Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Ede of directe omgeving.

939 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: tussenwand plaatsen en een badkamer realiseren, toilet en badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer laten verbouwen, badkamer en toilet bouwklaar maken, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer, badkamermeubels vervangen, verplaatsen en monteren, badkamer renovatie, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, bestaande badkamer opknappen, badkamer renoveren plus toilet begane grond, badkamer en toilet installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Ede:

Toilet renoveren

Graag verneem ik van jullie wat de kosten zijn van het betegelen/schilderen van de toiletruimte en het vervangen van het toilet. Er staat nu een staand toilet en er moet een zwevend toilet voor in de plaats komen dus leidingwerk is noodzakelijk. De toiletruimte is ongeveer 3 m2. Er dient tot aan het plafond worden betegeld.

Douchecabine plaatsen

Wij zoeken iemand die de douchecabine kan plaatsen. Er heeft vroeger een douche gezeten maar daar is overheen betegeld. Hoe zit qua leidingen en dergelijke weet ik niet precies, dat zal even nagekeken moeten worden.

Kraan vervangen in douche

Ik wil graag een thermostatische douchekraan laten plaatsen.

Douchecabine plaatsen

Wij willen onze oude douchecabine eruit. Het gaat om een halfronde zonder douchebak. Ik wil een nieuwe halfronde laten plaatsen.

Badkamer en WC-ruimte vernieuwen

Ik wil de badkamer en wc laten monteren en installeren. Ik heb alle materialen om een badkamer en wc te installeren. Ik heb alleen een zzp-er nodig die dat installeert. De badkamer moet leeggehaald worden. Vervolgens vloerverwarming plaatsen in de badkamer en aparte wc. De badkamer is 170 bij 300 240 cm hoog en de wc is 88 bij 118 bij 240 cm hoog.

Badkamer compleet vervangen

Slopen en afvoeren oude badkamer. Volledig installeren nieuwe badkamer. Graag stelpost opnemen voor een verlaagd plafond met spotjes. Oude sanitair verwijderen (douchecabine, ligbad, wc en tegels (muur en vloer)) en afvoeren. Nieuwe sanitair op dezelfde plek installeren. Materiaal heb ik al aangeschaft. Ook graag een offerte voor het vernieuwen van de wc beneden. Er moet een hangend toilet inkomen en de afvoer moet op een andere plek. Verder vloer en wanden tegelen en wastafel ophangen.

Hangend toilet plaatsen

Ik heb momenteel een normale toilet pot en zou die graag willen vervangen in een hangend model.

Badkamer boven en toilet beneden renoveren

Badkamerrenovatie met bad, toilet, wastafel, handdoekradiator tegels vervangen aan de muur en vloer. De oppervlakte van de badkamer is 1.80 x 2.80 meter. Het slopen van de oude badkamer graag in overleg met de vakman. Tevens wil ik en renovatie van het toilet beneden (0.91 x 1.20 meter) realiseren. Hierin zit ook een fonteintje. Ook hier graag wand en vloertegels vervangen. Aanschaf materialen doen we waarschijnlijk zelf, maar goed advies en of tips zijn ook zeker welkom!

Klein badkamermeubel plaatsen

Ik wil een klein badkamermeubel laten plaatsen (55 cm breed zonder kolomkast) inclusief spiegel, planchet en kraan. De bestaande wastafel + spiegelkast moet worden gedemonteerd. Tevens moet er een wc bril worden vervangen.

Douchecabine monteren

Ik heb een kwartronde douchecabine besteld van 90 x 90 cm. Ik wil deze graag laten monteren zodra deze hier is afgeleverd. De cabine kan rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst zonder douchebak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Toiletruimte renoveren

WC op begane grond moet gerenoveerd worden. Er moet een hangend toilet komen, een nieuwe fontein en nieuw tegelwerk. Oude toilet wordt door ons zelf gesloopt. We hebben al diversen spullen aangekocht (tegels, fontein+kraan,en wc pot). Het leidingwerk moet dus aangepast worden. Plafond moet iets verlaagd worden en spotjes erin. En, bij voorkeur ook, vloerverwarming. Vloeroppervlak is 0.98 x 1.20 meter, de hoogte is ongeveer 2.5 meter.

Badkamer renoveren

Wij hebben in onze badkamer van 240 x 280 cm een lekkage gehad. Er is vocht doorgedrongen door de muur vanuit de aangrenzende badkamer van de buren waar een leiding lek was. We willen de badkamer goed laten drogen en daarna laten verbouwen. We willen er nieuwe tegels laten plaatsen, een nieuw bad en douche en een wastafel. We overwegen om de materialen zelf te kopen. We staan er ook voor open dat de vakman daar voor ons een aanbieding voor doet. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. Het is onze wens om deze klus voor de kerst te laten afronden.

Badkamermeubel vervangen

Ik wil mijn badkamermeubel graag laten vervangen. Ik heb bij Praxis een nieuwe wastafel gekocht met onderkast. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen van de oude wastafel met onderkast en plaatsen van de nieuwe.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn circa 2 bij 2.3 meter. Er zal een zwevend toilet gemaakt moeten worden, een nieuwe badkamermeubel, douchewand en er zal betegeld moeten worden. In december krijgen wij de sleutel, daarvoor zou een kijkmoment gecreëerd kunnen worden. Uitvoering graag begin december.

Badkamer vloer vervangen

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. Er zit nu een douchebak in, die haal ik zelf er uit inclusief alle tegels. Vervolgens moeten er overal tegels komen, en een afvoer voor de douche. Hoeveel kost dit? Hier na wil ik zelf een douchekabine plaatsen, sealskin compact 80 x 80 cm. De vloer moet dus gereed gemaakt worden om een doucekabine te plaatsen. Hoeveel kost dit?

Badkamer verbouwen conform 3d indeling

Verbouwen badkamer (bad, wastafel, douche, tegels en dergelijke). Nieuwe sanitair en 3D indeling aanwezig. Badkamer 2,50 x 1,07 meter. Voorwerk moet gedaan worden, graag in overleg wat de prijs hiervoor is.

Toiletruimte vernieuwen

Plaatsen van nieuw fonteintje, duo blok en betegelen van vloer en achterwand over de bestaande tegels heen

Badkamer vergroten en renoveren

Ik wil de badkamer vergroten door het verplaatsen van twee wanden. Ik wil ook een raam aanbrengen in de buitengevel. Ik wil ook vloerverwarming (op cv) aanbrengen. Ik wil de leidingen aanpassen. Ik wil dat de wanden en vloer betegeld worden en dat sanitair (inloopdouche, wastafelmeubel met twee kranen, ligbad en zwevend toilet gemonteerd worden. Afmetingen ongeveer 2,4 meter bij 2,50 meter. Eventueel het toilet van beneden meenemen in de prijs. Die wordt in de zelfde stijl een zwevend toilet.

Badkamer deels vernieuwen

Ik wil een badkamer van circa 2 bij 2 meter laten verbouwen. De ruimte is circa 2.40 meter hoog. De tegels van de vloer en wanden vernieuwen. Optioneel vloerverwarming aanleggen. De tegels aan de wanden tot circa 2 meter hoogte zetten. Het plafond schilderen met antischimmelverf. Douche, bad, toilet, radiator en kranen optioneel vernieuwen. Graag all in aanbieden.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil een badkamer laten verbouwen hij is 1.95 x 2.04 meter. De ruimte is 2.44 meter hoog. Er zit nu een bad in, wc en wastafelmeubel en een design radiator. Het bad moet eruit en daarvoor in de plaats een inloopdouche. Nieuw wastafelmeubel. De tegels op de vloer en wand vernieuwen. Tegels op de wanden tot aan het plafond. WC en radiator behouden. Graag offerte met specificatie van materiaal en arbeid, montage, sloopwerk en afvoer oud materiaal. Medio augustus uitvoeren.

Badkamer laten opknappen

Ik wil de badkamer laten opknappen. Wat is er te doen: - de oude wandtegels verwijderen. Op de vloer kunnen de tegels blijven. - opnieuw betegelen van muren en vloer - een nieuw bad, douche en wc plaatsen - het verplaatsen van de leiding en de verwarming; kwart slag draaien Een badkamer met afmeting 300 x 200 cm. Kunt u de materialen en de arbeid apart offreren?

Inbouw WC laten vervangen

Er moet een inbouw WC vervangen worden. Dat wil zeggen WC en binnenwerk, inclusief verwijderen en opnieuw betegelen.

Badkamer inpandig verplaatsen

Ik wil graag mijn badkamer van een 'natte ruimte' achter de keuken naar boven verplaatsen. Er zijn boven geen leidingen, het (jaren 30) huis heeft houten vloeren en in de ruimte waar de badkamer zou moeten komen moeten bij voorkeur 2 a 3 wandjes geplaatst worden voor een split. Een deel van de kamer willen we afsplitsen om een bureautje te plaatsen. De kamer is circa 4 x 2.90 meter. In de badkamer willen we een bad, douche, toilet en badmeubel. Er is wel verwarming boven maar dat zal ook aangepast moeten worden. De tegels en het sanitair willen we zelf aanschaffen, de overige materialen kunt u verzorgen. De uitvoering kan eind van het voorjaar of begin van de zomer. Graag wel op korte termijn een offerte hiervoor.

Douchedeur plaatsen en afstellen

Kunt u mij een offerte doen toekomen voor het plaatsen van een douchedeur en afstellen van de douchewand daarop? Douchewand is geplaatst, maar nog niet vastgezet om zo de douchedeur er goed in te kunnen krijgen. Het gaat om een Santorini douchedeur. Ik ontvang graag een offerte.

Vlakspoel toilet plaatsen

Het toilet wat ik nu heb moet eruit en er moet een nieuwe geplaatst worden. Ik heb nu een stort wc en wil nu een vlakspoel wc. Het gaat om een staand toilet.