 meter in het knieschot gemaakt te worden en de voorzolder mag verder blijven zoals het nu is.

Aarding in de badkamer realiseren

Nav de bouwkundige keuring van een huis dat we graag willen kopen, is naar boven gekomen dat de aarding in de badkamer niet gebeurd is. Vermits we vanavond aan tafel zitten met de verkopende partij, hadden we graag een offerte of prijsindicatie willen voorleggen voor de extra kosten dat deze teweeg zal brengen. Het betreft een moderne badkamer (BJ 2010), met dubbele lavabo, urinoir, douche en bad. Waar er geen aarding aanwezig is. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Lien

Nieuwe badkamer realiseren

Realisatie van nieuwe badkamer (6m2) in een casco badkamer. Bad, douche, vloer, tegels en complete afwerking.

Twee opbouwen realiseren in Rotterdam

Het betreft het plaatsen van opbouwen op 2 locaties in Rotterdam. Het gaat om 2 appartementen waar een opbouw op geplaatst moet worden van ongeveer 30 m2. De ruimtes worden ingedeeld als slaapkamer met een badkamer. Hier zal een douche, wastafel en toilet geplaatst moeten worden. De wanden en plafonds moeten worden gestuukt en een houten vloer gelegd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen onze badkamer volledig renoveren. Er moet ook een muurtje worden doorgebroken tussen het toilet en de badkamer, omdat we het toilet bij de badkamer willen betrekken. Onze badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter (inclusief toilet). De badkamer en het toilet zijn op dit moment in zeer verouderde staat. We zouden de renovatie graag in januari (of eventueel eerder) willen realiseren. Er zal ook een afzuigsysteem in de badkamer moeten worden aangesloten i.v.m. schimmelvorming en we willen de wasmachine er ook in kwijt. Een optie van hoe de badkamer er uit zou moeten komen te zien vindt u in de bijlage.

Uitbouwen van '30-er jaren woning

Wij hebben een benedenwoning uit 1938 zonder achterom wat beschermd stadgezicht gaat worden. Hier zouden wij graag een uitbouw willen realiseren van 4 meter diep en 5.80 meter breed. In de uitbouw zal de keuken gaan komen en hiervoor dienen de voorbereidingen getroffen te worden. Er zal ook een lichtstraat of koepel geplaatst moeten worden. Verder zal de oude indeling volledig omgegooid gaan worden en moet er een nieuwe badkamer geplaatst worden, de meterkast verplaatst en de oude leidingen die nu over de wanden lopen ingefreesd. De uitbouw mag nu nog vergunningsvrij geplaatst worden.

Wasmachine aansluiting realiseren

Aansluiting in de badkamer realiseren voor de wasmachine wat gaat dit me ongeveer kosten

Partners

Partners van Casius