Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen van een hoekfontein:

Plaatsen van een hoekfontein

Het plaatsen en aansluiten van Hoekfontein op toilet
Onze klant uit Lobith (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een hoekfontein uit heel Nederland:

Verbouwing van toilet en badkamer

Voor de verbouwing van mijn badkamer en toilet wil ik graag een offerte hebben van de totale werkzaamheden, zoals in onderstaand benoemd. Toilet (7.75 m2 wanden en 1.10 m2 vloer) • Verwijderen van de vloertegels en de muur tegels • Verwijderen van het oude toilet • Verwijderen van toilet fontein • Plaatsen van een zweeftoilet inclusief inbouwreservoir, let op de inbouwreservoir moet merk “Gerberit” zin met een inbouwdiepte van 8 cm. • Plaatsen van een hoekfontein • Tegelen • Kitten en afmonteren Badkamer (20 m2 wanden en 5 m2 vloer) • Verwijderen van het bad • Eventueel verwijderen van de vloer • Iom met tegelzetter verwijderen van vloertegels • Verplaatsen van de leiding van de badkraan naar een plek voor de inloop douche • De douche plaatsen (geen inbouw douche) • Plaatsen van wastafel met onderkast • Plaatsen van badkamerkasten • Plaatsen van een radiator • Tegelen • Kitten en afmonteren Hierbij ook het verzoek om in de offerte de afval van de verwijdering van de tegels, toilet en dergelijke ook in de offerte op te nemen. De tegels, douche, kasten cetera worden door mij zelf aangeschaft.

Toilet en fontein plaatsen en aansluiten

Ik heb op de begane grond in mijn woning een inpandige ruimte van 140 x 175 cm waar in een ver verleden een douche met wc zat. Ik heb die ruimte opgeknapt en wil er nu graag een zwevend toilet met een hoekfontein laten plaatsen. Een standleiding en waterleiding zijn al aanwezig maar moeten worden aangepast. Ik wil ook ventilatie in het plafond laten maken of een toilet met geurafzuiging. Ik denk dat ik het tegelwerk zelf ga plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik wil het werk in onderling overleg laten uitvoeren, het liefst op korte termijn, maar ben daarin flexibel.

WC-ruimte laten vernieuwen

Hangpot + hoekfontein plaatsen inclusief kranen. Opnieuw betegelen (muur- en vloertegels) van WC ruimte met afmeting van 1 × 1 × 2,5 m (l x b x h). Alle materialen van Praxis en arbeidsloon. Graag een offerte.

Hoekfontein plaatsen in de toilet

Het plaatsen en aansluiten van een hoekfontein (kwartrond) in de wc. Het materiaal is al in huis. Het leidingwerk is er ook. Het oude fontein verwijderen en de nieuwe aansluiten.

Inbouw toiletreservoir plaatsen

Ten behoeve van de renovatie van ons toilet willen we een inbouwreservoir laten plaatsen inclusief aansluiten op de waterleiding en riolering. Daarvoor moet een gat door de betonnen vloer worden gemaakt. Tevens wordt gevraagd om de waterleiding en afvoer van het hoekfontein aan te leggen via de muur, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Verdere afwerking, zoals tegelwerk doet de klant zelf.

WC renoveren

Ik wil mijn toiletruimte laten renoveren. Afmeting 0.92 x 1.20 meter, hoogte 2.33 meter. Nu heb ik een staand toilet wat veranderd moet worden in een hangend toilet. Oude toiletpot, tegels, kleine radiator en fonteintje verwijderen. Daarna het installeren van een hangend toilet, de afvoer verleggen en hoekfontein (kleine verplaatsing) en tegelwerk plaatsen. Materialen wel gezien maar graag nog even advies over kwaliteit. Levering materialen in overleg.

Toilet renovatie

Toiletruimte renoveren. Betegeling 0.90 x 1.20 x 2 + 1.15 x 1.20 x 2. Kleine hoekfontein plaatsen. Hangend toilet plaatsen. Levering van de materialen in overleg met het bedrijf.

Hoekfontein plaatsen

Hoekfontein plaatsen in een wc. Waterleiding en afvoer is aanwezig. Fontein kan ik zelf kopen.

Complete renovatie toilet begane grond

Badkamer/Toilet: Stuken. Tegelen wanden en vloer. Hangtoilet en hoekfontein plaatsen. Verlaagd gipsplafond maken. Vloeroppervlak is iets meer dan 2m2. Elektra, water en afvoer reeds aanwezig. Geen freeswerk nodig. Levering in overleg.

Leiding werk in wc aanpassen

* vorstvrije buitenkraan, is al in bezit, plaatsen en aansluiten. * rioolbuis nu +/- 20 cm te ver naar voren voor inbouw reservior, deze tegen de muur aan plaatsen. * Inbouw reservoir plaatsen en leveren. Bij voorkeur een Geberit Duofix wc-element met UP320 reservoir * waterleiding naar eerste verdieping verleggen. ligt nu naast rioolbuis voor eerste etage maar aan de verkeerde kant. * waterleiding + afvoer voor hoekfontein in muur leggen