Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor doucherenovatie:

Doucherenovatie

Op 1ste verdieping een douche renovatie - Een lavet wegbreken/ opnieuw tegelen / eenvoudige douche + wastafel plaatsen. De ruimte is beperkt met een schuin dak en klein doucheraam. Het werk kan ter plekke opgenomen worden
Onze klant uit Lieren (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doucherenovatie uit heel Nederland:

Draingoot inhakken en aansluiten

In verband met de doucherenovatie moet het bestaande afvoerputje vervangen worden voor een draingoot. De vloer is van cement en beton. Werkzaamheden graag eind mei uit te voeren.

Doucherenovatie

Oude tegels verwijderen, afvoeren, douchecabine verwijderen en afvoeren. Nieuwe vloer en wandtegels plaatsen. Afmetingen vloer 2.34 bij 2 meter wand totaal 19.50 m2. De tegels bestel ik zelf, de toebehoren materiaal zoals tegellijm, voegen door de vakman/tegelzetter te leveren. Indien mogelijk een nieuwe toiletafvoer maken met plaatsen van toilet en closet.

WC- en doucherenovatie

In huis zijn twee ruimtes met wc en douche. In ieder gevel moeten de wc potten worden vernieuwd en moet er een nieuw douchegedeelte in komen. De ruimtes zijn beiden 2 x 1 meter. Het tegelwerk is zeer oud, maar ik weet niet of het verstandig is om dit te vernieuwen aangezien het er nog goed uit ziet. Ik ben op zoek naar iemand die advies kan geven over deze renovatie.

Doucherenovatie

Ik heb een kleine douche en zou deze graag veranderen met een douchedeur zodat het water niet steeds over mijn vloer loopt. Er zitten misschien wel wat leidingen in de weg. Verder zou ik de douche opnieuw betegeld willen hebben, een thermostaatkraan en een nieuw douchekop. Ik zal aan mijn huurbaas voorleggen of ik deze verbouwing mag laten uitvoeren. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn maar begrijp ook dat het moeilijk zal wezen om een inschatting te maken als de douche niet bekeken is door een monteur. Het huis is van 1960. Originele bruine tegels zitten nog in de badkamer.

Doucherenovatie

Verwijderen van de huidige opbouw-douchebak, deze is 23 cm hoog. Afhankelijk van de situatie die we daarna tegenkomen: -of aanbrengen van een verzonken douchebak; -of tegelen van de vloer en aanbrengen van een doucheput of -goot. Materialen nog niet in huis.

Schilderwerk binnen en doucherenovatie

1. Beton leggen in de douche (een paar m2) 2. Douche en sanitairleidingen verplaatsen 3. Wand en grond betegelen 4. Schilder/sauswerkzaamheden voor de gehele woning van 2 verdiepingen, dat betreft deuren, wanden en kozijnen binnen.