Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor hulp bij renoveren badkamer:

Hulp bij renoveren badkamer

Hulp bij vernieuwen douchebak en douche wand en aanbrengen van dumawall.
Onze klant uit Druten (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hulp bij renoveren badkamer uit heel Nederland:

Tuin renoveren/bestraten

Ik wil mijn tuin leeghalen en vervolgens heb ik hulp nodig voor het afvoeren van de heggen, siergrind, vlonder en tegels. Daarna de tuin bestraten met (sier-) tegels. De tuin is 10 bij 5,5 meter. Er is een achterom.

Trappen laten renoveren

Wij willen graag voor 2 trappen een traprenovatie laten doen. 1 dichte trap en 1 open trap. Al het materiaal zullen we via Praxis bestellen. Echter hebben we wel hulp nodig met hoeveel en wat we precies allemaal moeten kopen.

Appartement renoveren

Ik heb onlangs een woning aangeschaft en wil graag hulp bij een aantal te verbouwen zaken zoals: Badkamer, keuken, achterpui, vloerverwarming, vloer, en nog een aantal zaken. Kunnen jullie bij al dit soort werk meedenken en realiseren? Hoe gaat zoiets in zijn werk?

Traprenovatiesets op trappen aanbrengen

Wij hebben bij de Praxis alle materialen besteld voor het renoveren van onze 2 trappen met ieder 12 treden. Wij hebben nog nooit een trap gerenoveerd. Daarom zouden we graag hulp van een timmerman krijgen.

Achtertuin hoekwoning renoveren

De achtertuin van 7 bij 5 meter dient te worden gerenoveerd. De tegels dienen te worden verwijderd en eventueel te worden afgevoerd. Er zullen nieuwe tegels geplaatst moeten worden en wij willen graag een vlonder. Verder zal er een groenstrook van 5 bij 1 meter moeten komen. De houten panelen van de schuur lekken en deze moeten worden vervangen, ongeveer 1.50 bij 3 meter. Verder zijn er 4 houten schuttingsdelen stuk en hier wil ik graag nieuwe in laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar via een brede brandgang en er is hulp aanwezig.

Hulp bij traprenovatie

Klussers, Ik heb alle spullen om onze trap te renoveren. Stootbanden willen we hetzelfde als onze vloer (parket) en ik heb overzettredes. Nu moet het alleen nog gezaagd, geplakt en gemonteerd worden. Is er hier iemand die dat voor een acceptabele prijs zou willen doen?

Gevel renoveren

Gevelspecialisten, onze gemetselde (bakstenen) voorgevel heeft grote scheuren en een 'groene' lijn. De scheur loop ook door de stenen heen. We zien dat de voorgevel daar heel nat is. Precies op dezelfde plek is een grote lekkage in de woningen. Van de begane grond tot 2 hoog. We hopen dat een gevelreparatie de lekkage kan stoppen. We hebben heel erg hard uw hulp nodig. We hopen van u te horen.

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.

Hulp bij renoveren badkamer

My bathroom is 1.60 x 2.70 meter, and I would remove all tiles prior to your firm coming. I only need help with tileing, preparing the pipes to the new bath and moving the toilet 20 cm. We will need tiles on the floor and on the walls. (Different ones)

Badkamer en WC verbouwen

We willen het volgende renoveren: badkamer op eerste verdieping en de wc op begane grond. Het huis is van 1983 en heeft betonnen muren en plafond. Badkamer: - 240 bij 173 cm - leidingen (water, elektra) infrezen en verleggen - wc en douche afvoer waarschijnlijk aanpassen - betegelen niet helemaal betegelen maar wel tot 1,50 meter betegelen - stopcontacten en schakelaars plaatsen - in de badkamer komt een douche (vijfhoek met Grohe douchesysteem en douchegoot met flens) of een ligbad, wastafel van 60 cm plus een kast, wc met inbouwreservoir, spiegelkast van 60 cm, radiator, opbouwventilator en wasmachine, deze gaan we zelf aanschaffen waarschijnlijk bij Praxis en door hun ook laten monteren. De badkamer moet dus klaar zijn voor deze dingen. WC: - 90 bij 111 cm - leidingen (water) infrezen - betegelen van de vloer en een deel van de wanden - in de wc komt een wc met inbouwreservoir en fonteintje We hebben ook hulp nodig bij verwijderen en afvoeren van het puin van de oude badkamer (we doen het deels zelf). Beide toiletten moeten zwevende toiletten worden.