Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad installeren:

Bad installeren

Wij willen het bad in onze badkamer vervangen. Er zit nu een bubbelbad in. Dit moet vervangen (en afgevoerd) worden door een 'gewoon' bad van 170 x 75.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad installeren uit heel Nederland:

Werkzaamheden badkamer

Ik zoek iemand die in onze badkamer een muur en schuifdeur (Xinnix X5) kan plaatsen en een vrijstaand solid surface bad kan installeren. Bad is 168lx68bx50h. De muur zal ongeveer 2 meter breed moeten zijn en afgewerkt moeten worden waar nodig.

Badkamer verbouwen: leidingwerk, plaatsen bad en douche, tegel- en stucwerk

Wij willen graag onze hele badkamer renoveren van ons nieuwe huis waarvan we 1 juli de sleutel krijgen. Wij willen van 1 douch naar een douch en een bad. Leidingen moeten waarschijnlijk worden omgelegd. Daarnaast graag betegelen van wanden en vloer, stucen plafond en installeren wc/douch/bad en badkamer meubel. Wie het sloopwerk uitvoert, ligt aan de kosten. Zou u deze kosten kunnen specificeren op de offerte?. De badkamer is 2.48 bij 2.64 m bij ongeveer 2.20 m hoog. Tegels, meubel en kraan leveren wij aan. Spullen zoals pijpen etc. graag door u. Het liefste zouden wij 2 juli willen beginnen met de klus, als dat mogelijk is. Zouden wij vooraf van de offerte een kleine indicatie kunnen ontvangen? Op funda staat een 360 graden foto waar u de badkamer al een beetje kunt bekijken. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is. Wij zijn opzoek naar een realistische prijs.

Doorstroomboiler

Ik wil graag een doorstroomboiler laten plaatsen. De doorstroomboiler moet geschikt zijn voor een bad waarbij in min 10 ltr per minuut warm water wordt geleverd. Mijn plan is 3 fase aan te leggen. De oude boiler wordt door de netbeheerder verwijderd. Het gaat dus puur om het installeren van de boiler. Gaat om warm water voor douche, keuken en bad voor een een appartement op de 10e verdieping (70 m2). Lift is aanwezig.

Badkamer vernieuwen in drie woningen

Oude badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen voor 3 woningen. Het gaat om 3 badkamers in 3 woningen, twee ervan zijn ongeveer 10m2. De derde is ongeveer 7m2. Het is de bedoeling dat alles gestript wordt en de nieuwe wordt geinstaleerd. Dit betekend tegelwerk, installeren nieuwe douche en in 1 van de 3 badkamers komt een nieuw bad. Het is de bedoeling dat ik in overleg met u al het materiaal aanschaf en dat u het komt installeren. Ook dient de oude badkamer stuk voor stuk worden afgevoerd.

Badkamer vernieuwen

In de badkamer staan een douche met douchebak, een bad en een klein badkamermeubel. Deze dienen verwijderd te worden. Ook de tegels verwijderen. Afm badkamer is 2,1 x 3mtr. Dan opnieuw tegelen, gesloten douchecabine installeren en bad installeren en badkamermeubel met 2 kranen en wasbakken installeren.

Installatie nieuwe badkamer (casco nieuwbouw, GEEN sloop nodig)

We willen een nieuwe badkamer laten installeren in onze nieuwbouwwoning. Er is dus GEEN sloop of afvoer van oud materiaal nodig. De nieuwe badkamer bestaat uit: hangtoilet, bad, inloopdouche, opbouw kranen en douchekraan, dubbele wastafel, spiegel en uiteraard vloer- en wandtegels. De oppervlakte is 7 m2.

Een nieuwe CV-ketel installeren en leidingen leggen

Ik zoek een CV-specialist die mij kan helpen. Op zolder gaan we een tweede badkamer maken. Hiervoor moeten de leidingen worden aangelegd. Er is al water aanwezig op zolder, vlak naast waar de badkamer moet komen. Er moeten twee punten voor wastafels komen en een douche/bad aansluiting. De ketel willen we ook graag vervangen. Aangezien we de muren voor deze badkamer nog moeten bouwen, kunnen de leidingen daar in weggewerkt worden. Het uiteindelijke aansluiten van de kranen zullen we zelf doen. Het gaat dus om het aansluiten van een nieuwe CV-ketel en het leggen van leidingen voor de nieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen

Formaat badkamer 1.96 x 2.40 Wij verzorgen het verwijderen van de tegels en bestaande meubels. De mebeuls, tegels en het sanitair worden door ons aangeschaft. Lijm, bevestigingsmaterialen en kleine goederen graag meenemen in de offerte. Offerte zou moeten zijn: - stuccen/ egaliseren van muren - waterdicht maken van de badkamer - tegelen wanden - bad plaatsen + aansluiten afvoer en kranen - douche verplaatsen & aansluiten - verplaatsen & installeren van WC + afvoer voor wc - plaatsen wastafel meubel - verwarming verplaatsen Afhankelijk van kunnen behouden van huidige vloertegels, zo niet - optioneel vloerverwarming als losse post begroten - egaliseren vloer - tegelen vloer

verbouwing badkamer

Ik wil graag voor mijn dochter de badkamer laten opknappen. Die is door vorige eigenaar erin gezet. Tegelwerk is nog utitstekend en tijdloos, willen we laten zitten. Maar al het sanitair is echt aan vervanging toe. Wensen: douche/badcombinatie ipc douche, zwevend toilet ipv huidig toilet, wastafelmeubel ipv losse wastafel, afzuiging. Alles op dezelfde plek als nu dus geen weinig leidingenwerk. Bad en wastafelmeubel hebben we al op het oog. Oud sanitair verwijderen doen we zelf. Maar goed installeren moet een vakman doen! Afmeting badkamer 2.00 breed, 2.60 diep, 2.45 hoog. Foto's zijn biijgevoegd.

Badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen

Betreft badkamer en 2 WC's ruimtes BK 2,5 x 2,5 meter - wanden herstellen (wij zullen oude BK weghalen) - tegelen vloer en muren (60 x 60 vloer en muur verschillende maten) - verleggen leiding voor bad en mogelijk radiator - installeren elektrische vloerverwarming - installeren drain - plaatsen douche hoek opstelling - plaatsen bad en kraan - plaatsen badmeubel Voor WC's (2 x): - veranderen staand toilet in hangend - tegelen wanden en vloer - installeren WC en toilet Wij krijgen 20-5 de steutel en zouden graag in juni de BK/WC geplaatst hebben. Wij zorgen voor de materialen (behalve lijm, cement etc)

Partners

Partners van Casius