Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubel van praxis plaatsen:

Badkamermeubel van Praxis plaatsen

Wij hebben bij Praxis een badkamermeubel met spiegelkast, lampje en kraan gekocht. Wij willen die hier na de levering graag laten plaatsen. Het zijn producten uit de lijn Tiger Cyos. De spiegelkast is 60 cm breed, het meubel met de wastafel is 60 x 40 cm. Er is een sifon bijgeleverd. Wij ontvangen graag uw montageprijs.
Onze klant uit Hengelo (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubel van praxis plaatsen uit heel Nederland:

Wastafel vervangen door een badkamermeubel

Wij overwegen om een badkamermeubel met wastafel en kraan aan te schaffen bij Praxis. We willen vooraf even weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude wastafel en het installeren van het nieuwe badkamermeubel.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer graag laten renoveren. Ik ben slecht ter been en de instap in mijn douchebak is erg lastig. Ik wil alles opnieuw laten betegelen en er een handige inloopdouche in laten maken. Ook wil ik een nieuw badkamermeubel laten plaatsen. Ik wil de vakman graag uitnodigen om de ruimte hier te bekijken en alles in te meten. Ik hoor graag wat er mogelijk is en welk advies u heeft. Ik wil de tegels graag uitzoeken bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamermeubel vervangen

Ik wil mijn badkamermeubel graag laten vervangen. Ik heb bij Praxis een nieuwe wastafel gekocht met onderkast. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen van de oude wastafel met onderkast en plaatsen van de nieuwe.

Badkamermeubels in elkaar zetten en monteren

Ik heb onze oude badkamermeubels verwijderd en afgevoerd en bij Praxis badkamermeubel Mystic en een kolomkast gekocht. Ik laat deze graag in elkaar zetten en aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Badkamermeubel met spiegel monteren

Wij hebben bij Praxis een badkamermeubel met wastafel en spiegel gekocht van 80 cm breed. Het meubel staat voor ons klaar bij Praxis en we halen het zelf op. We laten de oude wastafel graag verwijderen en het nieuwe meubel monteren en aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Sanitair plaatsen en stompe deur vervangen

Ik wil graag een aantal zaken die ik gekocht heb bij de praxis laten monteren en plaatsen. het betreft een douchedeur swingdeur priva, een regendouchesysteem feline, een badkamermeubel incl wastafel, kraan, spiegel en kolomkast. Een stopcontact. Vervangen stompe deur trendy, incl beslag.

Badkamermeubel Fiesta plaatsen

Het gaat om plaatsing van het door Praxis geleverde badkamermeubel Fiësta), wastafel en aansluiting van wastafelkraan (warm- en koud water) en de waterafvoer plus elektriciteit. De oude afvoer moet verwijdert worden. Er moet wel rekening met de afvoer gehouden worden. Graag demontage oude aansluitingen (voornamelijk de wastafel).

Praxis badkamermeubel monteren

Ik wil graag mijn gisteren aan gekochte badmeubel, dat overigens over circa 14 dagen geleverd wordt, laten monteren. Aansluiten op de aan- en afvoer van de mengkraan en afvoer. Het gaat om een vervanging van een meubel. Het huidige meubel demonteren. Afvoeren hoeft niet. Kunt u mij laten weten wat de kosten zijn? En wanneer u het genoemde kunt uitvoeren? In afwachting van uw antwoord.

Badkamermeubelset plaatsen

Ik wil graag een badkamermeubel met 2 wastafels en 2 kranen aan een geschakeld laten monteren/installeren. En een spiegel met licht en een aparte kast laten monteren in mijn badkamer. Alle producten heb ik aangeschaft bij Praxis A'dam ZO. Graag zo spoedig mogelijk.

Installeren douche en badkamermeubel

Ik wil een aantal dingen in de badkamer laten installeren onder andere: douchewand badkamer meubel, inclusief accessoires en het bijbehorende leidingwerk. Eventueel oude rommel weer meenemen. Email is van Praxis!

Partners

Partners van Casius