Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Twello te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Twello heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Twello u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Twello of directe omgeving.

29 klanten uit Twello bevelen een bij Casius in Twello aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Twello bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: dakopbouw plat dak, badkamer renoveren, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Twello staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Twello:

Douchewand monteren

Het laten plaatsen van een douchewand.

Badkamer geheel vernieuwen

Graag laat ik de badkamer geheel vernieuwen: het bad eruit en een wc erin. Ook een nieuwe douchecabine en wastafelmeubel plaatsen. Het tegelwerk aan de wanden tot aan het plafond en nieuwe tegels op de vloer. Het slopen van de huidige badkamer doen we zelf. De badkamer is 3 x 2 meter. De materialen schaffen wij zelf aan.

Badkamer renoveren

Wij willen een bestaande (kleine) badkamer (2,87m x 1,73m) graag op laten knappen. Dit betekend dat er ipv het bad een douche moet komen en al het tegelwerk vernieuwd moet worden. Toilet blijft behouden maar wel graag een nieuwe wastafel/meubel. Voor de douche het liefst geen douchecabine maar een muurtje met een glazen deur. Het sloopwerk zullen we zelf doen. Ideaal zou zijn als de renovatie in september kan plaatsvinden.

Badkamerrenovatie

De badkamer van 2,40 bij 2,40 dient te worden gerenoveerd. De oude badkamer dient te worden verwijderd en de wanden en vloer betegeld. De douchecabine dient te worden vervangen door een inloopdouche, er dient een wastafel geplaatst te worden en het toilet dient een zwevend toilet te worden. Het sanitair en de tegels zijn in overleg te leveren.

Douche

* montage nieuw afvoerputje * nieuwe tegelvloer, 90 x 90 cm van 10 x 10 cm tegels * montage hardstenendorpel in het vierkant * montage douchedeur en -wand * zorgvuldig afkitten en waterdicht opleveren * montage voorzetwand van gipsplaten, circa 1.20 x 90 * aftegelen met 25 x 20 cm tegels * afwerken hoekje met plaatmateriaal, circa 2.00 x 10 cm * aanbrengen tegels van 25 x 20 cm

Renoveren badkamer, opstelling blijft ...

Renoveren badkamer, opstelling blijft redelijk hetzelfde (bad vervalt, douche blijft aanwezig, evt 2 wastafels) Werkzaamheden: vernieuwen douchecabine + douchebak, ligbad, toilet, wastafel meubel, wand, vloertegels plus kraanwerk.

We willen het bad vervangen door een ...

We willen het bad vervangen door een douche en een toilet. Ipv een douchecabine willen we een een muurtje van +/- 2m. hoog. We willen de badkamer tot aan het plafond betegelen over de tegels die er al inzitten. Ook de vloer moet opnieuw betegeld worden. De leidingen voor de douche moeten worden verplaatst en ook moeten we kijken of er een afvoer zit voor het toilet. Het wastafelmeubel willen we vervangen door een dubbele wasbak.

Slopen van bestaand sanitair. Leidingen ...

Slopen van bestaand sanitair. Leidingen infrezen. Betegelen. Plafond met verlichting aanbrengen. Plaatsen toilet en stoom/douchecabine. Monteren verwarming. Plaatsen badmeubel.

de ruimte is vanaf de entree gezien 3mtr ...

de ruimte is vanaf de entree gezien 3mtr diep en 2.35mtr breed, het raamgedeelte beslaat de volledige breedte en is 1.10 hoog. de werkzaamheden die gedaan moeten worden bestaan uit de volgende zaken :vloer aanbrengen met zwaluwstaart profielplaat + isolatie en verwarming elektr. vloer + wanden betegelen. muurtje plaatsen ten behoeve van de douch. Douch vloer moet aflopend zijn naar het afvoerputje. Ventilator/afzuiging aanbrengen (pijp is aanwezig). sanitair plus aan en afvoeren aaanbrengen. evt elektrische aansluitingen aanbrengen of verplaatsen. Systeemplafond aanbrengen. Geheel moet gebruiksklaar worden opgeleverd. Badkamer word leeg opgeleverd. dus je kan zo aan de slag.

Huidig sanitair wordt vervangen, wc ...

Huidig sanitair wordt vervangen, wc wordt nu zwevend toilet, nieuw bad, nieuwe wastafel met smallekast. nieuwe wand- en vloertegels, design radiator vervangt de huidige. Ik zou alle spullen bij bv Gamma willen kopen, heb een vakman nodig die alles installeert.