Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Duiven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Duiven heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Duiven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Duiven of directe omgeving.

397 klanten uit Duiven bevelen een bij Casius in Duiven aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Duiven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Duiven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Duiven:

Badkamer aanleggen

Ik wil graag in bestaande ruimte een wc plaatsen, met aansluitingen en betegeling. Ook een wasbakje en afzuiger.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer betegeld hebben. Afmeting 2m x 2,95m x 2,30m. De tegels worden over 2 a 3 weken verwacht. De huidige badkamer is inmiddels gesloopt.

Toilet renoveren

Wij willen graag het toilet laten renoveren (oppervlakte is circa 90 x 127 cm). Op dit moment hebben we nog niet veel bekeken aan wat qua materiaal erin mag en moet, maar ideeën zijn welkom. Graag horen wij wat het ongeveer kost om hier een nieuwe toilet, waterkraan / fontein, vloer en muurtegels te laten plaatsen. Graag met en zonder demontage kosten. Als er een indicatie gemaakt kan worden van de materiaalkosten horen wij dit ook heel graag.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer volledig gestript hebben. Vervolgens moet er opnieuw betegeld worden, leidingen moeten worden aangesloten, een inloopdouche met wand moet geplaatst worden en een afzuiging moet geïnstalleerd worden. Het afval moet door de vakman worden afgevoerd. De badkamer is 280 bij 175 cm bij 245 cm hoog.

Badkamer vernieuwen

De badkamer wil ik graag laten vernieuwen. De ruimte van 2.75 bij 1.75 meter dient te worden verwijderd en afgevoerd. De indeling zal iets veranderen waardoor de leidingen moeten worden aangepast. De wanden en de vloer dient te worden betegeld en daarna zal er een inloopdouche en wastafel geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik graag advies ontvangen om of een radiator te plaatsen of vloerverwarming.

Douchecabine en douchegarnituur installeren

Ik heb via gamma een Douchekabine met bak en douchegarnituur besteld en ik wil hem graag laten plaatsen en instaleren.

Toiletten renoveren

Wij willen graag onze 2 toiletten renoveren. De ruimte zijn 90 bij 120 cm groot. Beneden: vervangen wandtegels, vloer loopt door de gang in; nieuw aan te schaffen hangend toilet met reservoir plaatsen. Reservoir hoeft niet te worden ingebouwd,deze bevindt zich in de achterliggende trapkast. Boven: vervangen wandtegels en vloertegels; nieuw aan te schaffen hangend toilet met reservoir plaatsen. Reservoir moet worden ingebouwd. Toilet is separaat van de badkamer.

Douchewand en douchedeur monteren

Ik heb bij Gamma een glazen douchewand en douchedeur besteld en wil die hier graag laten monteren na levering. Ze moeten rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil badkamer laten verbouwen. De afmeting is 2.40 x 2.70 meter. Nieuwe tegels van 30 x 60 cm. Scheidingswand plaatsen met mozaikmatten. Badmeubel ophangen. Toilet plaatsen. Radiator en inloop douche.

Verhoogd toilet plaatsen met muurbeugel

Het plaatsen van een verhoogd toilet en een muurbeugel ernaast.

Lekkage in de badkamer opsporen en reparatie verzorgen

Ik heb een lekkage in de badkamer en die is zichtbaar door grote waterkringen in het plafond beneden. Ik denk dat de oorzaak gezocht moet worden bij het hangende toilet of bij de douche. Ik wil de oorzaak graag op korte termijn laten opsporen en herstelwerk laten verzorgen. Indien mogelijk met zo min mogelijk breekwerk omdat de hele ruimte betegeld is.

Saniscape Capri douchecabine monteren

Ik wil een Saniscape Capri complete douchecabine van 210 x 90 x 90 centimeter van Gamma laten monteren. De bestaande douchecabine zullen wij zelf verwijderen. De douchekraan zal waarschijnlijk iets verplaatst moeten worden. Ook wil ik graag de rolluiken bij de keuken laten maken want deze het gaan niet meer soepel om hoog.

Tweede toilet plaatsen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten plaatsen van een toilet op de 1e verdieping. De afvoer zal enigszins verlengt moeten worden en er moet een waterleiding worden aangelegd, deze is nog niet aanwezig. Wij willen graag een simpel, staand toilet.

Badkamer en toilet opnieuw opbouwen en tegels zetten in de slaapkamer

Voor de renovatie van ons huis zoeken we een badkamerspecialist die onze badkamer op de 1e verdieping en toilet op de begane grond kan gaan opbouwen. Beide ruimtes zijn al gestript en gaan binnenkort door een andere partij gestuct worden. Ook het verleggen van het leidingwerk en elektra is reeds uitbesteed. Extra info: 2 soorten tegels voor badkamer en toilet. Vloertegels 60 x 60 en wandtegels 60 x 30. In de badkamer komt een hangtoilet, wasbak met meubel en spiegelkastje, badkuip waarin gedoucht gaat worden. In de slaapkamer bij de wasbak komt een kleinere tegel. Al het materiaal (tegels en sanitair), behalve voor de slaapkamer, is al besteld. Ongeveer 28 m2 tegel moet gezet worden. Vanaf 10 oktober kan begonnen worden met de werkzaamheden.

Badkamer installeren en betegelen

De badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2,30 bij 3,30 meter. Alles is er al uit en de leidingen zijn al verlegd. Sanitair plaatsen en betegelen. Tegelwerk: vloer en wanden tot aan het plafond. Sanitair: hangtoilet, douchewand, wastafelmeubel met twee kranen en bad. Wat zouden de kosten zijn en hoe snel kan het gedaan worden?

Leidingentekening voor badkamer maken

Voor onze badkamer waarvan we het ontwerp hebben, willen we graag een leidingentekening laten maken.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Wij willen onze badkamer en onze toiletruimte graag laten renoveren. De badkamer is 2,7 x 2,1 meter, de toiletruimte is 1,25 x 0,90 meter. We willen het sanitair en tegelwerk laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen we alles opnieuw laten betegelen en in de badkamer een bad, hangend toilet, wastafel en douchecabine laten plaatsen. In de toiletruimte beneden moet een hangend toilet worden geplaatst. We hebben in beide ruimtes nu een staand toilet, dus de leidingen moeten aangepast worden. We zullen het tegelwerk en sanitair zelf inkopen. Alle overige materialen die nodig zijn kunnen door de vakman worden geleverd. Wij maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken en de ruimtes te laten beoordelen. We ontvangen daarna graag een gespecificeerde offerte. We willen het werk graag in november laten verzorgen.

Badkamer onder schuine kap laten vernieuwen

Ik wil mijn badkamer laten renoveren, ongeveer 2,5 bij 2,5 meter met een schuin dak. Deels het hergebruiken van het hangende toilet, wastafel en kraan, badmeubel, radiator. Slopen vloer en wandtegels (2 lagen) en ligbad. Er hoeft geen bad teruggeplaatst te worden. Ik wil een inloop douche, een douche met stortdouche, op de plaats waar nu ook de douche is.

Installatie en montage van badkamer en toilet

Onze badkamer en toilet worden casco opgeleverd. We hebben onze droom badkamer en toilet al aangeschaft maar we zijn nog op zoek naar een bedrijf voor de installatie/montage en opbouw van onze toekomstige badkamer en toilet! De oplevering van de woning is eind mei dus het betreft een klus voor eind mei/ begin juni! Uiteraard hebben we alle specificaties van de woning en materialen! In afwachting van uw reactie.

Douchecabine vervangen

Het betreft het verwijderen van twee kunststof doucheschermen en het opstaande randje [circa 10 cm. hoog] waarop zij geplaatst zijn en dan met behoud van de bestaande tegelvloer. Indien de tegelvloer door het randje beschadigd zou zijn dient deze glad afgewerkt te worden zodat er een nieuwe douchecabine met vaste wand en draaideur geplaatst kan worden direct op de tegelvloer. Wij hebben de Aqua Vive Ibiza op het oog, welke wij dan bij Praxis zullen bestellen en in overleg met u geplaatst moet worden. Graag vernemen wij middels een offerte wat de mogelijkheden zijn. De situatie ter plekke bekijken is misschien ook een goed idee.

Badkamer verbouwen

Badkamer 3 x 2.1 meter, hoogte 2.4 meter. Werkzaamheden bestaan uit : - Diverse drinkwaterleiding, afvoerleiding vervangen of verplaatsen; - Betegelen 24 m2; - Nieuwe WC pot, wastafel, meubel, radiator monteren; - Ventilator monteren; - Douchewanden plaatsen. Graag de materiaalkosten niet in de prijsopgave meenemen.

Badkamer compleet renoveren

Alles nieuw. Badkamer 2 x 2,5 meter compleet tegelen, bad en douche installeren, systeemplafond aanbrengen, een dakraampje in het schuine dak maken, hangend toilet, breekwerk voor het verleggen van de riolering van de wc en de douche. De badkamer zal gestript opgeleverd worden. De materialen (sanitair en tegels) schaffen we zelf aan.

Sanitair installeren

2 badkamers en 3 toiletten installeren. Toilet 1 in de hal, toilet + fonteintje. Badkamer 1 beneden, douche met inbouwkraan, toilet en dubbele wastafel met inbouwkraan en spiegel. Toilet 2 boven toilet + fonteintje. Badkamer 2 boven, wastafel inbouwkraan, spiegel, douche met inbouwkraan en vrijstaand bad met staande kraan. Het gaat om een nieuwbouwhuis, de aansluitingen zitten op de juiste plaats. Het gaat om het ophangen en aansluiten van het sanitair.

Renovatie van de badkamer

Het geheel renoveren van de badkamer. Het slopen van het bad, het verplaatsen van het toilet, de wastafel een klein stukje verplaatsen en de cv anderhalve meter verplaatsen. Een wand zetten tussen het toilet en de inloopdouche. Een afvoer voor de inloopdouche maken. Het plaatsen van een MDF plafond aan het betonnen plafond en verlichting ophangen. De vloer opnieuw betegelen en de wanden ook tegelen, tot aan het plafond, 2.40 meter hoog. De badkamer vloer is 2.20 x 2 meter. Optioneel ook de oude materialen eruit halen. Het afvoeren van de materialen willen we zelf doen. De nieuwe producten zijn al binnen. Kleinmateriaal is in overleg te leveren.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Er is lekkage in mijn badkamer. Vermoedelijk wordt dit veroorzaakt door de aansluiting onder de glazen douchedeur. Ik wil dit graag door een vakman laten onderzoeken. De douchedeur moet worden verwijderd en de oorzaak worden verholpen. Daarna moet de deur worden herplaatst.