Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine monteren:

Douchecabine monteren

Ik heb een kwartronde douchecabine besteld van 90 x 90 cm. Ik wil deze graag laten monteren zodra deze hier is afgeleverd. De cabine kan rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst zonder douchebak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine monteren uit heel Nederland:

Bruynzeel Lino douchecabine installeren

Ik zou graag de douchecabine gemonteerd willen hebben. Hoeveel kost het monteren en het verwijderen van de oude douche cabine. Eventueel kan ik zelf de oude cabine verwijderen.

Douchecabine met stoomgenerator installeren

Ik heb een bouwpakket van een douchecabine met een stoomgenerator gekocht en wil deze laten monteren. Op die plaats zijn er al stopcontacten en twee buizen voor koud en warm water en een aansluiting op het riool. De douchebak ligt er al waterpas, vast en aangesloten op het riool. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Douchecabine monteren

Graag laat ik een douchecabine monteren. Gaat om een montage in bestaande badkamer zonder douchebak (afvoer zit in strip in vloer, zie bijgaande foto).

Douchecabine vervangen

Ik zoek een vakman, die een sterk verouderde douchecabine in een hoek vervangt door een al door mij nieuw gekocht exemplaar (type Zanzibar, Praxis 80 bij 80 cm) inclusief nieuwe douchebak en ik wil de verouderde betegelde achterzijde van de douchecabine bekleden met witte Trespa platen (ook reeds aangeschaft). Kortom alles staat klaar, maar nu nog de vakman die dit in 1 dag kan monteren. Ik wil de vakman ter zijde staan met vasthouden materiaal en dergelijke.

Montageklussen in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen in mijn badkamer. Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren, de oude is al verwijderd. Verder wil ik een nieuwe douche-set laten monteren en een douchekraan laten vervangen. Op 15 november worden alle materialen bij mij afgeleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Get Wet by Sealskin douchecabine monteren

Ik heb bij Praxis een douchecabine gekocht, het is model "Get Wet by Sealskin Compact kwartrond van 90 x 90 cm. Deze wordt op 15 november bij mij afgeleverd. Ik wil de douchecabine graag laten monteren. De badkamer is verder geheel afgewerkt. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Douchecabine in de badkamer monteren

Ik wil graag een douchecabine plaatsen in mijn badkamer. De badkamer is nu voorzien van een wand met douchegordijn, er is reeds een doucheput (strip 65 cm) aanwezig. Afmetingen van de douchecabine zijn ongeveer: breedte 75 cm X hoogte 200 cm X diepte 80 cm. Graag ook de huidige wand demonteren.

Douchebak aansluiten en doucheputje verplaatsen

Wij hebben lekkage gehad in onze badkamer en willen nu wat laten wijzigen. We halen zelf de halfronde douchecabine van 90 x 90 cm eruit. Daarna willen we de afvoer laten verplaatsen en aansluiten. We kopen een nieuwe douchecabine met douchebak, weer een halfrond model van dezelfde maat. Die laten we daar dan graag monteren. We ontvangen graag uw offerte.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine, bestaande uit twee deuren, laten monteren. Het gaat om een cabine uit de serie I Am van Sealskin.

Douchecabine en kraan monteren

Ik wil een douchecabine plaatsen (1 zijwand en 2 deuren+ douchebak en kraan monteren). Graag offerte hiervoor. De douchebak is 90 bij 90.

Partners

Partners van Casius