Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wijchen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Wijchen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Wijchen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Wijchen of directe omgeving.

377 klanten uit Wijchen bevelen een bij Casius in Wijchen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Wijchen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer aanleggen in 3e slaapkamer, complete renovatie badkamer, grote badkamer renovatie, badkamer op begane grond compleet renoveren en iets vergroten, het laten verbouwen van twee badkamers, renovatie badkamer, toilet en tegels hal, badkamer opknappen, badkamer renovatie, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamermeubels en sanitair monteren, twee badkamers en een toiletruimte geheel verbouwen in 2020, badkamer aanleggen, badkamer slopen en nieuwe plaatsen, badkamer compleet verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Wijchen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wijchen:

Douchecabine en badmeubel installeren

In de badkamer moet een douche cabine 90x90 en een badmeubel met spiegel en verlichting gemonteerd worden.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten aanpakken. Badkamer is 2.05 x 2.55 meter. Slopen, plaatsen sanitair op dezelfde plek en tegelen kan erover heen, plafond slopen en nieuw met spotjes. Ik zorg voor al het materiaal.

Doucheset monteren en kitten

Ik heb een nieuwe doucheset gekocht. (Hele simpele, geen rainshower of dubbele douche). Ik heb de oude douchestang/set verwijderd en wil de nieuwe bevestigen, maar dit lukt mij niet. Het is dus geen grote klus, maar wel een hele dringende waarbij ik hulp zoek van een echte vakman die dit kan doen zodat het goed vastzit en ik geen lekkage krijg vanwege vocht dat in de muur gaat trekken. Ook moet de douchecabine opnieuw gekit worden. En de rand bij de badkuip moet ook opnieuw gekit worden. Dus we hebben het over geen grote klus, maar wel een klus die secuur en netjes gedaan moet worden om dus waterschade te voorkomen. En graag zo spoedig mogelijk. Mag ook in de avond gedaan worden of in het weekend. Help!

Douchecabine plaatsen

Graag willen wij een douchecabine laten plaatsen. Het betreft de "Baseline Hoekinstap 185 x 77-89cm" Onze badkamer wordt momenteel gerenoveerd via de woningbouw. Douchecabine zat niet in het budget en wordt ook niet door hen gedaan. Renovatie is donderdag 7 november gereed. Plaatsen van douchecabine willen we graag vrijdag 8 november laten doen.

Badkamer renovatie

Wij zijn van plan de badkamer te laten renoveren. Hiervoor zal eerst de huidige badkamer verwijderd moeten worden. De douche willen we graag op dezeflde plaats maar dan als inloop. De wc zouden we graag op dezelfde muur in de andere hoek willen in combinatie met een inbouwunit in een koof (tot 1,4 m hoog) die over de hele breedte van de badkamer is. Tegen de koof willen we ook de wastafel, dit is een kort model dat we graag willen voorzien van inbouwkranen. Verder tegelwerk vernieuwen op de vloer (5m2) en de muren (+/- 20m2). Ook plafond vervangen.

Douche draaideur plaatsen

Het plaatsen van een "Get wet Sealskin douche draaideur 90/200 cm en wand 85/200 cm.

Tweede toilet in badkamer plaatsen

Ik wil een 2e toilet in de badkamer laten plaatsen. Op de beoogde plek heeft ooit al een toilet gestaan, er is dus een afvoer en een watertoevoer aanwezig. Er zullen wel een aantal tegels verwijderd moeten worden en de voorkeur gaat uit naar een verhoogd toiletpot.

Thermostaatkraan vervangen

In mijn douche heb ik een thermostaatkraan. Deze is kapot en wil ik laten vervangen. De nieuwe kraan heb ik in mijn bezit.

Badkamer opknappen

Ik wil mijn badkamer opknappen. Er moet een nieuwe douchedeur geplaatst worden en vervolgens wil ik nog kijken wat het beste gedaan kan worden wat betreft inrichting. Ik wil het niet al te luxe hebben. Betegeling is niet nodig. De douchedeur moet ongeveer 90 bij 180 cm worden waar een opvulling van ongeveer 40 cm geplaatst moet worden tenzij er een bredere deur bestaat.

Nieuwe badkamer realiseren

Bestaande badkamer sloop ik zelf. Er blijkt over een ruimte van 6,5 m2. Een raam aan de kopse kant 1 m2. Uiteraard een deur tegenover liggend. Wij willen een loopdouche, geen bad. Er moet dus een muurtje gebouwd worden van ongeveer 1,5 meter lang en 2 meter hoog. Sanitair op ongeveer dezelfde plaats als nu. Afvoer via een wandgoot. Misschien vloerverwarming, maar ik weet niet of dat dat kan.

Toiletruimte vernieuwen

Begane grond heeft nu een staand toilet met een onder uitgang. Deze willen we vervangen met een hangend toilet en inbouwreservoir. Tevens deze toiletruimte opnieuw tegelen, zowel vloer als wanden. Er moet zowel van de vloer als de wanden twee lagen tegels verwijderd worden. De wanden moet tot circa 1,40 meter hoog worden betegeld. De ruimte zelf is ongeveer 90cm bij 147cm. Graag ontvang ik een offerte.

Douchedeur plaatsen

Wij hebben bij Praxis een douchedeur besteld en willen die laten ophalen en laten plaatsen. De zijwand staat er al, maar tijdens het plaatsen van een deur is die kapotgegaan. Daarom laten we het nu graag door een vakman verzorgen. De vloertegels zijn een beetje ongelijk. Misschien moeten er een paar tegels vervangen worden. Dat laten wij graag even bekijken. We horen dan ook graag wat de kosten zijn.

Douche en hangtoilet monteren

Ik heb een stacaravan en wil in plaats van een wastafel en wc, een douche en hangtoilet in een ruimte van 1.40 bij 1.60 meter.

Douchescherm in de badkamer plaatsen

Ik wil hulp bij het plaatsen van een douchescherm (eentje).

Badkameronderhoud

Ik wil de voegen laten metselen van de badkamer. De douche cabine moet worden vernieuwd. Ik heb er geen verstand van.

Badkamerventilatie repareren en of vervangen

We hebben een mooie badkamer, wonen nu een half jaar in dit huis. Naar mijn inziens is de afzuiger op de badkamer kapot. Als deze aanstaat, beslaat nog steeds alles, worden de muren zelfs vochtig en hangen er druppels aan de afzuiger in het plafond. Het betreft de badkamer, op de 1e verdieping, plat dak op de badkamer. De woning is van 1981. Het systeem en de badkamer zijn volgens ons een kleine 5 jaar oud. Liefst nakijken en repareren indien mogelijk.

Toiletruimte op de begane grond vernieuwen

Wij willen onze toiletruimte op de begane grond laten vernieuwen. De ruimte is 90 x 154 cm en 240 cm hoog. De tegels en het sanitair moeten verwijderd en afgevoerd worden. Daarna willen we er een hangend toilet in. Nu hebben we een staand toilet, dus de leidingen moeten worden aangepast. Ook moet er een fonteintje geplaatst worden. De vloer moet worden betegeld en de wanden tot aan het plafond. De wanden zijn nu tot halverwege betegeld. We zullen zelf het sanitair en de tegels kopen. We laten de ruimte graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 2.40 x 2.60 meter. Vervangen van toilet, radiator, opnieuw betegelen, plaatsen meubel met wastafel. Huidig bad vervangen door inloopdouche.

WC plaatsen en wanden en vloer betegelen

Wij willen in een kast een wc plaatsen en er moet ook betegeld worden

Badkamer veranderen

Wij willen graag onze badkamer veranderen. Nu hebben we een hoekdouche en zouden dit in een inloopdouche willen veranderen. Onze tegels zijn eigenlijk nog goed, maar misschien willen wij wel de vloertegels veranderen, dit het liefst in een formaat van 40 x 40 centimeter. En er is een radiator die eigenlijk er van af mag, maar wij niet weten of dit verstandig is. Daar de douche tussen 2 slaapkamers zit.

Instapbad laten plaatsen

Normaal instapbad. badkamer wordt door de wonng bouw vernieuwen. daarna instapbad plaatsen adives en mogelijkheden

Bad vervangen door douche

Ik heb op dit moment in mijn badkamer een bad van 168 x 73 cm met daarboven een douchekop, maar geen aparte douche. Ik wil het bad laten verwijderen en een douchehoek laten maken. Het tegelwerk moet worden vernieuwd en ik wil er een douchedeur laten plaatsen. Er moet ook een nieuwe kraan met een doucheset worden gemonteerd. Ik maak graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en inmeten. Ik ontvang daarna graag een prijsindicatie.

Opnieuw kitten van de douche

De kitrand van onze douche is niet goed meer en willen we graag weer netjes hebben. Het gaat dus om het vervangen van de kitrand in het douche gedeelte.

Badkamer helemaal vernieuwen

Werkzaamheden: 1. Afvoeren van de wasbak, verlichting erboven, radiator, toilet, douchecabine inclusief thermostaatkraan en douchestang, plafondverlichting; 2. Plaatsing wasbak, spiegelkast + verlichting, designradiator, inloopdouche incl. Thermostaatkraan en regendouche en plafondverlichting; 3. Afhankelijk van noodzaak betegeling en plafond. Afmeting badkamer 2.70 bij 2 meter.

Toiletruimte verplaatsen

Ik wil graag de toiletruimte verplaatsen. Wij willen graag een toilet in de garage laten bouwen. Zodat ons andere toilet weg kan en we de keuken kunnen uitbreiden tot een grote leefkeuken! In de garage is ook de afvoer voor wasmachine et cetera, dus denk dat het qua afvoer geen probleem zou moeten zijn.