Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchekraan vervangen in de badkamer:

Douchekraan vervangen in de badkamer

Vervangen van een thermostatische douchekraan, kraan is in mijn bezit. Verder heb ik geen materialen/ gereedschap in huis. Optioneel is afvoeren.
Onze klant uit Oosterbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchekraan vervangen in de badkamer uit heel Nederland:

Douche- en keukenkraan nieuw monteren

Een oude douchekraan en een keukenkraan vervangen voor nieuwe. De kranen reeds gekocht in de bouwmarkt, moet alleen nog gemonteerd worden. Afvoeren niet nodig.

Lekkage in badkamer verhelpen

Heer, Ik heb vochtplek op de muur in mijn slaapkamer die naast badkamer staat. Precies achter de vochtplek in de badkamer staat wasbak. Ik heb geen problemen met de wasbak en afvoer. Van wasbak in de muur lopen leidingen naar mijn douchekraan toe. Na het douche soms wordt vochtplek iets groter. Ik woon in Almere Parkwijk. 1. Hoeveel voorrijkosten zijn? 2. Kosten van lekkage opsporen? 3. Kosten eventueel in de badkamer leidingen vervangen? 4. Moet ik nog een metselaar regelen voor de tegels of muur als afgebroken is? 5. Ongeveer totale kosten? Met vriendelijke groeten.

Douchekraan vervangen

Ik wil in plaats van een mengkraan een thermostaat kraan en in plaats van een hangplaats voor de douchekop een douchekop aan een schuifstang.

Thermostatische douchekraan ontkalken of vervangen

We hebben een HansGrohe thermostaatkraan, welke ontkalkt moet worden. We hebben nu enkel lauw water, dus enige spoed is gewenst.

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Kranen badkamer vervangen

Ik wil de douchekraan, douchekop en 2 wastafelkranen laten vervangen en zou hiervan een prijsopgave willen hebben. De douchekraan die er nu op zit kan de temperatuur niet goed regelen.

Douchekraan repareren of vervangen

Mijn douchekraan lekt (druppelt minimaal), maar toch behoorlijke hoeveelheid water over de gehele dag bekeken. Eventueel kan ik nog een foto toesturen. Ik zoek een vakman die de kraan kan repareren.

Douchekraan vervangen

Wat kost het de bij mij aanwezige douchekraan 15 cm door de Grohe thermostatische douchekraan Precision Start 15 cm (die ik bij praxis met de geboden 30% korting wil kopen) vervangen?

Kranen vervangen

Zaterdag een douchekraan en een keukenkraan gekocht bij De Gamma in Wormerveer. Zoonlief durft echter klus toch niet aan. Kunnen jullie de kranen voor mij monteren? Het betreft een Grohe keukenkraan en een Handson thermostaat douchekraan. Graag een offerte hiervoor.

Thermostatische kraan en douchegarnituur vervangen

Mijn thermostatische douchekraan is defect en ik wil deze laten vervangen. Ik haal zelf even een nieuwe kraan bij Gamma en ook een stortdouche met stang. Ik wil beiden hier graag op korte termijn laten monteren. Ik hoor graag wie er tijd heeft voor deze klus en wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius