Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Westervoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Westervoort heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Westervoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Westervoort of directe omgeving.

268 klanten uit Westervoort bevelen een bij Casius in Westervoort aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Westervoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vergroten en opnieuw bouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamerrenovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, hoekbad vervangen door een inloopdouche, badkamer renovatie, verbouw badkamer, badkamer renoveren, douche, wastafel, toilet eruit en nieuwe erin, opnieuw betegelen, badkamer renoveren, badkamer en toiletruimte verbouwen, toiletruimte oude school ombouwen tot invalide toilet, badkamer verbouwen, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Westervoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Westervoort:

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer stucen en betegelen. En de vloer gelijk maken en betegelen. En dan afkitten. En misschien ook mogelijk een verlaag plafond maken Ik heb zelf de sanitaire water en afvoer zelf gedaan. De badkamer is 170 breed bij 280 lang en 244 cm hoog.

Badkamer en toiletruimte verbouwen

We hebben alle spullen bij de Praxis gekocht en willen de badkamer laten verbouwen. Andere muur- en vloertegels moeten geplaatst worden, douche in plaats van het bad want het wordt een inloopdouche inclusief cabine, radiator, ventilator en badkamermeubel. Toilet blijft staan. Verder willen we ook het toilet op de begane grond laten aanpakken. Andere vloer en muurtegels eventueel ook. De badkamer is 2,5 bij 3 bij 2,4 meter en de wc 1,5 bij 1,5 bij 2,4 meter.

Nieuwe badkamer installeren

Gehele nieuwe badkamer. Tegelen, leidingwerk en plaatsen bad en douche enzovoort.

Badkamer vernieuwen

Nieuwe badkamer afmeting 197 cm bij 252 cm Wensen: nieuw toilet (misschien moet er iets aan leidingen verlegd worden), bad eruit, nieuwe inloopdouche, tegelwerk, meubel 120 cm installeren. Eventueel ook het toilet beneden vernieuwen (ongeveer 1,5 x 1 meter).

Badkamer installeren

Wij gaan de badkamer verbouwen. Sloopwerk doen we zelf, afvoer van puin ook. Wat moet er gebeuren: - warm en koud water halve meter verleggen voor douche - douche plaatsen - douche put verleggen ten behoeve van de douchevloer - douchevloer plaatsen - glazen wand en schuifdeuren plaatsen - twee kolom kasten ophangen - design radiator ophangen leiding liggen al juist - Geberit inbouwreservoir plaatsen met hangend toilet - inbouwkraan leiding verleggen ten behoeve van de wastafel en daarna plaatsen wastafel met meubel en spiegel - stroom verleggen voor verlichting spiegel - nieuw bad plaatsen (Whirlpool) aansluiten en nieuwe kraan op bestaande leidingen aansluiten De ombouw van het huidige bad kan waarschijnlijk blijven bestaan. Sanitair en tegels zijn al uitgezocht en bestellen we zelf.

Lekkage herstellen in badkamer

Lekkage badkamer, vermoedelijk bad. Moet onderzocht worden en offerte van kosten zodat het gemaakt kan worden.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2.14 bij 2.24 meter. Er moet een hangend toilet geplaatst worden een muurtje voor inloopdouche gezet (met douchedeur) en een badkamermeubel met spiegel opgehangen worden. Verder moeten alle leidingen in de muur gefreesd worden Alle betegeling moet vernieuwd worden. Tegels op de wanden tot aan het plafond, op 2.40 meter ongeveer. En een design radiator plaatsen. Verder misschien een spanplafond met inbouw spotjes. En wasmachine naar zolder. De wasmachine komt recht boven de badkamer te staan. Vooraf de badkamer strippen en alles afvoeren. Ik heb een idee over de nieuwe materialen. Graag overleg ik dit met u.

Badkamer compleet renoveren

Complete badkamer renovatie. De elektra verleggen en deels uitbreiden. Een glazen douchewand plaatsen. De vloer en de wanden eerst waterdicht aansmeren en daarna betegelen. Een verwarming ophangen. Een wastafel en een toilet plaatsen. Materiaal om de vloer en wanden aan te smeren heb ik niet, ook het voegsel niet. De badkamer is 7 m2 aan vloer en de wanden is 27 m2. Tot aan het plafond betegelen. Vooraf slopen doe ik zelf.

Volledige badkamer verbouwen

Ik wil graag een volledige badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 4 bij 2 meter. De achterwand is schuin. Nieuw toilet en douche plaatsen. Opnieuw volledig betegelen, inclusief de schuine wand. Nieuwe vloertegels, waaronder nu vloerverwarming ligt welke we willen behouden. Bestaande wastafel en radiator terugplaatsen. Ik wil het sloopwerk ook graag door u laten doen. Wellicht dat er een en ander verplaats moet worden. Ik wil graag dat de materialen meegeleverd worden door de vakman.

Complete toiletruimte renoveren

Ik wil graag mijn toiletruimte laten renoveren. Ik wil graag dat de vakman de volgende materialen aanlevert: aansluit materialen en lijmen, voegmiddel. De rest zal ik zelf aanschaffen (toilet, fontein, verwarming, kraan, lampen en lichtschakelaar). De ruimte is 1.20 meter bij 93 cm. Omschrijving: Sloopwerkzaamheden: Verwijderen van bestaande wandtegels; Nieuwe tegelvloer: oude tegels laten zitten. Installatie van water en afvoerleidingen: Het aanpassen/verleggen (in gipsblokken wand weg werken) van koud waterleidingen op bestaand leidingwerk ten behoeve van de fontein en het reservoir van het toilet. Montage apparatuur: Monteren van fonteinset, inclusief kraan; Inbouwreservoir stellen en afmonteren (toiletpot, zitting en drukplaat); Monteren radiator; monteren accessoires. Bouwkundig: betimmering inbouwreservoir toilet Tegelen/voegen: Verlijmen van de wandtegels tot aan plafond; Verlijmen van vloertegels houtlook op inbouwreservoir en vloer; Het plaatsen van aluminium rand afwerkingen; Afvoegen van het tegelwerk. Plafond: Monteren panelen plafond inclusief 1 spot; Monteren lichtschakelaar. Afkitten Afkitten alle staande en liggende hoeken.

Verbouw van de badkamer

Vernieuwen badkamer oppervlakte ca 7 m2 ( oude is al gesloopt) : aanpassen waterleiding , afvoer en wc, inloop douche met douche goot, deel vloer beton bij storten. Na aanleg vloerverwarming betonstorten. Geheel op nieuw tegelen, wanden en vloeren. ( aanschaf tegels, douche goot e.d. in overleg)

Lekkage badkamer maken

In de gang aan de kant van de badkamer zien we lekkage vanuit de badkamer. Het loopt er niet uit, maar de verf bolt op langs het trapgat. Ongeveer een jaar geleden hebben wij ook lekkage gehad. Toen zijn alle kitnaden in de douche vervangen. Helaas is dit niet afdoende geweest. Ik zoek nu een blijvende oplossing voor dit probleem en nodig bedrijven graag uit om de situatie te beoordelen en een begroting te maken.

Schavis Indoor Duo repareren

Bij de Indoor stoomcabine werken de drukknopjes van het bedieningspaneel geheel of gedeeltelijk niet. Waarschijnlijk moet het gehele elektronische display vervangen worden . Wat kost dit aan onderdeel en eventuele montage?

Toilet vernieuwen op de begane grond

Graag ontvang ik een offerte voor het vernieuwen van een bestaande toilet op de begane grond bij de entree. Het staand toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. Verder dient er een fonteintje geplaatst te worden en de vloer en de wanden betegeld. Het toilet is 1 bij 1,50 meter en 2,60 meter hoog.

Nieuwe badkamer en toilet plaatsen

In mijn nieuwe woning wil ik de badkamer vervangen. Afmeting 1.92 x 2.26 meter. Er komt: - douchecabine van 90 x 90 cm; - hangtoilet i.p.v. staand toilet; - badkamermeubel met 2 wastafels, 120 cm breed + spiegel; - oude of nieuwe radiator ophangen; - vloertegels. 4 m2 (excl douchecabine) indien mogelijk achter toilet, wand betegelen met dezelfde vloertegels; - wandtegels 17 m2 (excl. deur en raam). Daarnaast zou ik graag de toilet beneden willen vervangen. Hiervoor wil ik ook graag een hangend toilet, met dezelfde tegels als in de badkamer. - wandtegels 5,3 m2; - vloertegels 1.2 m2; - fonteintje vervangen. Ik zal er voor zorgen dat al het oude gesloopt is. Het eventueel verleggen van leidingen moet nog gedaan worden. Overdracht woning is 25 juli dus eerst graag een indicatie.

Schimmel verwijderen in de badkamer

Op het plafond, en tevens ook tussen de tegels, van mijn badkamer zit schimmel. Ik was van plan dit zelf te verwijderen maar las veel verontrustende verhalen waardoor ik nu aan het rondkijken ben om het te laten doen. Ook heb ik last van schimmel/vochtplekken aan de onderkant van de muren in mijn woonkamer/keuken. Het betreft alleen de muren die aan de tuinkant van het huis zitten. In de regenachtige periode was dit erger als nu, maar ik vraag me af of hier iets aan gedaan moet worden?

Complete toilet renoveren

Alle voorkomende werkzaamheden voor de renovatie van het toilet: - Nieuwe wand- en vloertegels (de vloertegels moeten doorlopen in de hal van 7 vierkante meter). - Wandcloset installeren. - Fonteintje installeren. Oude tegels in overleg verwijderen/afvoeren.

Plaatsen douchecabine

Het in elkaar zetten en plaatsen van een douchecabine, direct op de vloer. Douchecabine lever ik zelf aan.

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer: Het slopen van een muurtje van het douche-gedeelte. Het verwijderen van wand-en vloertegels en het afvoeren daarvan. Opnieuw plaatsen van wand-en vloertegels. Het plaatsen van een kwart-ronde douche-cabine, hangend toilet en een muur-radiator. En het plaatsen van de badkamer-meubels. De badkamer is 2.50 x 1.80 meter. Materialen als sanitair en tegels kopen wij zelf.

Badkamer verbouwen en WC begane grond

Badkamer is 2,5 bij 2,5 meter groot. We willen het leidingwerk laten verleggen. Betegelen wanden en vloer. T-opstelling creëren. Plaatsen hangend toilet, wastafelmeubel en een douche. Designradiator plaatsen. Ventilatie aanleggen. Toilet beneden: hangend toilet en fonteintje plaatsen. Betegelen wanden en vloer. Vloertegels ook doortrekken naar de hal. Totale vloeroppervlakte dan ongeveer 2 bij 2,5 meter. In toilet, hal en badkamer verlaagd plafond plaatsen. Wij hebben alle spullen in huis en we weten precies wat we willen en hebben alles op een tekening staan.

Badkamerverbouwing

Thans zijn er twee wastafels en een wirlpool in de badkamer aanwezig en deze moeten eruit. Ik wil graag een badkamermeubel met 1 wastafel en een inloopdouche met een zitje. Voorwaarde is dat de verbouwing snel kan plaatsvinden en advies waar ik de spullen kan uitzoeken en bestellen. Badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter. Ook betegelen wanden en vloer.

Door lekkage is de badkamer toe aan een ...

Door lekkage is de badkamer toe aan een grondige verbouwing. Eerst slopen en dan opnieuw opbouwen. Bad vervangen voor een inloopdouche, vervangen afvoer, plaatsen nieuw toilet en aanbrengen tegelwerk. Graag advies over mogelijkheden en evt. leveren sanitair.

Opnieuw betegelen, hangende wc plaatsen, ...

Opnieuw betegelen, hangende wc plaatsen, vloer betegelen, leidingen verleggen en verwarming verleggen.

Renovatie toilet en opnieuw betegelen ...

Renovatie toilet en opnieuw betegelen gangvloer. Renovatie toilet bestaat uit opnieuw betegelen wanden, vloer, plaatsen hangtoilet (nieuwe afvoer naar riool), fontein, stucadoorswerk (ca. 3m2). Toilet en gang worden gestript opgeleverd.

moet een ombouw voormijn bad hebben

moet een ombouw voormijn bad hebben