Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor tegelvloer en opknappen wc:

Tegelvloer en opknappen wc

Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de keuken, gang en toilet laten leggen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 20 m2. Daarnaast wil ik op de wanden van het toilet opnieuw laten betegelen tot aan de helft. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Er zit mogelijk ook een lek bij de toiletpot, dit wil ik graag na laten kijken en zo nodig laten repareren. Verder zou ik graag een fonteintje en nieuwe spoelknop in het toilet aan laten brengen. Ook zou ik graag de toilet deur laten maken: deze klemt en het slot gaat stroef.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer en opknappen wc uit heel Nederland:

Huis opknappen

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in onze nieuwe woning kan uitvoeren - Nieuwe voordeur - Haard uitkappen - Badkamer (2,50m - 1. 10m) + WC verbouwen - Tegelvloer gelegd worden (+/- 25m2) - Bijkeuken nieuwe muren. (+/- 15 m3) Daarnaast nog een paar kleine werkzaamheden wat ik graag bespreek met de aannemer.

Duoblok wc en tegelvloer in toiletruimte vervangen

We willen onze WC deels laten opknappen. Het duoblok willen we laten vervangen door een met een hogere toiletpot (AO-uitlaat). We willen die zelf aanschaffen en door een vakman laten plaatsen. Ook willen we de vloer van de WC van nieuwe tegels laten voorzien. Oppervlak WC = ca. 1,2 m2. Voor de aanschaf van de tegels willen we graag advies hebben. Heb een fotootje bijgevoegd om een beeld te krijgen.

Nieuwe woning Amsterdam opknappen

Ik heb een woning gekocht. In oktober krijg ik de sleutel en in november wil ik er in. Het klussen zou dus in oktober moten plaatsvinden. Te verrichten werkzaamheden: • Vervangen glasplaten/ groot daklicht • Vervangen kozijnen • Nieuwe vloer werkkamer (laminaat) Huidig linoleum • Vervangen deur logeerkamer • Hekwerk op muur in de achtertuin vervangen • Keukenkraan vervangen (Quooker) • Nieuwe tegelvloer douche boven • Opnieuw betegelen achteringang • Terras (houtwerk) en balkon (tegels) opknappen • Schilderwerk binnen • Schilderwerk buiten • Electra / afwerking snoeren • Verlichting • Airco's vernieuwen • Rookmelders/alarm

Doucheruimte opknappen

Graag zou ik wat werkzaamheden laten uitvoeren bij een apart douchegedeelte. De voeren van de tegelvloer zijn slecht en deze zou ik graag laten vervangen daar waar mogelijk. Verder zou ik er een douchedeur op de tegelvloer en een badstoeltje willen laten monteren. De ruimte is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter groot.

Appartement opknappen

Appartement, circa 100 m2. Verbouwingsplan nog uit te werken. Behelst: - vervangen van (niet dragende) binnenmuur ca. 20 m2; - vervangen van toilet en douche met wastafel inclusief tegelwerk (circa 25 m2 wand, circa 6 m2 vloer); - aanbrengen van geluidwerende wand tegen bestaande muur ca. 12 m2; - verplaatsen van raam in buitengevel; - leggen van isolerende vloer (bv pvc laminaat) circa 70 m2; - leggen van tegelvloer circa 25 m2; - afwerking muren (stucwerk, glasvezelbehang circa 90 m2).

Badkamer laten opknappen

Ik wil mijn badkamer wat laten opknappen. Ik koop bij Praxis een nieuwe douchecabine zonder douchebak. Er moet een bestaande douchehoek gedemonteerd en afgevoerd worden en de nieuwe cabine moet rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Een bestaande radiator in de douche wil ik laten aansluiten met nieuwe leidingen langs het plafond naar de cv-ketel die zich in een halletje bevindt. Als laatste wil ik een wastafel laten verwijderen en daar een wastafelmeubel laten aansluiten en monteren. Ik wil zelf alle materialen aanschaffen bij de Praxis, behalve de aansluitmaterialen voor het installeren. Ik wil de klus in onderling overleg inplannen en zorg dan dat alle materialen er zijn. Ik ontvang graag uw offerte. Een bezoekje stel ik op prijs, dan kunnen we de klus hier bespreken.

Bijkeuken en berging verbouwen

Ik wil onze berging en bijkeuken graag laten opknappen. In de berging ligt een tegelvloer die ik wil laten vernieuwen. In de bijkeuken wil ik zowel op de wand als vloer nieuwe tegels. Daar wil ik ook 2 nieuwe deuren en een nieuw plafond met spotjes. Er is in de bijkeuken een aanrecht en dat wil ik laten vervangen door een kleiner model. De wasmachine moet op ooghoogte in een tussenwand komen samen met de droger. Tenslotte moet de houten gevelbetimmering vervangen worden door kunststof en de gescheurde stenen boven het kozijn wil ik ook laten vervangen. Ik maak graag een afspraak om de klus hier in te meten en mij te adviseren. Wij hebben al een ontwerp voor de ruimtes gemaakt. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Woning laten opknappen

Vanaf 31 mei kan er geklust worden in onze nieuwe woning. Op de begane grond van 5.70 meter breed bij 9.70 meter diep dient er een PVC tegelvloer gelegd te worden. Op de eerste etage, ook 5.70 meter bij 9.70 meter, zal er laminaat komen. De wanden, kozijnen en deuren dienen te worden geschilderd en op de trap zal een vloerbedekking gelegd moeten worden in een duo kleur. Er zal een stuk van ongeveer 1 bij 1.50 meter van de badkamer gebruikt gaan worden voor een inloopkast. Deze kast moet worden gemaakt en de muur geplaatst. Daarnaast zullen de wanden en de vloer van de badkamer betegeld moeten worden.

Tegelvloer en laminaatvloer verwijderen

Ik ben mijn woning aan het opknappen en voordat ik in juni de muren laat stuken wil ik graag de oude tegelvloer van 40 m² en een deel laminaat van 12 m² laten verwijderen en afvoeren. Het laminaat is los gelegd en eenvoudig te verwijderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamer laten vernieuwen

Wij willen graag onze badkamer laten opknappen. De badkamer is voorzien van een betonnen vloer met daarop Novilon, dit willen wij laten vervangen voor een tegelvloer met vloerverwarming. De douchecabine en het staande toilet willen wij ook graag laten vervangen. De wasmachine en droogtrommel moeten blijven staan maar hier willen wij wel graag een plank boven laten monteren. Het tegelwerk op de wanden is nog goed, het plafond moet wel opnieuw geschilderd worden. In de badkamer staat een oude wastafel uit de jaren '20, deze moet behouden blijven maar wel worden voorzien van nieuwe kranen.