Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor herstelwerk in de toiletruimte:

Herstelwerk in de toiletruimte

Omdat wij een lekkage hadden heeft de monteur een gat in de wc muur gemaakt om te kijken of lekkage hier zat. Dit gat van 25 cm ongeveer moet weer gemaakt worden. Er moet een gipsplaat afgewerkt worden. Ik heb geen betegelde wanden dus er moet alleen een beetje verf op. De wand zelf is ongeveer 1 bij 0,6 meter.
Onze klant uit Ulft (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelwerk in de toiletruimte uit heel Nederland:

Diverse herstelwerkzaamheden na waterschade

Er is in mijn woning een PVC-buis gebroken en daardoor is er waterschade ontstaan. Een loodgieter zal de PVC-buis vervangen. Om die buis goed te kunnen bereiken, wordt er in mijn toiletruimte ook een muur geopend. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het herstelwerk aan diverse treden van mijn houten trap, aan de muur rondom de pvc-buis, aan het tegelwerk en voor diverse schilderswerkzaamheden. Het is zinvol om de klus hier even te inventariseren. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik laat de werkzaamheden graag snel uitvoeren.

Inbouwtoilet vervangen en klein herstelwerk aan plafonds

Namens mijn zoon die momenteel nog in het buitenland verblijft, wil ik een offerte aanvragen voor het volgende. Er is lekkage geweest in zijn badkamer, doordat het inbouwreservoir van het toilet gescheurd was. Een loodgieter heeft dit geconstateerd en een tijdelijke maatregel genomen. Het gehele inbouwtoilet moet nu worden vervangen, inclusief de inbouwunit en toiletpot. Er moeten ongeveer 3 m² nieuwe tegels worden geplaatst. Het nieuwe toilet moet van een kwaliteitsmerk zijn, bijvoorbeeld Geberit. Het woonkamerplafond onder de badkamer heeft 3 kleine waterschade plekken. Die wil ik ook even laten afwerken. In de toiletruimte beneden is het plafond even geopend i.v.m. de lekkage. Daar moeten enkele plankjes worden teruggeplaatst. Ik wil graag telefonisch een afspraak maken, zodat het werk hier even kan worden bekeken. Het werk moet in de maand oktober worden afgerond.

Herstelwerk in toiletruimte

Wij hebben in onze toiletruimte een zwevend toilet. De tegels op de achterwand waarin zich de inbouwunit bevindt, laten los. Dat komt omdat deze op een verkeerde onderlaag zijn geplaatst. We willen dat tegelwerk en die ombouw laten slopen en dat deel opnieuw laten opbouwen. Het wandje moet mogelijk ook worden gesloopt en opnieuw opgebouwd. Ik zal zelf voor nieuwe tegels zorgen. Ik wil dan ook gelijk de vloer opnieuw laten betegelen. Het gaat om ongeveer 1,2 m² wandtegels en 2 m² vloertegels die over de bestaande tegels kunnen worden gelegd. Ik laat de klus graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Renovatie van badkamer en toilet en herstelwerk in de hal

Ik wil mijn badkamer gedeeltelijk laten renoveren. Er moeten leidingen worden vernieuwd en nieuwe kranen en afvoeren worden geplaatst. Er moet een blad worden gemaakt onder twee wasbakken en een nieuwe deur in een spiegelkast. In de douchehoek in de badkamer wil ik graag beton ciré laten plaatsen, indien mogelijk over de bestaande tegels. De douche meet 125 x 125 cm en is ongeveer 250 cm hoog. Verder wil ik een toiletruimte van ongeveer 200 x 125 cm laten renoveren. Het inbouwtoilet lekt en moet gerepareerd of vervangen worden. De kraan van het fonteintje moet vervangen worden. Eventueel wil ik ook hier de wanden laten voorzien van beton ciré over het bestaande tegelwerk. Door lekkage in het toilet is er schade ontstaan in de hal. Ik wil daar stucwerk laten herstellen en opnieuw laten schilderen. Graag ontvang ik een offerte voor de werkzaamheden.