Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Wageningen of directe omgeving.

454 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wageningen:

Bad vervangen voor douche

Ik wil een offerte aanvragen voor mijn schoonvader. Hij is slecht ter been en daarom willen we het bad vervangen voor een douche/douchecabine. De douche hangt al boven het bad. Alleen verwijderen en afvoeren van het bad en het betegelen onder het bad/ en de afvoer zou voldoende zijn. Ik vermoed dat het niet nodig is om leidingen te verleggen. (Zie foto, ik heb eventueel meer foto’s) graag ontvang ik een offerte.

Bad installeren

Wij zoeken iemand om een bad te plaatsen. Wij hebben het bad met front paneel en glaswand al gekocht. Het bad is om te installeren op de plek van de douche (foto attachment). Wij hebben met een ander bedrijf geconsulteerd en dit is de lijst voor het werk: -Plaatsen bad -Afvoer bad aanpassen -Plaatsen van 3 vloertegels -Afkitten Kunnen jullie een offerte maken? We zouden graag snel een offerte hebben (wij moeten nl snel kiezen voor offerte).

Bad installeren

Wij willen het bad in onze badkamer vervangen. Er zit nu een bubbelbad in. Dit moet vervangen (en afgevoerd) worden door een 'gewoon' bad van 170 x 75.

Badkamer en toilet renovatie

Ik wil graag het toilet en de badkamer vernieuwen. Het toilet is 1 bij 1 meter groot en de badkamer 1.30 bij 2 meter. Het oude sanitair en tegels moeten bij beide worden verwijderd en afgevoerd. In de badkamer is nu een douche en een wastafel aanwezig. Graag zou ik hier ook een toilet realiseren. Bij het douchegedeelte dient er een muurtje gemetseld te worden. De wanden en de vloer wil ik laten betegelen. In het toilet wil ik graag of een zwevend of een staand toilet laten plaatsen. Verder wil ik hier een fonteintje en tegelwerk. De wanden moeten tot de helft betegeld worden.

Douchecabine monteren

Ik zoek een badkamerspecialist die een douchecabine kan monteren in mijn badkamer. De badkamer bevindt zich op de 4e verdieping welk per lift bereikbaar is.

Bruynzeel douchewand monteren

Ik wil graag een douchewand van Bruynzeel monteren. Deze is 90 cm breed.

Total toiletrenovation of 2 toiletrooms

I would like to renovate the 2 toiletrooms in the newly bought house. The old toilets have to be removed and replaced by new. And tiling needs to be taken down. So then all has to be retiled and electric wiring constructed. Id like to start the project somewhere in the first two weeks of februari.

Douchecabine plaatsen

De klant wil zijn 2 roterende douchewanden laten verwijderen en een nieuwe 'Compact' douchecabine laten installeren. Inclusief oude douche laten afvoeren.

Kraan en afzuiging plaatsen in badkamer

De ventilator in de badkamer heeft het begeven, waardoor er veel vocht in de badkamer blijft hangen. Die moet zsm vervangen worden. Daarnaast is de kraan van het fonteintje in het toilet ook aan vervanging toe.

Toilet in badkamer plaatsen en aansluiten

Er is geen toilet (hangend) in dr badkamer (1ste verdieping) in het huis dag wij willen kopen... dus wij willen er een toilet in laten plaatsen... graag een indicatie van de kosten.... inclusief de afwerking uiteraard.

Elektrische vloerverwarming repareren in de badkamer

Vloerverwarming werkt niet meer. Ik meet geen weerstand meer tussen de aansluitdraden die aan de mat zijn aangesloten. Graag meten waar de breuk zit, waarna eventueel reparatie, waarbij er hooguit 4 tegels uit moeten.

Badkamer laten verbouwen

Ik will de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2,17 bij1,90 meter. In de badkamer wil ik een douche, toilet en badmeubel. De wanden en vloer betegelen met tegels.

Douchedeur en zijwand monteren

1 glazen douchedeur + glazen zijwand tegen de wand aan monteren en afkitten. Artikelnummer 504507. De artikelen zijn besteld.

Ophangen van badkamermeubels

Betreft het ophangen van 2 blokkasten en 1 kolomkast. Ik heb de materialen al besteld. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Verandering van de badkamer

Wij hebben nu een ligbad, dat wij eruit willen en daarvoor in de plaats op een gelijkvloers vloer het plaatsen van een douchescherm en toebehoren. Uiteraard ook een nieuwe douchekop en toebehoren. Nieuwe wasbak hoort erbij. We willen graag schimmelvrije verf in plaats van tegels. Wij hebben al de nodige mogelijkheden gezien in het GAMMA-filiaal in Wageningen. Ik zou graag een offerte willen ontvangen. Mocht u nog gegevens willen hebben of een foto van de huidige situatie dan hoor ik dat graag. Ik hoop van u te vernemen.

Volledige badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil graag mijn bad vervangen voor een inloopdouche, een wastafelmeubel, een toilet, kranen en ook wil ik graag de wand- en vloertegels vervangen.

Kit bij de douchebak vervangen

Onze douche lekt erg en op de kit zitten schimmel plekken, dus waarschijnlijk is moet de bak opnieuw gekit worden. De bak is 90 cm breed en heeft een kwart ronde rand. De badkamer heeft verder een tegelvloer. Bij gevoeg is een document met fotos. Graag allen via email reageren.

Showmodel douchecabine installeren

Ik heb een showmodel douchecabine bij Gamma Wageningen gekocht. Wat kost het om de douchecabine daar te demonteren, naar mijn huis te vervoeren en daar te plaatsen? Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil graag gebruikmaken van de montageservice voor mijn badkamer. Ik wil graag een douchecabine met douchebak laten plaatsen. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Toilet met inbouwreservoir plaatsen

Ik wil een toilet laten plaatsen (inbouwreservoir). Er staat nu een oud toilet, een staand toilet. Ik wil nu graag een zwevend toilet. Er zal ook opnieuw betegeld moeten worden.

Bad, badwand en toilet plaatsen

Ik wil graag een bad, een badwand en een toilet laten plaatsen in een de badkamer. Ik zorg er zelf voor dat de oude exemplaren verwijderd zijn en dat de nieuwe ter plaatse aanwezig zijn. Oude bad was 170 bij 70 en het nieuwe bad (met zij en frontpaneel, dus geen tegelwerk) 180 bij 90 kan dan volgens mij relatief eenvoudig geplaatst worden. Toilet (staande) kan ook zonder veel problemen op de oude plaats bevestigd worden.

Douchecabine vervangen door inloopdouche

Het betreft het verwijderen van een douchecabine en het plaatsen van een inloopdouche. Betreft vooralsnog alleen nog een offerte. Graag offertes per email en graag niet per telefoon.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 200 x 250 cm graag helemaal vernieuwen. Het tegelwerk en sanitair moet er allemaal uit. We hebben nu een bad, maar we willen een inloopdouche. Er is nog geen toilet, maar we willen er een hangend toilet in laten maken. Er moet een badkamermeubel worden geplaatst van 120 cm breed, een handdoekradiator en wand- en vloertegels van 60 x 60 cm. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en een gespecificeerde offerte te verzorgen. Er mag ook een aanbieding voor de levering van alle materialen worden gedaan.

Douche opknappen

Wij zouden graag het plafond in de douche schimmelvrij krijgen, een goede aansluiting van douchekraan (misschien is dit wel de oorzaak van schimmel) en een nieuw staand toilet laten plaatsen.

Toilet renoveren

Graag wil ik de toiletten op de begane grond en de eerste etage laten renoveren. Het toilet beneden heeft een fonteintje en een openslaand raampje. Het toilet boven alleen een ventilatiemogelijkheid. Beide toiletten zijn 90 bij 95 cm en 210 cm hoog. De staande toiletten dienen te worden vervangen door zwevende toiletten en de wanden en de vloer moeten opnieuw worden betegeld.