Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Groesbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Groesbeek heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Groesbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Groesbeek of directe omgeving.

62 klanten uit Groesbeek bevelen een bij Casius in Groesbeek aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groesbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Groesbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Groesbeek:

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand laten plaatsen op de tegelvloer van 1 meter breed 2 meter hoog met muurprofiel en muurstang

Ligbad plaatsen in de badkamer

En zou graag meer info willen over het laten plaatsen van een ligbad Mijn badkamer is niet groot Maar een bad zou ideaal zijn Nu is mijn. Vraag wat zijn de kosten?? Want ik. Wil hem wel tegen de muur. En betegeld Niet vrijstaand zou u mijn meer info er over wille kunnen sturen .? En hoe gaat het met betalingen in 1 x of achteraf of termijnen.

Complete badkamer opknappen

Ik wil graag een inloopdouche laten plaatsen met drain en met kraan en glijstang. Vloer betegelen en een spiegel ophangen. Verlaagd plafond met spotjes.

Badkamer geheel renoveren

Wij willen onze huidige badkamer graag geheel laten renoveren. Het sanitair en tegelwerk moet worden verwijderd en afgevoerd. Het bad komt in de nieuwe badkamer te vervallen. Op die plek willen we een inloopdouche maken met een douchedrain van 1 meter lang. Daarbij moet de drain worden ingefreesd. Er moet een nieuw hangend toilet worden geplaatst op de huidige aansluiting. Er komt een badkamermeubel op dezelfde plaats, maar dit wordt een dubbele wastafel. Er moet 2,5 m² wand gestuukt worden iv.m. een oude lekkage. In totaal moet er 40 m² tegelwerk worden geplaatst. We willen ook het plafond laten vernieuwen. We willen panelen met inbouw van lichtpunten. Er moet een stukje waterleiding worden verlegd en worden ingefreesd in de wand. Bij de inloopdouche moet een wandje van 1,2 meter breed en 0,8 meter hoog en een wandje van 1,2 meter breed en qua hoogte tot aan het schuine dak worden gemaakt. We hebben inmiddels alle materialen al besteld, behalve lijm en voegmiddel, die kan de vakman naar eigen keuze meebrengen. Het is onze wens om deze klus begin februari te laten starten. We laten de ruimte hier graag even bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte. Daarin willen we voor het sloopwerk en de afvalverwerkingskosten graag een aparte post laten opnemen. We kunnen dan even bekijken of we dit in eigen beheer gaan uitvoeren.

Badkamer opbouwen

De badkamer is ongeveer 1.40 bi 2.20 meter groot. De oude badkamer dient te worden verwijderd en de indeling blijft hetzelfde. Er zal een toilet geplaatst moeten worden inclusief de afvoer. Verder dienen de wanden en de vloer betegeld te worden en een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet geplaatst. Kunt u het sanitair en de tegels separaat vermelden op de offerte.

Bad verwijderen en inloopdouche plaatsen

Ik wil mijn bad laten verwijderen en een inloopdouche met glazen wand laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte inclusief de nieuwe douche.

Opknappen en renoveren van de badkamer

Badkamer. Alles nieuw. Bad eruit. Maatwerk wandmeubel met dubbele wasbak

Badkamer renoveren

Alles nieuw. Bad eruit

Douchecabine laten plaatsen

Het plaatsen van douchecabine. Alleen wanden, geen douchebak. De vloer en wanden zijn betegeld. De douchecabine is nog niet aangeschaft. Ik wil graag eerst de kosten weten voor het plaatsen van een cabine.

Badkamer renovatie

Badkamer van 210 bij 210 en 230cm hoog dient gerenoveerd/opgeknapt te worden. Al het tegelwerk dient verwijderd te worden incl. tegels in de vloer. Het aanbrengen van nieuw tegelwerk op wanden en vloer. Het plaatsen van een douchecel Het plaatsen van een wastafel Het plaatsen van eventueel een toilet.

sloop: de vloer van de badkamer moet ...

sloop: de vloer van de badkamer moet worden opengehakt. afvoeren moeten vernieuwd worden waterleidingen moeten verlegd worden. de vloer en de muren moeten worden betegeld. we willen graag vloerverwarming. we hebben een wastafelmeubel uitgezocht met eronder een kast en aan de zijkant een grote kast. er moet een ligbad in en een glazen douchewand bevestigd worden ( geen douche cabine. er moet een nieuwe radiator bevestigd worden op de plaats waar de oude nu hangt. het toilet moet worden verplaatst. waarvoor een nieuwe waterleiding moet worden aangebracht en een nieuwe afvoer.

Betreft een ruimte van +/- 4,30 x 3,00 m ...

Betreft een ruimte van +/- 4,30 x 3,00 m met aan twee zijden een schuine kap. Leidingwerk is reeds aanwezig (kleine aanpassingen mogelijk). Geplaatst dienen te worden een zwevend toilet, enkele wastafel, ligbad, inloop douche en design radiator. Materiaal wordt zelf aangeschaft, waarschijnlijk Axor Grohe kranen, overig sanitiar nog niet bekend. Tegelwerk: vloer (13 m2) plavuizen en wanden (+/-24 m2), tegels en deels mozaik. Tbv van toilet en douche moeten een aantal tussenwandjes gemetseld worden. Detail tekeningen nog niet beschikbaar. Woning kan vanaf 3de week september betrokken worden. Oplevering uiterlijk eerste helft november. Budget is inclusief zelf aan te schaffen materiaal.

badkamer met douche, wastafel en toilet ...

badkamer met douche, wastafel en toilet realiseren in bestaande ruimte op eerste verdieping. aanleggen van waterleidingen, afvoer en electra. verdiepingsvloer is beton. aanbrengen van vloer- en wandtegels. aanbrengen van 1 binnenmuur met deur. Moet zo snel mogelijk af ivm met de verhuur opzoek naar handige vakmannen