Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Nijmegen of directe omgeving.

2184 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Nijmegen:

Lekkage badkamer verhelpen

Omen van kit rand door verkeerd geïnstalleerde douchebak. Deze heeft te weinig ondersteuning wat de kit rand los trekt en zo water laat weglopen. Er is al een rapport van. douchebak niet voldoende ondersteund, waardoor de kitrand weggetroken

Badkamerthermostaat monteren

De knoop van de thermostaatkraan draait niet meer goed open. Graag laat ik een nieuwe thermostaat monteren. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zijn?

Douchewand en douchedeur plaatsen

Ik wil een douchewand en douchedeur van 90 x 90 laten plaatsen op tegels. Deze komen binnenkort binnen.

Wastafel aansluiten op zolderkamer

Graag wil ik een richtprijs voor het eventueel aansluiten van een wastafel in een zolderkamer. In de ruimte ernaast zit de leiding voor de wasmachine.

Lekkage in de badkamer repareren

Ik heb een lekkage onder de douchebak. Daardoor is de zijwand van de muur vochtig. Ik wil graag een offerte ontvangen.

Renoveren van de badkamer

Renoveren badkamer

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Ik heb een inbouwtoilet van het merk Oliver International. Daarvan is het binnenwerk versleten. Ik heb het buitenwerk van de drukknop eraf gehaald en trok in het binnenwerk door (aan een soort hendeltje). Deze is nu kapot waardoor ik niet meer kan doortrekken. Kan dit vervangen worden zonder breekwerk en wat zou dat gaan het kosten? Ik weet dat er bij Lifemoments nieuwe onderdelen besteld kunnen worden.

Badkamer verbouwen en tegelen

Ik wil mijn kleine badkamer verbouwen. Hier heb ik de afmetingen niet van. Ook moet de wc opnieuw betegeld worden en het bad eruit en inloopdouche erin. Er moet ook een nieuw inbouwtoilet in. Tevens 1 van de twee deuren in de badkamer dichtmaken.

Staande WC in de badkamer plaatsen

Het plaatsen van een staande wc in de badkamer.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een douchewand, welke ik ook bij jullie ga kopen, laten plaatsen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Wat kost dat?

Kasten en ventilatie herstellen of vernieuwen

Kast 1: Lengte 127 cm, breedte 9.5 cm en diepte 6.9 cm. Kast 2: Lengte 34 cm, breedte 12 cm en diepte 7 cm. Het fineer van de kasten en de ondersteuning voor de plank is kapot. Tevens werkt het ventilatie systeem in de badkamer en de WC niet. Ik wil graag een oplossing.

Badkamerkasten vervangen en ventilatie aanleggen

Ik wil de badkamer kasten vernieuwen en een ventilatiesysteem installeren voor de badkamer en de WC. De hoge kast is lengte 127 cm, de breedte 9,5 cm en de diepte is 6,9 cm. De kleine kast is lengte 34 cm, de breedte is 12 cm en de diepte is 7 cm. Het fineer is kapot. De ondersteuning van de plank is ook kapot. De ventilatie werk niet.

Douchedeur laten repareren

In februari 2015 bij jullie de Corsica ruimtewinner douchewand/deur gekocht. Nu hapert een van de wieltjes (al alles geprobeerd om deze weer soepel te laten lopen) maar het werkt niet. Nu loopt de deur bijna helemaal niet meer en zal het wieltje/of meerdere vervangen moeten worden, maar dan moet de hele douchedeur er uit.

Bruynzeel Muza badmeubelset plaatsen

Ik wil graag bovenstaand Muza badmeubelset met spiegelkast (inclusief kraan en verlichting) laten plaatsen. Hiervoor dient eerst de oude wasbak te worden verwijderd (foto's toegevoegd). Alle benodigde materialen heb ik in huis. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de oude wastafel en het laten plaatsen van de nieuwe badmeubelset.

Badkamer helemaal vernieuwen

Ik zou graag mijn huidige badkamer vernieuwen. Indien mogelijk gelijkvloerse douche installeren, nieuwe wastafel en nieuw badkamermeubel. Ook ben ik benieuwd wat het kost om de vloer en wanden opnieuw te betegelen (inclusief sloop). Oppervlakte van de badkamer is ongeveer; 3 x 1,8 meter =5,2 m2. Indien kosten tussen een gelijkvloerse douche en een douche bak heel erg verschillen wens ik graag een offerte waarbij een douchebak en douche geïnstalleerd wordt (momenteel is er een douchebak geïnstalleerd). Ik heb nog geen materialen gekocht. Kunt u met mij meedenken en mogelijk leveren? Over anderhalve week krijg ik de sleutel van de woning. Vriendelijke groeten.

Vervangen van staande toiletpotten

Ik heb op dit moment in mijn woning 2 staande toiletpotten die ik wil laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te komen beoordelen en mij te adviseren. Ik overweeg een hangend toilet maar wil ook de prijs weten voor het plaatsen van nieuwe staande toiletten.

Bad vervangen door een inloopdouche

De badkamer is 250 cm lang en van tegelwerk op de muren voorzien. Op de plaats van het bad zitten er geen tegels op de muur. De inloopdouche moet in de plaats komen van het bad. Het bad is 170 cm. De douche moet aan de kopse zijde voorzien zijn van een Grohe combi douchekop en "regen"douche. Aan die zijde een wand van een staande afdekwand en op de achtermuur een liggende wand. Beide van 170 x 190 cm. Er moet ook een douchevloer gelegd worden van 170 x 90 cm. Glaswand voorzijde 90 x 170 cm. Verleggen van de afvoer en kraanleiding.

Kitranden opnieuw kitten

Ik wil in totaal 6 m kitrand opnieuw laten kitten (douchebak / bad en keuken aanrecht) omdat deze enerzijds aangetast is door schimmel en anderzijds ik de kans op lekkage wil verkleinen op de badkamer (houten vloeren). Er moet nog voorwerk gedaan worden.

Douchecabine met -bak plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een douchecabine te laten plaatsen. Heb de douchecabine, douchebak en siliconenkit gekocht bij de Praxis gekocht. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. We hebben nu ook een douchebak, indien mogelijk kan deze hergebruikt worden.

Kit verwijderen en opnieuw aanbrengen

Wij willen ons toilet en de badkamer opnieuw laten kitten. De kit is afgelopen mei aangebracht maar helaas erg slordig. In de bijlage de afmetingen van de ruimten.

Badkamer vernieuwen en vergroten

Wij willen onze badkamer laten vernieuwen en vergroten door er een inbouwkast bij te trekken. De badkamer wordt dan 273 x 251 cm. De oude badkamer moet verwijderd worden en in de nieuwe willen we een bad, inbouwtoilet, douche met wand,een wastafelmeubel en hangkastje. De hele ruimte moet ook opnieuw worden betegeld. In de inbouwkast ligt een betonnen vloer. Wij hebben al materialen uitgezocht bij een leverancier. Wij maken graag een afspraak om de ruimte hier even te komen bekijken en om onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Nieuw toiletreservoir installeren

Ik heb een laaghangend waterreservoir welke ik wil laten vervangen. Dit reservoir is ongeveer 17 jaar oud en heeft aan de voorkant een (hangende) deksel waarmee het reservoir geopend kan worden, dit vind ik niet handig en wil het daarom laten vervangen door een reservoir met de deksel er boven op. Ik zoek iemand die deze kan monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer renoveren

Ik heb een badkamer die gerenoveerd moet worden. Er moet opnieuw betegeld worden, ik wil graag een hangend toilet (ik heb nu een staand toilet). Er zullen leidingen verlegd moeten worden. De badkamer is ongeveer 6 m2. Het sloopwerk heb ik al gedaan. Ik wil graag een inloopdouche. De tegels en het sanitair heb ik al gekocht.

Plaatsen van douchewanden

Wij willen douchewanden laten plaatsen in onze badkamer. De douchewanden schaffen wij van tevoren aan en hoeven alleen geplaatst te worden. De douchewanden in kwestie hebben beide een schuifdeur. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. De nieuwe wanden worden direct op de vloer geplaatst.

Invalidentoilet maken

Het normale toilet willen wij graag aanpassen naar een invalide toilet. De ruimte is 1.95 meter lang, 2.20 meter breed en 2.61 meter hoog. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met een vakman te bespreken.