Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Druten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Druten heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Druten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Druten of directe omgeving.

71 klanten uit Druten bevelen een bij Casius in Druten aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Druten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten, volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toiletten installeren, renovatie badkamer, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Druten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Druten:

Badkamer en toilet installeren

In 2020 wordt onze woning opgeleverd. Hier dient de badkamer en het toilet te worden geïnstalleerd. De badkamer is 2.55 bij 2.44 meter groot.Hier dient een dekvloer gestort te worden en de leidingen gelegd. Daarna moeten de vloer en de wanden worden betegeld en het sanitair geplaatst. Het zal gaan om een douche, wastafel, ligbad en toilet. Het separate toilet is 1.20 bij 1 meter groot. Ook hier zal er een dekvloer gestort moeten worden en daarna de vloer en de wanden betegeld. Daarnaast moet er een toilet en fonteintje worden geplaatst.

Hulp bij renoveren badkamer

Hulp bij vernieuwen douchebak en douche wand en aanbrengen van dumawall.

WC-pot ophangen in toiletruimte beneden

Ik zou graag een nieuwe WC pot gehangen willen hebben in de toiletruimte beneden. Wij weten nog niet wat voor WC pot het moet worden; een hangende of staande. De ruimte is namelijk vrij klein. Graag uw input wat we het best kunnen doen. Kosten hieraan verbonden (met de keus) is belangrijk.

Nieuw bad laten plaatsen

Ik heb een bubbelbad en wil dit graag vervangen door een gewoon bad.

Vloertegels badkamer schilderen

Ik wil in mijn badkamer de vloertegels laten schilderen. Het is een oppervlakte van ongeveer 3 m2. Er is nog geen materiaal aanwezig dus dat zou geregeld kunnen worden door de vakman.

Toilet verbouwen en betegelen

Oude toilet en tegels van de wanden verwijderen. Leidingwerk afvoer toilet verleggen voor een hangend toilet. Nieuwe hangende pot monteren, opnieuw betegelen van de wanden en tegels over bestaande tegels op de vloer aanbrengen. Plafond hoeft niets mee gedaan te worden. Materialen in overleg mee te leveren. Toiletruimte van 1 x 1 meter.

Installeren badkamer

Badkamer renoveren. Materialen willen we zelf gaan kopen. Verwijderen van de bestaande badkamer willen we ook zelf doen. Gaat om installereren, tegelen en leidingen verleggen, want niet alles blijft op dezelfde plaats. Vloer en wanden betegelen. Inloopdouche en hangend toilet plaatsen. Designradiator plaatsen. Badmeubel met wasbak en spiegel plaatsen.

Badkamer laten vernieuwen

Badkamer volledig vernieuwen. Bad verwijderen, inloopdouche maken, staand toilet verwijderen en hangend toilet plaatsen, aansluiten van kranen 2x, aanpassen van leidingen van water en afvoer. Verplaatsen van stopcontact en verleggen van enkele elektra leidingen. Betegelen van badkamer, vloer 8 m2 wanden 33 m2. Sanitair en tegels kopen we zelf. Rond april/mei willen we dit laten doen.

Ligbad vervangen door inloopdouche

Ligbad verwijderen en vervangen door inloopdouche

Het project waar het om gaat is het ...

Het project waar het om gaat is het verbouwen van een toilet op de begane grond, alles moet er uitgesloopt worden, leidingen moeten opnieuw gelegt worden. Om dit project gaat het in eerste instantie het hangt van de prijs af of de 3 kamers boven en de hal erbij doen. In de kamers moeten de muren gerepareerd wordenen vloerbedekking gelegt worden. In 1 kamer moet ook een kast op maat gemaakt worden. In de hal en de trap moeten de muren gerepareerd worden en vloerbedekking gelegt worden

Oude badkamer volledig verwijderen. ...

Oude badkamer volledig verwijderen. Nieuwe badkamer optrekken, locaties van aan- en afvoer van water blijft op de plek. Wand/vloer tegelwerk, montage bad + aparte douche + toilet + wastafel. Tevens aanpassing verwarming naar andere kant ruimte. Als optie verlaagd plafond met verlichting. Naast badkamer in dezelfde stijl toilet op de begane grond. We hebben een idee over hoe en wat met de ruimten, vakkundig advies is absoluut gewenst (betreffende : te gebruiken materialen, indeling etc.).

In de badkamer wil ik een bad cq douche ...

In de badkamer wil ik een bad cq douche laten plaatsen. Daarvoor zal waarschijnlijk de verwarmingsradiator verplaats moeten worden. Tevens zal er mogelijk wat tegelwerk gedaan moeten worden alhoewel ik dat zelf ook wel zou kunnen doen. Het mooiste zou een combinatie bad/douche zijn denk ik maar dat wil ik graag overleggen met een installateur. Het behelst ook leidingwerk.

De douchecabine moet weg en in plaats ...

De douchecabine moet weg en in plaats daarvan moet er een staandard (witte) ligbad komen. Verder moeten er (indien nodig) schuif/klap deuren voor het bad geplaats worden en een thermostaatkraan. De douchecabine is van 2001, zoals de tegelwerk van de gehele badkamer.