Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Putten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Putten heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Putten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Putten of directe omgeving.

96 klanten uit Putten bevelen een bij Casius in Putten aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Putten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, badkamer plaatsen en binnenwanden aanbrengen, voor een woongebouw - leveren en monteren douchedeuren, badkamerrenovatie, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Putten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Putten:

Douchecabine vervangen

Ik wil de huidige douchecabine verwijderen, afvoeren en daarna door een nieuwe (90x90) laten vervangen. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Geiser schoonmaken en nakijken

Wij hebben een chalet op het prinsenpark in Putten waar een geiser in zit . Deze is aan een schoonmaak beurt toe.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een nieuwe zijwand en swingdeur plaatsen. (alleen bevestigingen in de tegelwanden. (dus niet in de vloer. Wordt waarschijnlijk van het merk sealskin.(in geheel nieuw gebouwde woning)

WC ruimte totaal vernieuwen en tevens vloertegels in hal leggen

Ik wil de wc ruimte verbouwen. Een nieuw hangend toilet en een fonteintje met kraan. Ook andere tegels aan de muur in het toilet. Daarnaast nieuwe tegels op de vloer in de wc en hal. Oppervlakte vloer is in totaal circa 11 m2 en de toiletruimte is 97 breed en 122 cm lang, de hoogte circa 240 cm.

Badkamer in een chalet plaatsen

Douche van vakantiechalet vernieuwen: nieuwe douchebak en wand (80x80), nieuwe kraan, afkitten, etc. De douchebak, wand en kraan voorzien we zelf. Overig materiaal en arbeid. Oude cabine/ bak verwijderen en afvoeren.

Toiletruimte vernieuwen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten opknappen van mijn wc-ruimte. De ruimte is ongeveer 1.05 x 1.15 x 2.35 meter groot. Ik wil graag het staande toilet laten vervangen voor een hangend toilet met inbouw reservoir. De wanden en de vloer opnieuw betegelen (de oude tegels heb ik al verwijderd). En het houten plafond voorzien van gipsplaten met een lichtpunt.

Badkamer helemaal vernieuwen

De opdracht gaat om een huis dat nog in aanbouw is en ik ben benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een volledig nieuwe badkamer. Het gaat om een nieuwbouw badkamer van 3190 x 2160 mm. Vrijhangend toilet, douche, bad en badmeubel. Muurtje meteen nis achter het bad en naast de wc een muurtje met een nis. Hier tussen een douche deur. Vloertegel 60 bij 60 wand 30 bij 60 cm. De materialen heb ik tegen de tijd zelf aangeschaft.

Aanbouw veranderen in badkamer en slaapkamer

Er is aan ons huis een aanbouw. Hier willen wij graag een slaapkamer met badkamer van maken. Water en afvoer is in de aanbouw al aanwezig. De afmeting van de aanbouw is ongeveer 4 bij 8 meter. Keukenblok en vaatwasser plus wasmachine staan nu in de aanbouw. Leidingwerk is grotendeels aanwezig(rekening gehouden bij bouw). Betegelen wanden en vloer. Plaatsen douchecabine en wastafel. Radiatoren zijn al aanwezig. Materiaal in overleg. Plafond moet geplaatst worden in slaapkamer en badkamer. Voor de slaapkamer hoeft verder niet zoveel te gebeuren. Er moet wel een tussenwand geplaatst worden. En de deur dichtmetselen.

Badkamer vernieuwen

Badkamer strippen en opnieuw opbouwen in de bestaande, beperkte, aparte ruimte die er nu voor is. Uitbouwen is geen mogelijkheid gezien de aparte bouw en plaats van de badkamer (drie buiten muren en een gang). Maten 1.35 m x 2.70 m , en het is gesitueerd onder een schuin dak. Doucheputje aanleggen, plafond erin, ventilatie, licht, 1 of 2 wastafels en verder alleen maar tegelen. Materiaal in overleg.

toilet

Plaatsen van zg. hangtoilet en tegelen (ca8 m2). Materiaal heb ikzelf in huis. Ik denk aan grote tegels.

De hele badkamer moet worden vernieuwd, ...

De hele badkamer moet worden vernieuwd, een apparte douche, d.m.v. een muurtje een ligbad, toilet 2 wastafels en vloer en wandtegels, deze tegels moeten groot zijn. Graag wil ik advies over de beste indeling van de badkamermeubels. In augustus zou het moeten gebeuren.

Ik wil de kleine badkamer (3m2 )in mijn ...

Ik wil de kleine badkamer (3m2 )in mijn vakantiehuisje laten moderniseren. Er moet een deur in een gipsblokkenmuur dichtgemaakt worden en een ander gipsblokkenmuurje verplaatst (zodat er net een halve m2 bij komt). Deze muurtjes moeten dan aan de andere kant gladafgewerkt worden. Ik wil graag electrischvloerverwarming en een designradiator. Verder wil ik de wc laten vervangen door een zwevende toilet (op dezelfde plek) en een (apart aan te schaffen) wastafel(meubel) laten ophangen. Vloer en wanden zijn betegeld maar wil ik graag nieuw laten tegelen. Ik schat dat er ongeveer 16m2 wandtegels nodig zijn.

Badkamer: Tegelvloer: opnieuw ...

Badkamer: Tegelvloer: opnieuw betegelen. Nieuwe radiator plaatsen. Wastafel met ombouw/onderkast plaatsen. Hangend toilet plaatsen. Muur betegelen tot aan het plafond. Nieuwe verlichting. Douche cabine plaatsen met kraan.

Onze complete badkamer moet gerenoveerd ...

Onze complete badkamer moet gerenoveerd worden.

Het installeren van de badkamer, bad, ...

Het installeren van de badkamer, bad, douchecabine en c.v., kranen, verlichting, toilet en tegelwerk. Tevens de w.c. beneden. Dit gebeurd niet door de aannemer. Alles wordt op de standaard plaatsen afdgedopt.

badkamer moet in zijn geheel opnieuw ...

badkamer moet in zijn geheel opnieuw betegeld, vloer en muren. worden, waarbij de wastafel verplaatst moet worden met daarbij de afvoer. De kraan van de douche moet, indien mogelijk ook op een andere muur gezet worden

Het gaat alleen om het verwerken van de ...

Het gaat alleen om het verwerken van de materialen. Het sloopwerk wordt voorafgaand verricht. De materialen zijn/worden door mijzelf aangeschaft. De badkamer is ruim 2x2 meter. De muren moeten geschikt gemaakt worden voor het tegelwerk. Er komen twee wastafels in en een klein badkamerkastje. Er komt of een nieuw bad of een douchecabine in ( in dat geval zonder douchebak maar met gootje). Er staat nu nog een oud toilet in maar ik wil een hangtoilet erin laten zetten. Het tegelwerk moet tot aan het plafond. De tegels zullen een formaat hebben van waarschijnlijk 25x33, terwijl de vloer waarschijnlijk 33x33 zal worden. Ik heb nu ook al twee wastafels dus hier zal niet veel extra werk op zitten. In het geval ik een gootje zal gebruiken zal dit ingemetseld moeten worden.

Huidige badkamer renoveren tot nieuwe ...

Huidige badkamer renoveren tot nieuwe look. Tegelwerk verwijderen en leidingwerk aanpassen. Bad moet worden verwijderd. Er moet een douchekabine worden geplaatst, een toillet en een dubbelwastafelmeubel. De vloer en de wand moeten daarna worden voorzien van tegels. De kwaliteit moet goed zijn, maar het gaat om ruimte (6 pers. huishouden), geen luxe maar degelijk en een redelijke prijs.