Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamertegels leggen:

Badkamertegels leggen

Ik wil op een klein deel van de badkamervloer tegels laten leggen. De oppervlakte is 270 x 205 cm. Er ligt nu een kurkvloer; die halen we er zelf uit. Mogelijk is voorstrijken nodig. Het formaat van de tegels is 62 x 31 cm. Afkitten van de omtrek (buitenrand).
Onze klant uit Wehl (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamertegels leggen uit heel Nederland:

Badkamertegels leggen

Ik heb Gamma badkamertegels gekocht (Almansa zwart) en wil ze graag laten leggen. Oppervlakte is 1.80 m2. Graag een offerte voor tegels over oude tegels heen leggen en offerte voor demontage oude tegels en vervolgens het leggen nieuwe tegels.

Tegels zetten in badkamer en laminaat leggen in woonkamer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van 20 m2 laminaat. En 15 m2 badkamertegels. 15 x 15 cm en 10 x 10 cm. Verder in de andere badkamer tegels van 60 x 60 cm, 10 m2.

Klik pvc in badkamer leggen

Ik wil klik-pvc (licht-grijs) in mijn badkamer laten leggen over de badkamertegels heen. Tegelvoegen zijn slecht. Oppervlakte is 4,5 m2. Het klik-pvc is nog aan te schaffen. Moet gelegd worden om de doucheruimte heen.

Renovatie WC en badkamer

Graag zouden wij de wc laten vervangen (nu staande naar hangende wc). Het aanbrengen van nieuwe tegels tot +/- 1 meter hoog. Vloer is niet nodig. Infrezen van de leidingen. Plaatsing en aansluiting wastafel met kraan + Leggen badkamertegels ongeveer 4 m2 (over bestaande tegels). Plaatsing broyeur (inclusief verwijderen/afvoer oude broyeur) in badkamer. Optioneel mogen ook de materiaaldelen (wc e.d. ) worden aangeboden.

Opknappen van de badkamer

Ik wil een (inbouw) bad laten plaatsen met badwand en een nieuw badkamermeubel. Ook wil ik nieuwe badkamertegels laten leggen met in totaal een oppervlak van 110 bij 168 cm. Het bad moet komen op de plek waar nu de douche zit. Badkamermeubel heeft een wastafel, onderkast en spiegelkast. Oude wastafel verwijderen. Op dit moment is de vloer ook betegeld, ik denk dat de nieuwe tegels hier overheen kunnen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamertegels zetten

Graag offerte voor leggen vloertegels en wandtegels badkamer. Afmeting badkamer: 2,20 m x 2,50 m Afmeting wandtegels: 30 cm x 60 cm Afmeting vloertegels: 60 cm x 60 cm oude tegels zijn al verwijderd.

badkamerklus

Leggen van nieuwe badkamertegels op de vloer, tegelen over oude tegels heen, excl de douchehoek. Badkamer van ongeveer 2 x 3 meter, leggen met listello (kleine siertegel tussen de grotere tegels door). Plaatsen wandje om douchehoek heen. Plaatsen wandmeubel met wastafel en kraan. Spullen zijn al besteld en binnengekomen.

Badkamervloer betegelen

De badkamertegels van de vloer moeten er eerst uit worden gesloopt. Daarna nieuwe tegels leggen. Geen groot oppervlak, ongeveer 7/8 m2. Graag advies van bedrijf voor wat betreft het douchegedeelte.

Badkamertegels zijn rot, lekkage, ...

Badkamertegels zijn rot, lekkage, uithakken van vloer en tegels en opnieuw leggen en aansluiten / afkitten. En eventueel nieuwe douchecabine.