Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Warnsveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Warnsveld heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Warnsveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Warnsveld of directe omgeving.

81 klanten uit Warnsveld bevelen een bij Casius in Warnsveld aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Warnsveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Warnsveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Warnsveld:

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Ik wil mijn badkamer en toilet verbouwen. Badkamer is 190 x 150 cm. Er moet een koofje om een leiding worden gemaakt, het plafond vernieuwd en gestuct, inbouw-toilet opnieuw omkist (zit nu mdf op) en een drain-afvoer worden geplaatst. Daarna de vloer en de wanden tot aan plafond nieuw betegeld. Het toilet (90 x 150) nieuw inbouw toilet. Ombouw tot aan het plafond en nieuw verlaagd plafond inclusief stuken. In de achterwand een nis van bijvoorbeeld 60 x 60. Alleen nieuwe wandtegels tot aan plafond. Eventueel in overleg mag de vakman tegels aanbieden.

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil het bad laten verwijderen en een inloopdouche laten maken. Het bad staat schuin in een hoek van de badkamer, na verwijdering willen wij het bad nog wel hergebruiken. De badkamer heeft een afmeting van ongeveer 2 x 2.50 meter. De overdracht van de woning vind plaats op 20 april 2018.

Verbouwen badkamer 8 m2

Wij gaan onze badkamer van 8 m2 verbouwen. Hierbij gaat het bad worden vervangen door een toilet en de muren (gipswanden) moeten worden vervangen en betegeld de vloeren opnieuw betegeld en waarschijnlijk worden voorzien van een vloerverwarming. De douche blijft zoals die is. De badkamermeubels (wastafelmeubel en spiegel) zijn inmiddels aangeschaft en er is een tekening aanwezig wij willen graag een vrijblijvende offerte.

Opnieuw betegelen van douchehoek, ...

Opnieuw betegelen van douchehoek, huidige tegels moeten er af omdat muur doorslaat. Tegels heb ik zelf. Twee kleine muurtjes.

Het opknappen van de badkamer; Tegels ...

Het opknappen van de badkamer; Tegels aan wanden en vloer, nieuw sanitair plaatsen, radiator plaatsen, leidingwerk een en ander verleggen, raam en deur moeten evt. vervangen worden, plafond met spots.

Kleine renovatie badkamer: toilet ...

Kleine renovatie badkamer: toilet vervangen, wastafel vervangen, kranen vervangen(incl. keuken en wc), voegwerk douchevloer repareren/vervangen. We kunnen zelf slopen en afvoeren, zoeken zelf de spullen uit en helpen bij montage. Dus samenwerking gezocht.

muren en vloer betegelen bad kamer

muren en vloer betegelen bad kamer

Wij hebben bij brugman een badkamer ...

Wij hebben bij brugman een badkamer gekocht, deze moet in onze oude badkamer geplaatst worden. De wasmachine die nu in de badkamer staat moet naar zolder worden verplaatst. Op zolder moeten daarvoor ook aansluitingen worden gemaakt.

Installatie van leidingen (water en CV) ...

Installatie van leidingen (water en CV) en electra. Betegelen van vloer en wanden.