Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer en toiletruimte verbouwen:

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Ik wil mijn badkamer en toilet verbouwen. Badkamer is 190 x 150 cm. Er moet een koofje om een leiding worden gemaakt, het plafond vernieuwd en gestuct, inbouw-toilet opnieuw omkist (zit nu mdf op) en een drain-afvoer worden geplaatst. Daarna de vloer en de wanden tot aan plafond nieuw betegeld. Het toilet (90 x 150) nieuw inbouw toilet. Ombouw tot aan het plafond en nieuw verlaagd plafond inclusief stuken. In de achterwand een nis van bijvoorbeeld 60 x 60. Alleen nieuwe wandtegels tot aan plafond. Eventueel in overleg mag de vakman tegels aanbieden.
Onze klant uit Warnsveld (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en toiletruimte verbouwen uit heel Nederland:

Twee badkamers en een toiletruimte geheel verbouwen in 2020

We hebben net een huis gekocht en we willen de twee badkamers en het toilet dit jaar nog laten verbouwen door uitstekende vaklieden. Het huis zal tijdens het werk onbewoond zijn. In principe leveren wij de tegels en sanitair aan, de uitvoering is verder geheel voor uitvoerder. Het gaat om geheel slopen en opnieuw opbouwen van de ruimtes. De grote badkamer op de begane grond blijft qua layout hetzelfde (zie foto funda), met een grote inloopdouche (muur bouwen tussen douche en bad, klaar om glazen deuren te hangen) met bad ernaast. Forse witte, matte tegels aan de muur met sierstrip, waarschijnlijk 60x60 tegels op de vloer. Bovenbadkamer layout bijna hetzelfde als nu (zie foto funda), behalve dat het toilet kwartslag draait en aan de muur komt waar nu verwarming zit. Hoek inlooppdouche hoek bouwen met muurtje naast toilet en muurtje naast deur (elk ca 50 cm breed, klaar voor een glazen deur daartussen (zie bijgevoegde foto van de douchehoek die we nu hebben, we zoeken net zoiets). Tegelwerk hetzelfde als beneden. Toilet beneden blijft zelfde layout, met tegelwerk hetzelfde als badkamers. We begrijpen dat het nu om een goede indicatie gaat en dat we, nadat we tot in detail alles besproken hebben en e.e.a. gezien is, tot een definitieve prijs gaan komen.

Tegelwerk badkamer

Na lekkage, moet het tegelwerk in de douche en toiletruimte vervangen worden. Tegels wit afmeting 60 x 30 cm. Totaal 11 m2. Bekisting graag meenemen. De offerte moet eerst bij de verzekering ingediend worden.

Toiletruimte renoveren en 3 nieuwe binnendeuren

Mijn appartement ligt op de begane grond van een flatgebouw. De toiletruimte moet compleet gerenoveerd worden. Alles eruit slopen en afvoeren. Tevens het betegelen van een vloertje in een wasmachinekast. En in de badkamer het sifon van de wastafel vernieuwen. Ook wil ik graag 3 nieuwe binnendeuren met glas laten plaatsen in overleg met de vakman.

Badkamers en toiletten stucen en latexen

Sleuteloverdracht is donderdag 16-07-2020. Graag een Stukadoor vanaf week 31/week 32 voor watervast (!) stucwerk (graag Aquastuc van Knauff) voor de onderstaande ruimtes; -Toiletruimte op de begane grond (11,88 m2) Stucwerk 4 wanden (Ruimte volledig stucen) -Badkamer 1e verdieping (20,25 m2) Stucwerk 4 wanden (Douchehoek wordt betegeld) -Toiletruimte 2e verdieping (9,72 m2) Stucwerk 3 wanden (Ruimte volledig stucen) -badkamer ensuite 2e verdieping (10,29 m2) Stucwerk 2 wanden (Douchehoek wordt betegeld) Ondergronden zijn watervaste giboblokken. Afwerking moet in spiegelglad pleisterwerk. De rest van de woning dient ook geschilderd (Latex spuitwerk) te worden. BG- Woonkamer, keuken, hal, vide 1e- Overloop, washok, werkkamer vide, slaapkamer 1 2e- Trapentree, techniek kast, balustrade, inloopkast (in totaal 185,73 m2 latex spuitwerk) Kleur eindafwerking (Sikkens Tranquil Dawn) J5.03.71 BG- Toilet 2e- slaapkamer, badkamer ensuite, toilet 49,51 m2 Kleur eindafwerking (Sikkens Denim) S0.10.50 1e- slaapkamer 2 30,12 m2 Kleur eindafwerking (Sikkens Sunshine Geel) G0.31.84 1e- badkamer 20,25 m2 Kleur eindafwerking (Sikkens Oud Roze) B7.10.59 Graag wil ik vragen het stuk- en schilderwerk los van elkaar te offreren. Uitvoering stukwerk bij voorkeur week 31 Uitvoering schilderwerk bij voorkeur week 32 De woning is verder helemaal leeg en de stopcontacten worden door ons verwijderd.

Installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten

Op 01-09-2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het gaat om het opbouwen van de dan gesloopte badkamer van circa 6 m2. Al het sloopwerk en de opbouw van nieuw muurtje voor een bouwkundig aparte toiletruimte wordt al door derden uitgevoerd. Wij hebben iemand nodig die tegels kan zetten, bad, douche, sunshower, kranen, etc kan plaatsen. Dus een installateur/loodgieter met ervaring en kennis van zaken. In de badkamerruimte: leidingen (ver)leggen tot tegelen tot plaatsen en monteren van al het sanitair. In de nieuwe (bouwkundig gescheiden) toiletruimte: nieuwe wc plaatsen, tegelen en aansluiten van sanitair Toiletruimte op begane grond: tegelen en aansluiten fonteintje. Loodgieterswerk: aansluiting wasmachine/droger, cv verleggen, leiding kraan beneden keuken. Indien mogelijk vanaf circa week 36/week 37 graag starten indien mogelijk.

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden

Complete renovatie van de badkamer op de 2e verdieping en de toiletruimte op de begane grond. Oude badkamer compleet verwijderen en afvoeren. En toiletruimte benedenverdieping ook compleet strippen en afvoeren. Alles nieuw in moderne stijl, materiaal in overleg met vakman aan te schaffen. Graag een vakman die engelstalig is.

Waterleiding verleggen + betegelen van badkamer en toilet

Voor mijn nieuwbouw appartement ben ik opzoek naar iemand die de waterleiding in mijn keuken een paar cm kan verleggen en badkamer en toiletruimte kan betegelen. Het gaat om 40m2 dat betegeld moet worden. Vloertegels zijn 20x20cm, wandtegels zijn 7,5 x 15cm.

Douche-ruimte plaatsen

Wij willen graag een opbergkast op de gang ombouwen tot een douche-ruimte. Het oppervlak van deze ruimte is ongeveer 1.131 m2 (87cm breed bij 130cm diep). Het enige wat er uiteindelijk functioneel in deze ruimte moet komen is een douche, meer zou er waarschijnlijk niet in passen. Op dit moment is het dus een opbergkast zonder toegang tot water. Gelukkig zit er direct naast deze opbergkast wel een toiletruimte, met toegang tot koud water en een aansluiting op de riolering. Warm water is lastiger. Hiervoor zal er een nieuwe leiding geplaatst moeten worden vanuit de keuken. Die zit niet ver verwijderd van deze ruimte, maar zal wel door minimaal 2 muren moeten gaan. De eerste muur is de muur tussen de keuken en de overloop, en de tweede muur is zit tussen de overloop en de opbergkast in. Een ander ding om aan te denken is ventilatie. In deze ruimte zit gelukkig een plek in de muur hoog bovenin waarmee de lucht in de ruimte geventileerd kan worden, maar dit zal natuurlijk wel even mooi afgewerkt moeten worden. Nog een ding is elektra natuurlijk voor de verlichting. Er is al een lamp aanwezig in de ruimte, maar die mag 100% zeker vervangen worden door een spotje verwerkt in het plafond. En uiteraard zal er dus ook getegeld moeten worden: ongeveer 1.2 m2 aan vloertegels, en ongeveer 8m2 aan wandtegels. We zaten er ook aan te denken om er een klein pendeldeurtje in te plaatsen, zodat een deel van de ruimte gebruikt kan worden om handdoeken op te slaan. Ik ben benieuwd wat het zou kosten om deze opberg ruimte om te toveren tot een mooie badkamer, en hoelang het zou duren om dit te realiseren. Ik heb een foto bijgevoegd met het huidige aanzicht van de ruimte. Ter referentie, aan de rechterkant van deze kamer bevind zich dus het toilet waar af- & toevoer van water mee gedaan kan worden.

Badkamer + toilet

Rond oktober 2020 willen wij onze badkamer geheel tot aan het plafond en de toiletruimte circa tot halve hoogte laten tegelen. De badkamer heeft een raam en heeft een vloeroppervlak van 2,30 meter x 2,70 m. De toiletruimte meet 1,5 m2 vloeroppervlak. Totaal m2 aan tegelwerk vloeren en wanden circa 40 a 45 m2.

Partners

Partners van Casius