Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchekraan vervangen in de badkamer:

Douchekraan vervangen in de badkamer

Vervangen van een thermostatische douchekraan, kraan is in mijn bezit. Verder heb ik geen materialen/ gereedschap in huis. Optioneel is afvoeren.
Onze klant uit Oosterbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchekraan vervangen in de badkamer uit heel Nederland:

Douchekraan moet worden vervangen

De huidige kraan moet vervangen worden omdat de thermostaat in de kraan niet werkt. Aangezien ik niet koud wil douchen wil ik de kraan zo snel mogelijk laten vervangen. Het gaat hier dus om het verwijderen en het plaatsen van een douchekraan.

Badkamer compleet verbouwen

Badkamer afmeting: 2 bij 1 meter Gaat om het opnieuw betegelen en plaatsen van een nieuwe douchekraan. Leidingen wegwerken. De afvoer van de wastafel moet ook worden vervangen

Douchekraan vervangen

Ik wil de oude douchekraan vervangen met een nieuwe met douchestang in de douchecabine.

Douchekraan vervangen

Douchekraan vervangen

Douchegarnituur vervangen

Ik wil graag een douchekraan,slang en douchekop laten vervangen

Douchekraan vervangen

De douchekraan moet vervangen worden.

Douchekraan vervangen

In onze douchecel de huidige Grohe thermostatische douchekraan vervangen door de Grohe thermostatische douchekraan Precision Trend New. Oude kraan hoeft niet afgevoerd te worden. Beide kranen hebben een hartafstand van 15 cm. Geschikte dagen in februari: 19, 21, 22, 26 en 28 anders in overleg een nieuwe datum kiezen.

Douchekraan, keukenkraan en afvoer vervangen

Ik wil graag een nieuwe douche kraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak. Graag contact via de mail.

Loodgieter

Douchekraan vervangen

Douchekraan herstellen/vervangen

Douchekraan lekt en nadat je het dicht hebt gedraaid, moet je kracht bij het open draaien zetten. En komt er moeizaam koud en warm water uit.

Partners

Partners van Casius